Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

Utilisation du Levitra https://www.acheter-levitra.net/levitra-instructions.html Effets secondaires du Levitra

Her er 3 fordele ved naturgas

Som boligejer tænker du sikkert en del over dit varmeforbrug, og måske er du på udkig efter alternative varmekilder, som kan spare dig for både penge og besvær. Der findes dog et væld af opvarmningskilder, og det kan være lidt af en jungle at hitte rede i de mange muligheder. Hos Leon Petersen installerer, servicerer og udskifter vi naturgasinstallationer. Ligeledes tror vi også på, at naturgas er en af de mest fornuftige opvarmningskilder, og vi har derfor samlet en lille oversigt over fordelene ved naturgas.

Det er skånsomt for miljøet

Når du opvarmer med naturgas, er du med til at forbedre miljøet. Opvarmning med naturgas udleder nemlig omkring 25 % mindre CO2 end opvarmning med olie og 40-50 % mindre CO2 end opvarmning med elektricitet. Naturgas er altså et langt grønnere alternativ til både elektricitet og andre fossile brændstoffer som olie og kul.

Det er billigere

Elektricitet er dyrt. Og da du i forvejen sikkert har et velassorteret arsenal af strømslugere i din bolig, pynter strømdrevne radiatorer bestemt ikke på elregningen. Ligeledes koster opvarmning med olie dig væsentligt flere penge, end hvis du opvarmer med naturgas. Faktisk kan en bolig på 150 m2 spare cirka 10.000 kroner om året ved at udskifte oliefyret med et naturgasanlæg.

Det sparer dig for besvær

Et oliefyr er ikke bare dyrt i drift. Det er besværligt og kræver årlige rensninger af fagmænd. Desuden skal kedlen efterses ofte, og både fyret og hele varmesystemet – rør, radiatorer osv. – skal tjekkes med jævne mellemrum. Et nyt naturgasanlæg kræver derimod kun et eftersyn hvert tredje år. Hvis du lader os sørge for installationen af naturgas, får du ovenikøbet 5 års garanti og en serviceaftale med i købet. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om fordelene ved naturgas.

Ny gaskedel eller renovering af badeværelset?

Se de attraktive finansieringsmuligheder

Glade kunder

 • Siden 1988 har vi samarbejdet med Leon Petersen. Vores oplevelse er, og har altid været, at Leon Petersen er en god og loyal samarbejdspartner, som altid er parat til at yde en ekstra indsats for vores kunder.

  Martin Vamsler
  Leder Bygningsservice,

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Vi har været utroligt glade for at have jer i vores hus i forbindelse med etablering af nyt badeværelse. I har alle været flinke, rare, hjælpsomme og imødekommende på alle måder. Tusind tak for og vi er meget glade for resultatet.

  Med venlig hilsen
  Lene og Erling

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands

Leon Petersen A/S tilbyder attraktive finansieringsmuligheder - klik her for at læse mere
+