Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

Akut kloakservice

4373 4100

Hurtig udrykning og professionel håndtering af akut kloakproblemer

Har du problemer med kloakken, der kræver hurtig og effektiv udbedring, står vi hos Leon Petersen klar til at yde professionel kloakservice. Vi ved, at mange akutte kloakproblemer kan optræde når som helst. Derfor tilbyder vi vores kunder at rykke ud hurtigst muligt for at få identificeret og løst problemet. Vores beliggenhed i Ishøj betyder, at vi hurtigt kan rykke ud, når der opstår behov for akut kloak-service i København og omegn. På den måde er vores kunder sikret, at deres kloakproblemer ikke udvikler sig til større skader, der kræver et omfattende reparationsarbejde. Vi tager hånd om problemerne med det samme og sørger for at finde en holdbar og permanent løsning.

Bred erfaring med alle typer kloakproblemer

Vi har over mange år hjulpet vores kunder med diverse problemer, der omfatter kloaksystemet og har derfor fået kompetencer til at løse enhver udfordring, der måtte opstå. Vores professionelle medarbejdere er veluddannet og har en bred erfaring, der sikrer, at vi altid kan levere et solidt stykke arbejde, uanset hvad vi kaldes ud til.

Når du skal vælge en virksomhed, der kan varetage din kloak-service er vores anbefaling, at man vælger en, der befinder sig i nærheden af dit hjem. Hvis der skulle opstå akutte problemer med din kloak eller dit afløb, er det betryggende at vide, at hjælpen hurtigt kan komme frem. Vi har i løbet af årene haft mange faste kunder i København og de omkringliggende byer, og vi vil meget gerne hjælpe dig også. Er du i tvivl om du ligger inden for vores geografiske område, er du velkommen til at kontakte os, så kan vi finde en løsning.

Ring til os, hvis du er i tvivl

Ikke alle problemer med kloakken syner akutte eller alvorlige, hvis man ikke har kendskab til kloaksystemet. Oplever du nogle ændringer eller mindre problematikker, kan det godt være et tegn på, at der er noget galt. Vores telefoner er altid åbne for spørgsmål og tvivl, så ring endelig for en uforpligtende samtale og få et godt råd med på vejen. Over telefonen kan vi hurtigt afklare, om der er behov for at vi rykker ud, eller om du selv kan løse det.

 

Ring til os på 4373 4100.

Glade kunder

 • Dennis fik hurtigt og professionelt sendt Jonas ud til os. Jonas mødte op til aftalt tidspunkt og kunne konstaterede at Anders, havde diagnosticeret korrekt og der kun var et at gøre, nemlig at skifte vores fyr ud. Indtil det kunne lade sig gøre ordnede Jonas fyret og tjekkede vores hus igennem og fik gang i varmen. Jonas er virkelig dygtig og empatisk og knokler for at få det hele til at køre. Den 2. februar kom Henrik og skiftede vores fyr ud. Han fiksede og opsatte det nye gasfyr så hurtigt og er så ærekær og perfektionistisk, at han systematisk fik alle rør til at sidde i den ene side, så det ovenikøbet kom til at se fint ud. Henrik er virkelig dygtig. Samtidig have han tålmodighed til at forklare og sætte mig ind i, hvordan man styrer det nye gasfyr.
  Jeg skriver dette lille skriv for at påpege, at med den service I har leveret, stråler det ud af jer, at I har en god arbejdsplads, med gensidig respekt og et godt fællesskab. I taler pænt om hinanden og det har været og er en fornøjelse at være jeres kunde. Tusinde tak for en god en rigtig god service.

  Mette Lykke Bastiansen

 • Super firma.
  Har de sidste mange år været serviceret af Leon Petersen Gasfyrs afdeling. De kommer altid til aftalt tid. Prisen er ok. Og de kommer også hurtigt, hvis vi har haft akut brug for hjælp. Alt ialt et firma jeg trygt anbefaler til andre.

  Julie Magnus

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Det har været en glædelig overraskelse hvor proffesionelt det hele er blevet håndteret, alle aftaler er blevet holdt og man kan slet ikke se at der har været fremmede håndværkere i huset.

  Med venlig hilsen
  Alex Pedersen

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands