Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13
 • vvs_slide2
 • vvs_slide1
 • naturgas_slide3

Utilisation du Levitra https://www.acheter-levitra.net/levitra-instructions.html Effets secondaires du Levitra

VVS København
Akut VVS-døgnservice i København og omegn

2268 0105

Få akut VVS-hjælp af en autoriseret VVS-installatør

Ved akut udkald udføres nødtørftig reparation for at begrænse eventuelle følgeskader

Akut VVS-døgnservice

Hvis der sker en skade der kræver omgående hjælp fra en autoriseret VVS montør, tilbyder Leon Petersen en akut VVS-døgnservice året rundt. Det er derfor muligt at ringe til vores VVS-døgnvagt og få hjælp hurtigt, hvis der opstår skader udenfor vores normale åbningstid.

Alt akut arbejde udført efter kl. 15.30 fra mandag til torsdag samt efter kl. 15.00 fredag pålægges et udkaldsgebyr på kr. 2200 + moms (indeholder min 2 timers arbejde inkl. kørsel frem og tilbage til kunden).

Autoriseret VVS-døgnvagt

Selvom du skal bruge en VVS-montør udenfor den normale åbningstid, er du stadigvæk sikret den samme service og kvalitet som ellers, når du ringer til Leon Petersens VVS-døgnvagt. Er der sket en skade der kræver involvering af andre håndværkere, kan vi også fritage dig fra at skulle bekymre dig om at lave aftaler og andre administrative opgaver.

VVS-døgnservice i hele Hovedstadsregionen

Vi hjælper kunder med akut VVS-døgnservice i hele København og omegn, så ring til os på tlf. 2268 0105 hvis du eller din virksomhed har brug for hjælp nu!

Er uheldet ude, kan Leon Petersen hjælpe dig med akut VVS-døgnservice

akut vvs service KøbenhavnDet er ikke til at forudse hvornår en skade sker på eksempelvis vandrør, kloak eller lignende. Ofte kan skader ligeså godt opstå uden for normal åbningstid som inden for den normale åbningstid. Men er der f.eks. tale om et sprængt vandrør, er det enormt vigtigt at skaden bliver udbedret så hurtigt som muligt, for at minimere eventuelle følgeskader.

Hos Leon Petersen er det muligt at bestille VVS-døgnservice året rundt, hvis uheldet skulle ske udenfor normal åbningstid. Vi har således en VVS-døgnvagt på arbejde året rundt, som det er muligt at komme i kontakt med via telefon. Selvom du skal bruge hjælp udenfor den normale åbningstid, er du stadigvæk sikret den samme høje service og kvalitet af dit arbejde som du ellers ville være sikret inden for den normale åbningstid. Derfor kan du roligt ringe til os hvis du har brug for akut hjælp til autoriseret VVS i weekend, nat eller helligdag.

VVS-døgnvagt i København og omegn

Vores VVS-døgnservice betyder at du ikke behøver at være urolig, selvom der skulle opstå en skade udenfor almindelig åbningstid. Får du en skade der kræver akut hjælp fra en VVS-døgnvagt, skal du blot ringe på vores akutnummer 2268 0105, så er hjælpen lige på trapperne. Vi tilbyder akut VVS-døgnservice til private, offentlige og erhvervskunder i hele Hovedstadsområdet.

Leon Petersen tilbyder akut VVS-døgnservice i København, Albertslund, Amager, Bagsværd, Ballerup, Brøndby, Brøndby Strand, Brønshøj, Charlottenlund, Dragør, Dyssegård, Frederiksberg, Gentofte, Glostrup, Greve, Hedehusene, Hellerup, Herlev, Holte, Hvidovre, Høje Taastrup, Ishøj, Karlslunde, Kastrup, Klampenborg, Kongens Lyngby, Køge, Lyngby, Måløv, Nærum, Nørrebro, Roskilde, Rungsted, Rungsted Kyst, Rødovre, Skodsborg, Skovlunde, Smørum, Solrød, Solrød Strand, Sundby, Sydhavn, Søborg, Taastrup, Tårnby, Valby, Vallensbæk, Vallensbæk Strand, Vanløse, Vesterbro, Vedbæk, Virum, Østerbro.

Åbningstider


Besøg Sjællands største showroom og butik

Besøg Sjællands største showroom og få inspiration til dit nye badeværelse i vores 750m2 store udstilling. Tag samtidig en snak med en af vores dygtige rådgivere og få kompetent råd og vejledning til dit næste projekt. Du kan booke en møde på forhånd her på siden

VVS service kun 30 min. fra København

Vi tilbyder akut VVS-døgnservice indenfor hele København og Stor København

Leon Petersen stifter af Leon Petersen

Leon Petersen delte ikke blot erhverv med sin far, de hed faktisk også begge to Leon. Hør hele den spændende historien bag grundlæggeren af Leon Petersen VVS A/S, naturligvis fortalt af Leon Petersen selv.

Vi hjælper dig hele vejen!


Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis quam nibh, euismod eget nulla a, tempor scelerisque lorem. Proin dignissim arcu tristique.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Duis quam nibh, euismod eget nulla a, tempor scelerisque lorem. Proin dignissim arcu tristique.

Læs mere

Glade kunder

 • Siden 1988 har vi samarbejdet med Leon Petersen. Vores oplevelse er, og har altid været, at Leon Petersen er en god og loyal samarbejdspartner, som altid er parat til at yde en ekstra indsats for vores kunder.

  Martin Vamsler
  Leder Bygningsservice,

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Vi har været utroligt glade for at have jer i vores hus i forbindelse med etablering af nyt badeværelse. I har alle været flinke, rare, hjælpsomme og imødekommende på alle måder. Tusind tak for og vi er meget glade for resultatet.

  Med venlig hilsen
  Lene og Erling

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands