Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13
4373 4100 | Skriv til os | Job
 • bad_slide2
 • bad_slide3
 • bad_slide1

Douche toilet

Stort udvalg af Geberit AquaClean douche toiletter og bidet toiletter

douchetoiletHos Leon Petersen har vi et stort udvalg af moderne tilbehør til dit badeværelse. Vi har for eksempel en lang række forskellige bidet toiletter, bidet wc, douche toiletter, douche wc, vasketoiletter og toiletter med skyllefunktion af mærket Geberit AquaClean. Denne type toilet har mange navne, men grundlæggende er ideen bag dem den samme, og de har alle det tilfælles at de forbedrer din hygiejne efter dit toiletbesøg.

Et douche toilet renser nemlig de nedre regioner med en vandstråle efter toiletbesøget, hvorefter en varmeblæser sørger for tørringen. Dermed sparer man masser af penge på toiletpapir, samtidig med at rengøring med en vandstråle er meget mere nænsomt ved kroppens intime regioner.

Douche toiletter er et meget mere udbredt fænomen i udlandet end herhjemme, og i fx Schweiz er hele 9 pct. af alle toiletter udstyret med en eller anden form for hygiejnisk skyllefunktion. Ideen kommer fra et bidet, som mange måske kender i forvejen. Et bidet toilet inkorporerer bideets funktioner i toilettet, så man altså har en slags 2-i-1 toilet. Samtidig er mange nyere bidet toiletter også udstyret med et lugtudsugnings filter, og oven i købet er de selvrensende.

Oplev en helt ny verden i vores store udstilling af dousche toiletter

Vi har Sjællands største showroom med udstilling af badeværelsesmøbler og badeværelser, og her har vi også udstillet alle vore dusch toiletter og toiletter med skyllefunktion. Her kan du se de mange forskellige modeller vi har udstillet, og du vil blive imponeret over de mange praktiske funktioner.Vi har både komplette løsninger, hvor vi sælger dusch toiletter som en helhed, og vi har samtidig også bidet-sæder, som indeholder de samme grundlæggende funktioner som et dusch wc, forskellen er blot at bidet-sædet kan monteres på dit eksisterende wc i hjemmet.

Professionel rådgivning om douche toilet

mera douchetoiletVores fagligt dygtige personale står klar til at rådgive og vejlede dig omkring Geberit AquaClean douche og bidet toilet. De kan give dig inspiration til dit badeværelse, og rådgive dig om den smarteste løsning til lige netop dine behov. De har også en liste over hvilke toiletter der kan påmonteres et bidet-sæde, så du kan se om det er nødvendigt at købe et helt nyt bidet toilet, eller om du kan nøjes med et sæde.Få en snak med vores personale når du besøger vores showroom, eller book et møde på forhånd her på siden.

Vi hjælper dig hele vejen!


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis quam nibh, euismod eget nulla a, tempor scelerisque lorem. Proin dignissim arcu tristique.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis quam nibh, euismod eget nulla a, tempor scelerisque lorem. Proin dignissim arcu tristique.

Læs mere

Glade kunder

 • Siden 1988 har vi samarbejdet med Leon Petersen. Vores oplevelse er, og har altid været, at Leon Petersen er en god og loyal samarbejdspartner, som altid er parat til at yde en ekstra indsats for vores kunder.

  Martin Vamsler
  Leder Bygningsservice,

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Vi har været utroligt glade for at have jer i vores hus i forbindelse med etablering af nyt badeværelse. I har alle været flinke, rare, hjælpsomme og imødekommende på alle måder. Tusind tak for og vi er meget glade for resultatet.

  Med venlig hilsen
  Lene og Erling

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands