Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

Utilisation du Levitra https://www.acheter-levitra.net/levitra-instructions.html Effets secondaires du Levitra

Om firmaet

Kære nuværende og kommende kunde,

Min far, Leon Petersen, stiftede virksomheden tilbage i 1964. Meget har forandret sig siden, men der er også meget, som stadig er ved det gamle. Herunder ånden i virksomheden som jeg forsøger at føre videre efter bedste evne.

Min far lærte mig, at du som kunde er virksomhedens vigtigste aktiv. At det faktisk er dig, der betaler lønnen til både mig og vores medarbejdere.

Min far lærte mig, at du som kunde er virksomhedens vigtigste aktiv. At det faktisk er dig, der betaler lønnen til både mig og vores medarbejdere.

Ærlig snak og gennemsigtighed

Og hvordan kommer det så til udtryk? Det gør det ved, at vi i alle henseender gør alt, hvad der står i vores magt for at behandle dig, som vi selv gerne vil behandles, når vi handler hos nogen. Med ærlig rådgivning og gennemsigtige priser. Selvfølgelig skal vi tjene penge. Men det skal være på en måde, så alle er tilfredse.

Du vil som kunde opleve, at vi fortæller dig hele historien. Vil anbefaler langt fra altid det billigste produkt, hvis vi kan se, at det på lang sigt, bliver den dyreste løsning.
Mange firmaer anbefaler for eksempel ofte de aller billigste gaskedler, som bruger mere gas, har dårligere garantiordning, har væsentlig flere driftstop og en kortere levetid. Bare for af få ordren hjem. Men vi kan dokumentere, at en dyrere kedel over en femårig periode er den billigste løsning.

På samme måde er det ej heller hovedreglen, at vi anbefaler de billigste produkter ved renovering af badeværelser. Holdbarheden, graden af støj og vandforbrug skal med i regnestykket.

Grundig vejledning

Vi rådgiver på en måde så du kan være sikker på, at få et produkt, som du bliver glad for på lang sigt. Med lave drift- og vedligeholdelsesomkostninger. Og uden skjulte meromkostninger. Det betaler sig både for os og for dig som kunde på den lange bane.

Vi taler pænt

Vi gør en dyd ud af, at vores medarbejdere er præsentable og taler pænt. Det har ikke noget med en påtaget facade at gøre. I stedet handler det om, at du skal kunne føle dig tryg ved at handle hos os. Ofte er det store beslutninger, der skal tages. Og det gør man bedst, når der ikke er uvedkommende støj. Selv medarbejderne i vores kloak-afdeling er altid præsentable. Og jeg skal hilse at sige, at det har krævet en del af finde de rette folk inden for det fag.

Besøg vores showroom

om-ankerGennem de seneste fem år har vi satset stort på vores bad- og energiudstilling. Og jeg tør godt love, at udstillingen er en af Danmarks bedst udstyrede butikker med et meget bredt udvalg, hvor alle produkter er nøje udvalgt og vurderet i forhold til kvalitet og pris. På den måde kan vi med den faglige stolthed i behold anbefale samtlige af de produkter, vi fører. om-ankerButikken opdateres ofte, så alle nyheder altid er at finde hos os som nogle af de første på markede. Butikken er altid et besøg værd, uanset hvor på Sjælland du bor.om-anker

om-ankerJeg glæder mig til at byde dig velkommen. Både i butikken og som kunde.

Med venlig hilsen

underskrift_anker

Anker Petersen

Ny gaskedel eller renovering af badeværelset?

Se de attraktive finansieringsmuligheder

Glade kunder

 • Siden 1988 har vi samarbejdet med Leon Petersen. Vores oplevelse er, og har altid været, at Leon Petersen er en god og loyal samarbejdspartner, som altid er parat til at yde en ekstra indsats for vores kunder.

  Martin Vamsler
  Leder Bygningsservice,

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Vi har været utroligt glade for at have jer i vores hus i forbindelse med etablering af nyt badeværelse. I har alle været flinke, rare, hjælpsomme og imødekommende på alle måder. Tusind tak for og vi er meget glade for resultatet.

  Med venlig hilsen
  Lene og Erling

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands

Leon Petersen A/S tilbyder attraktive finansieringsmuligheder - klik her for at læse mere
+