Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13
4373 4100 | Skriv til os | Job

Royal Scandinavian

Køb Royal Scandinavian produkter til dit badeværelse – Besøg vores showroom.

Royal Scandinavian – lækkert skandinavisk badeværelsetilbehør

Med Royal Scandinavian produkter til badeværelse, er det muligt at sammensætte et stilfuldt og moderne skandinavisk look til dit baderum.

Royal Scandinavian producer alt lige fra baderumsmøbler, armaturer, bruseafskærmninger, håndklædetørrer og masser af andet badeværelsetilbehør. Fælles for alle serier er de lækre nordiske materialer og designs.

Få inspiration til dit badeværelse i vores store udstilling

Kom ind og oplev Royal Scandinavians mange forskellige badeværelse produkter på egen hånd, i vores kæmpe showroom med udstilling af baderumsmøbler, badeværelsetilbehør og komplette løsninger til badeværelse.

Du kan ikke undgå at finde inspiration til dit eget badeværelse, og Royal Scandinavian byder på et bredt udvalg af produkter der kan sammensættes efter lige netop dit ønske.

Professionel rådgivning om Royal Scandinavian badeværelse produkter

Når du besøger vores badeværelse udstilling, vil du have mulighed for at få professionel rådgivning og vejledning af vores dygtige og autoriserede personale.

Vi kan desuden udfærdige en 3D tegning over dit nye badeværelse, så du bedre kan forestille dig hvordan Royal Scandinavian produkter vil passe ind i dit hjem. Du kan få en snak med vores personale når du besøger vores showroom, og det er også muligt at booke et møde på forhånd her på siden.

Vi hjælper dig hele vejen!


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis quam nibh, euismod eget nulla a, tempor scelerisque lorem. Proin dignissim arcu tristique.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis quam nibh, euismod eget nulla a, tempor scelerisque lorem. Proin dignissim arcu tristique.

Læs mere

Glade kunder

 • Siden 1988 har vi samarbejdet med Leon Petersen. Vores oplevelse er, og har altid været, at Leon Petersen er en god og loyal samarbejdspartner, som altid er parat til at yde en ekstra indsats for vores kunder.

  Martin Vamsler
  Leder Bygningsservice,

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Vi har været utroligt glade for at have jer i vores hus i forbindelse med etablering af nyt badeværelse. I har alle været flinke, rare, hjælpsomme og imødekommende på alle måder. Tusind tak for og vi er meget glade for resultatet.

  Med venlig hilsen
  Lene og Erling

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands