Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13
4373 4100 | Skriv til os | Job

INR

Køb INR produkter til dit badeværelse – Besøg vores showroom

INR – skræddersyet skandinavisk badeværelsestilbehør

INR tilbyder en lang række produkter inden for badeværelsestilbehør såsom bruseafskærmninger, blandingsbatterier, håndklædetørrere og en masse andet tilbehør, der sætter prikken over i’et i badeværelset.

INR er især kendt for sine buseafskærmninger, som kan specialdesignes efter eget ønske, hvilket sætter et personligt præg på dit badeværelse.

Bliv inspireret af vores store udvalg af INR badtilbehør

Hos Leon Petersen kan du besøge Sjællands største udstilling af badeværelsesmøbler, badeværelsestilbehør og komplette badeværelser. Få inspiration blandt vores mange flotte INR produkter, og find det badtilbehør der passer til lige netop dit badeværelse.

INR samarbejder desuden med flere førende badeværelses designere, ligesom man ofte benytter velrenommerede kunstnere og designere til at sætte et artistisk præg på INRs produkter.

Få professionel rådgivning og vejledning

Du kan få en snak med vores professionelle personale når du besøger vores badeværelsesudstilling. De står klar til at rådgive og vejlede dig om hvilke INR produkter der vil passe til dit badrum. Du kan møde vores vejledere når du besøger os, og du kan også med fordel booke et møde her på siden på forhånd.

Vi hjælper dig hele vejen!


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis quam nibh, euismod eget nulla a, tempor scelerisque lorem. Proin dignissim arcu tristique.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis quam nibh, euismod eget nulla a, tempor scelerisque lorem. Proin dignissim arcu tristique.

Læs mere

Glade kunder

 • Siden 1988 har vi samarbejdet med Leon Petersen. Vores oplevelse er, og har altid været, at Leon Petersen er en god og loyal samarbejdspartner, som altid er parat til at yde en ekstra indsats for vores kunder.

  Martin Vamsler
  Leder Bygningsservice,

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Vi har været utroligt glade for at have jer i vores hus i forbindelse med etablering af nyt badeværelse. I har alle været flinke, rare, hjælpsomme og imødekommende på alle måder. Tusind tak for og vi er meget glade for resultatet.

  Med venlig hilsen
  Lene og Erling

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands