Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

Utilisation du Levitra https://www.acheter-levitra.net/levitra-instructions.html Effets secondaires du Levitra

Akut kloakservice

4373 4100

Hurtig udrykning og professionel håndtering af akut opståede kloakproblemer

Har du problemer med kloakken, der kræver hurtig og effektiv udbedring, står vi hos Leon Petersen klar til at yde professionel kloakservice. Vi ved, at mange akutte kloakproblemer kan optræde når som helst. Derfor tilbyder vi vores kunder at rykke ud hurtigst muligt for at få identificeret og løst problemet. Vores beliggenhed i Ishøj betyder, at vi hurtigt kan rykke ud, når der opstår behov for akut kloak-service i København og omegn. På den måde er vores kunder sikret, at deres kloakproblemer ikke udvikler sig til større skader, der kræver et omfattende reparationsarbejde. Vi tager hånd om problemerne med det samme og sørger for at finde en holdbar og permanent løsning.

Bred erfaring med alle typer kloakproblemer

Vi har over mange år hjulpet vores kunder med diverse problemer, der omfatter kloaksystemet og har derfor fået kompetencer til at løse enhver udfordring, der måtte opstå. Vores professionelle medarbejdere er veluddannet og har en bred erfaring, der sikrer, at vi altid kan levere et solidt stykke arbejde, uanset hvad vi kaldes ud til.

Når du skal vælge en virksomhed, der kan varetage din kloak-service er vores anbefaling, at man vælger en, der befinder sig i nærheden af dit hjem. Hvis der skulle opstå akutte problemer med din kloak eller dit afløb, er det betryggende at vide, at hjælpen hurtigt kan komme frem. Vi har i løbet af årene haft mange faste kunder i København og de omkringliggende byer, og vi vil meget gerne hjælpe dig også. Er du i tvivl om du ligger inden for vores geografiske område, er du velkommen til at kontakte os, så kan vi finde en løsning.

Ring til os, hvis du er i tvivl

Ikke alle problemer med kloakken syner akutte eller alvorlige, hvis man ikke har kendskab til kloaksystemet. Oplever du nogle ændringer eller mindre problematikker, kan det godt være et tegn på, at der er noget galt. Vores telefoner er altid åbne for spørgsmål og tvivl, så ring endelig for en uforpligtende samtale og få et godt råd med på vejen. Over telefonen kan vi hurtigt afklare, om der er behov for at vi rykker ud, eller om du selv kan løse det.

 

Ring til os på 4373 4100.

Ny gaskedel eller renovering af badeværelset?

Se de attraktive finansieringsmuligheder

Glade kunder

 • Siden 1988 har vi samarbejdet med Leon Petersen. Vores oplevelse er, og har altid været, at Leon Petersen er en god og loyal samarbejdspartner, som altid er parat til at yde en ekstra indsats for vores kunder.

  Martin Vamsler
  Leder Bygningsservice,

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Vi har været utroligt glade for at have jer i vores hus i forbindelse med etablering af nyt badeværelse. I har alle været flinke, rare, hjælpsomme og imødekommende på alle måder. Tusind tak for og vi er meget glade for resultatet.

  Med venlig hilsen
  Lene og Erling

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands