Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

Utilisation du Levitra https://www.acheter-levitra.net/levitra-instructions.html Effets secondaires du Levitra

Akut behov for kloakservice – vi er altid klar

I såvel virksomheder som private boliger er det tilfældet, at mange mennesker benytter de faciliteter, der er at finde. Faciliteter, der med tiden uundgåeligt bliver slidte og udtjente. Uanset hvor mange år på bagen, de fysiske rammer for enten en virksomhed eller bolig har, kan det ske, at kloakker er tilstoppede eller blevet beskadiget. Derfor kan det være nødvendigt at få foretaget professionel kloakservice i en fart for at få rettet op på problemerne. Hos Leon Petersen tilbyder vi at udføre en række forskellige kloakservices, således at vi er i stand til at imødekomme alle de behov, du måtte have – også ved akut behov for kloakservice!

Tilgængelig og til at stole på

Hvad er god kloakservice? For de, som ikke har stor viden om kloakrensning og renovering af kloakker, er dette langtfra et entydigt spørgsmål. Der er nemlig mange afgørende faktorer i spil.  Men hos Leon Petersen ved vi godt, hvordan vi definerer det: Gode services til enhver tid! Af denne grund er det vigtigt for os at gøre opmærksom på, at selv hvis der skulle opstå kloakrelaterede problemer uden for vores normale åbningstid, rykker vi gerne ud for at hjælpe. Det er der to væsentlige grunde til. Først og fremmest gælder det, at jo hurtigere et problem bliver løst, desto hurtigere kan du komme videre. Derudover er det vigtigt for os at gøre dig som kunde opmærksom på, at du altid kan regne med, at vi er klar med en hjælpende hånd, når uheldet er ude. Kort sagt: Kloakservice fra Leon Petersen er let tilgængelig og til at stole på!

Står du i en nødsituation, eller har du spørgsmål til vores kloakservice, kan du altid kontakte os. Uanset hvornår du har behov for kloakservice kan du være sikker på, at vi rykker ud med moderne teknologi, professionelle tilgange og service af høj kvalitet – vi er altid klar!

kloakservice

Ny gaskedel eller renovering af badeværelset?

Se de attraktive finansieringsmuligheder

Glade kunder

 • Siden 1988 har vi samarbejdet med Leon Petersen. Vores oplevelse er, og har altid været, at Leon Petersen er en god og loyal samarbejdspartner, som altid er parat til at yde en ekstra indsats for vores kunder.

  Martin Vamsler
  Leder Bygningsservice,

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Vi har været utroligt glade for at have jer i vores hus i forbindelse med etablering af nyt badeværelse. I har alle været flinke, rare, hjælpsomme og imødekommende på alle måder. Tusind tak for og vi er meget glade for resultatet.

  Med venlig hilsen
  Lene og Erling

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands