Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13
4373 4100 | Skriv til os | Job

Aspen

Køb Aspen produkter til dit badeværelse – Besøg vores showroom.

Aspen – stilfuldt svensk badeværelse designAspen er en badeværelsesproducent fra Jönköping i Sverige, der leverer alle sine produkter færdigmonterede.

Virksomheden benytter udelukkende naturlige materialer til deres lækre badeværelsesmøbler. Der bruges f.eks. altid rigtigt træ til alle træ-elementer, samt ægte porcelæn til håndvaske. Dette kombineres med et stilfuldt og moderne design, smart belysning samt gennemtænkte opbevaringsmuligheder.

Få inspiration fra vores udstillinger

Kom ind og få inspiration til dit badeværelse i Sjællands største showroom med udstilling af badeværelser og baderumsmøbler.

Vi har naturligvis vores Aspen badeværelsesprodukter udstillet, så det er muligt at få en fornemmelse af hvordan de vil se ud i lige netop dit badeværelse. Her er det også muligt at fornemme den høje kvalitet af alle materialerne der indgår i Aspen produkterne.

Professionel rådgivning og vejledning om Aspen produkter

Vores rådgivere står klar til at give dig gode råd og vejledning omkring Aspens forskellige badeværelses sortimenter. Ud fra dine unikke behov kan vi også lave en 3D tegning over dit nye badeværelse, så du bedre kan få en fornemmelse af hvordan et Aspen badeværelse vil se ud hjemme hos dig.

Besøg vores showroom, og få en snak med vores rådgivere omkring Aspen produkter til dit badeværelse. Du kan også booke et møde på forhånd, via formularen her på siden.

Se katalog fra Aspen her

Vi hjælper dig hele vejen!


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis quam nibh, euismod eget nulla a, tempor scelerisque lorem. Proin dignissim arcu tristique.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis quam nibh, euismod eget nulla a, tempor scelerisque lorem. Proin dignissim arcu tristique.

Læs mere

Glade kunder

 • Siden 1988 har vi samarbejdet med Leon Petersen. Vores oplevelse er, og har altid været, at Leon Petersen er en god og loyal samarbejdspartner, som altid er parat til at yde en ekstra indsats for vores kunder.

  Martin Vamsler
  Leder Bygningsservice,

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Vi har været utroligt glade for at have jer i vores hus i forbindelse med etablering af nyt badeværelse. I har alle været flinke, rare, hjælpsomme og imødekommende på alle måder. Tusind tak for og vi er meget glade for resultatet.

  Med venlig hilsen
  Lene og Erling

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands