Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

Utilisation du Levitra https://www.acheter-levitra.net/levitra-instructions.html Effets secondaires du Levitra

4 tips til vedligeholdelse af kloak- og afløbsrør

Du kan gøre meget selv

Det er vigtigt, at du kender til din boligs kloaksystem, da mangel på vedligeholdelse kan resultere i dyre reparationer og udskiftninger. Uanset hvor og hvordan du bor, står Leon Petersen til rådighed med vores erfarne medarbejdere. Men for bedre at kunne passe på dine kloak- og afløbsrør, er der her en huskeliste med vores tips til, hvordan du udfører en god og løbende vedligeholdelse.

 1. Smid animalske fedtprodukter og olier fra madlavningen i skraldespanden fremfor i køkkenvasken. Du bør også skrabe, tørre eller skylle eventuelle fedtstoffer og madrester fra gryder, pander og bestik af før, du sætter tingene i opvaskemaskinen. Dette er for at forhindre afløbsrørene i at blive tilstoppet som følge af mad- og fedtrester. Du kan med fordel også hælde madolier og fedt i en beholder og smide den i skraldespanden for korrekt bortskaffelse.
 1. Bleer, hygiejnebind, kattegrus, cigaretskod, kaffegrums og stærke rengøringsmidler hører ikke hjemme i dine afløbsrør, da disse elementer kan blokere dine vigtigste kloakrør, tilstoppe septiktanken og dræbe de bakterier, der bruges af dit septiske system til spildevandsbehandling.
 1. Undgå at skylle maling, motorolie, benzin og lignende kemikalier ud. Dine afløbsrør vil lide under disse produkter, som kan ødelægge dine afløbsrør og udledes i grundvandet.
 1. Kontakt en autoriseret og erfaren kloakmester med relevant ekspertise for løbende rensning af kloak- og afløbsrør. Dette bør ske hvert tredje til femte år – eller blot én gang om året, hvis der er tale om gamle kloaksystemer med behov for regelmæssig vedligeholdelse, rensning og reparationer.

Med vores 4 tips i denne huskeliste, bliver det ikke besværligt at passe på sit kloaksystem. Med en ideel entreprenør vil du også sikre, at du og din husstand forbliver i et sundt hjem fri for snavs og unødvendige kemikalier.

Ny gaskedel eller renovering af badeværelset?

Se de attraktive finansieringsmuligheder

Glade kunder

 • Siden 1988 har vi samarbejdet med Leon Petersen. Vores oplevelse er, og har altid været, at Leon Petersen er en god og loyal samarbejdspartner, som altid er parat til at yde en ekstra indsats for vores kunder.

  Martin Vamsler
  Leder Bygningsservice,

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Vi har været utroligt glade for at have jer i vores hus i forbindelse med etablering af nyt badeværelse. I har alle været flinke, rare, hjælpsomme og imødekommende på alle måder. Tusind tak for og vi er meget glade for resultatet.

  Med venlig hilsen
  Lene og Erling

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands

Leon Petersen A/S tilbyder attraktive finansieringsmuligheder - klik her for at læse mere
+