Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

Aqua Danmark

AQUA DANMARK – EN SMART LØSNING TIL ET KALKFRIT HJEM

Leyco SOFT 9 er et kompakt og moderne blødgøringsanlæg, der passer særligt godt til den lille familie, der har et stort behov for blødt vand. Dette anlæg er beregnet til at kunne give blødt vand til 5 personer. Leyco SOFT-serien er den perfekte løsning til reducering af hårdhedsgraden i vandet. Kombinationen af det unikke design og det luksuriøse udstyr, er et stort gennembrud inden for behandling af vand. Anlægget er nemt at installere for din vvs’er, og der medfølger flexslanger samt by-pass til anlægget, som vil spare din vvs’er masser af tid.

FORDELE VED ET BLØDGØRINGSANLÆG FRA AQUA DANMARK

* Smart regenerering
Regenereringstidspunktet kan stilles til nat tider eller ønsket tidspunkt.

* Smart saltrenser
Er ikke afhængig af dyre salt tabletter. Bruger begrænset salt.

* Smart bypass & flexslanger
Bypass ventil og flexslanger, samt hårdhedskit er inkluderet.

* Smart design
Modellen er kompakt og kræver kun gulvplads på 32 x 37 cm.

* Smart installation
Let at tilslutte da overløbsslangen sidder højt.

MODERNE TEKNOLOGI TIL VANDBEHANDLING

Leyco SOFT har med sit innovative design, gjort det endnu nemmere for private at få blødt vand i hanerne. Serien af Leyco SOFT har det mest moderne og innovative udstyr, der sammen med det enkle og stilrene design giver et blødgøringsanlæg i højeste kvalitet. Den specielle mikroprocessor-teknologi og den patenterede højpræstationventil-teknologi gør dette anlæg til noget særligt.

FORDELE VED ET KALKFRIT HJEM

Et kalkfrit hjem er et mere energivenligt hjem. Med kalkfrit vand i hanerne kan du spare på el- og varmeregningen, og det vurderes, at du kan spare helt op til 30 %. En investering i et blødgøringsanlæg giver hurtigt mening, når man kigger på de mange energibesparelser, og samtidig er det rigtig godt for miljøet. Et blødgøringsanlæg giver dig kalkfrit vand i hele hjemmet, hvilket medfører store besparelser på en lang række områder i hverdagen. Det er blot at læne sig tilbage og nyde alle de økonomiske fordele, som det silkebløde vand i hanerne giver dig og din familie.

DINE FORDELE MED BLØDT VAND I HJEMMET

 • Fliser og overflader vil skinne og forblive rene uden besværlig rengøring.
 • Tøj, sengetøj og håndklæder vil holde sig lækkert og blødt helt uden brug af skyllemiddel.
 • Kaffemaskiner og elkedler holder helt op til tre til fire gange længere end normalt.
 • Farverne på dit tøj holder meget længere, og det bliver ikke slidt så hurtigt.
 • Slip for dyre reparationsomkostninger og få forlængede levetider på alle dine installationer, hvidevarer og husholdningsmaskiner.

HVORDAN VIRKER ET BLØDGØRINGSANLÆG FRA AQUA DANMARK

Et blødgøringsanlæg er en form for vandfilter, der fjerner kalken i vandet, som er det, der gør vandet hårdt. Uden kalk i vandet får du silkeblødt vand i alle hanerne i hjemmet. Anlægget installeres lige efter vandmålerne direkte på vandrørene, så det bløde vand kommer ud i hele huset. Det vil blandt andet betyde mindre rengøring, besparelser på energiforbruget, længere levetid for køkkenmaskinerne og blødere hud og tekstiler.

Blødgøringsanlægget benytter sig af innovative teknikker til at afkalke vandet. Helt præcist er det ionbytning, der får vandet til at gå fra at været hårdt til at være blødt. Det er en spændende proces, som du kan blive lidt klogere på her. Når vandet kommet igennem systemet, vil ioner fra kalk og magnesium, der er positiv ladede, bytte plads med natrium-ioner. Kalk-ionerne vil blive tilbage, mens natriumionerne vil binde sig til vandet. På den måde går vandet fra at være hårdt til at blive blødt. Det får altså på en måde trukket kalken ud af sig, som bliver byttet ud med natrium i stedet for.

Glade kunder

 • Dennis fik hurtigt og professionelt sendt Jonas ud til os. Jonas mødte op til aftalt tidspunkt og kunne konstaterede at Anders, havde diagnosticeret korrekt og der kun var et at gøre, nemlig at skifte vores fyr ud. Indtil det kunne lade sig gøre ordnede Jonas fyret og tjekkede vores hus igennem og fik gang i varmen. Jonas er virkelig dygtig og empatisk og knokler for at få det hele til at køre. Den 2. februar kom Henrik og skiftede vores fyr ud. Han fiksede og opsatte det nye gasfyr så hurtigt og er så ærekær og perfektionistisk, at han systematisk fik alle rør til at sidde i den ene side, så det ovenikøbet kom til at se fint ud. Henrik er virkelig dygtig. Samtidig have han tålmodighed til at forklare og sætte mig ind i, hvordan man styrer det nye gasfyr.
  Jeg skriver dette lille skriv for at påpege, at med den service I har leveret, stråler det ud af jer, at I har en god arbejdsplads, med gensidig respekt og et godt fællesskab. I taler pænt om hinanden og det har været og er en fornøjelse at være jeres kunde. Tusinde tak for en god en rigtig god service.

  Mette Lykke Bastiansen

 • Super firma.
  Har de sidste mange år været serviceret af Leon Petersen Gasfyrs afdeling. De kommer altid til aftalt tid. Prisen er ok. Og de kommer også hurtigt, hvis vi har haft akut brug for hjælp. Alt ialt et firma jeg trygt anbefaler til andre.

  Julie Magnus

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Det har været en glædelig overraskelse hvor proffesionelt det hele er blevet håndteret, alle aftaler er blevet holdt og man kan slet ikke se at der har været fremmede håndværkere i huset.

  Med venlig hilsen
  Alex Pedersen

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands