Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

Utilisation du Levitra https://www.acheter-levitra.net/levitra-instructions.html Effets secondaires du Levitra

600 m² inspiration til nyt badeværelse

Badeværelset er et af husets eller lejlighedens vigtigste rum. På badeværelset bruges nemlig hver dag en betydelig mængde tid, hvorfor forholdene må være i orden. For at et badeværelse kan fungere optimalt, må badeværelset først og fremmest være indrettet bedst muligt. Håndvask, toilet, bruser og et eventuelt badekar skal virke upåklageligt, og der skal derudover helst være valgt flotte og funktionelle materialer, som rammen om badeværelset. Er én eller flere af denne række af ting ikke i orden, kan det være en mulighed at få et nyt badeværelse – enten fuldstændigt eller delvist!

Form, farve og funktion

Når der skal laves nyt badeværelse – eller blot renoveres – kan en god start være at søge inspiration. Inspiration til alt i form, farve og funktion. Derfor tilbyder vi hos Leon Petersen, at du kan komme og lade sig inspirere i vores 600 m2 store showroom, der udgør Sjællands største badeværelsesudstilling. I vores udstilling finder du et stort udvalg af moderne toiletter, smarte armaturer og uimodståelige badekar; det er svært ikke at blive imponeret! Alle disse ting kan naturligvis kombineres på et utal af måder, således at du hos Leon Petersen har mulighed for at finde nøjagtig de elementer til et nyt badeværelse, du kunne tænke dig.

Kom dit nye badeværelse nærmere – besøg Leon Petersen

Vores 600 m2 showroom er skabt for at blive brugt. Derfor opfordrer vi alle – unge som gamle – til at slå vejen forbi Ishøj, hvor vores udstilling er at finde. Vores showroom og butik er åben mandag til lørdag og ligger tæt på motorvejen – nemmere bliver det ikke! På udstillingen kan du udover at søge inspiration tilmed få en snak med vores mange rådgivere, som glædeligt øser ud af deres fif og nytænkning, således at du kommer dit nye badeværelse nærmere.

Tag et kig rundt i vores showrrom allerede nu med Google Street view.

Ny gaskedel eller renovering af badeværelset?

Se de attraktive finansieringsmuligheder

Glade kunder

 • Siden 1988 har vi samarbejdet med Leon Petersen. Vores oplevelse er, og har altid været, at Leon Petersen er en god og loyal samarbejdspartner, som altid er parat til at yde en ekstra indsats for vores kunder.

  Martin Vamsler
  Leder Bygningsservice,

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Vi har været utroligt glade for at have jer i vores hus i forbindelse med etablering af nyt badeværelse. I har alle været flinke, rare, hjælpsomme og imødekommende på alle måder. Tusind tak for og vi er meget glade for resultatet.

  Med venlig hilsen
  Lene og Erling

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands

Leon Petersen A/S tilbyder attraktive finansieringsmuligheder - klik her for at læse mere
+