Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

AXOR ONE

Oplev ultimativ luksus med den nye Axor One kollektion til dit badeværelse

Den nye Axor One kollektion til badeværelset er til dig, der ønsker luksus, velvære og innovation på badeværelset. Kollektionen kendetegnes ved de rene linjer, det elegante design og de slanke silhuetter, der kommer til udtryk i de bløde kanter og det eksklusive look.
Axor One er en badeværelsesserie i et gennemført design, der strækker sig fra brudehoveder, håndvaskarmaturer, badekararmatur og termostatmoduler til håndbrusere og holdere. Med produkterne fra Axor One serien kan du skabe et rum fyldt med kvalitetsprodukter og prisbelønnet design, der danner rammerne om en eksklusiv oplevelse, hver gang du bevæger dig ud på badeværelset.
Når du vælger Axor One serien til dit badeværelse, får du altid et væld af muligheder for at tilpasse farver og overflader, så dine armaturer og brusehoveder passer perfekt ind på dit badeværelse. Med Axor One serien får du også Select-teknologien, der tilbyder all-in-one styring af armaturerne, som gør interaktionen med armaturet til en simpel og vandbesparende oplevelse.

Få produkterne fra Axor One serien

Med et tidløst design, plane overflader og enkle interaktion er produkterne i Axor One serien skabt til et luksuriøst og eksklusivt badeværelse.
Af håndvaskarmaturer kan nævnes Axor One håndvaskarmatur Select 170 eller 140 med push-open bundventil eller Axor One 1-grebs håndvaskarmatur 260 eller 70 med vingegreb og løft-op bundventil.
Axor One brusehovederne fås ligeledes i flere modeller. Håndbruser 2jet eller 75 1jet Ecosmart er to af modellerne i serien.
Designerne af Axor One serien er Jay Osgerby og Edward Barber, som har genopfundet de meget velkendte arketyper, hvilket har forbedret interaktionen og kontrollen, samt bragt højere niveau af klarhed til produkterne. Modellerne i serien udstilles i showroomet hos Leon Petersen i Ishøj.

En del af noget større

Axor One Kollektionen er en del af Axors sortiment, som ejes af virksomheden og badeværelsesgiganten, Hansgrohe. Hansgrohe har vundet stort set alle designpriser for deres velfungerende og stilrene produkter, der sætter kvalitet og brugervenlighed i højsædet.

Glade kunder

 • Dennis fik hurtigt og professionelt sendt Jonas ud til os. Jonas mødte op til aftalt tidspunkt og kunne konstaterede at Anders, havde diagnosticeret korrekt og der kun var et at gøre, nemlig at skifte vores fyr ud. Indtil det kunne lade sig gøre ordnede Jonas fyret og tjekkede vores hus igennem og fik gang i varmen. Jonas er virkelig dygtig og empatisk og knokler for at få det hele til at køre. Den 2. februar kom Henrik og skiftede vores fyr ud. Han fiksede og opsatte det nye gasfyr så hurtigt og er så ærekær og perfektionistisk, at han systematisk fik alle rør til at sidde i den ene side, så det ovenikøbet kom til at se fint ud. Henrik er virkelig dygtig. Samtidig have han tålmodighed til at forklare og sætte mig ind i, hvordan man styrer det nye gasfyr.
  Jeg skriver dette lille skriv for at påpege, at med den service I har leveret, stråler det ud af jer, at I har en god arbejdsplads, med gensidig respekt og et godt fællesskab. I taler pænt om hinanden og det har været og er en fornøjelse at være jeres kunde. Tusinde tak for en god en rigtig god service.

  Mette Lykke Bastiansen

 • Super firma.
  Har de sidste mange år været serviceret af Leon Petersen Gasfyrs afdeling. De kommer altid til aftalt tid. Prisen er ok. Og de kommer også hurtigt, hvis vi har haft akut brug for hjælp. Alt ialt et firma jeg trygt anbefaler til andre.

  Julie Magnus

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Det har været en glædelig overraskelse hvor proffesionelt det hele er blevet håndteret, alle aftaler er blevet holdt og man kan slet ikke se at der har været fremmede håndværkere i huset.

  Med venlig hilsen
  Alex Pedersen

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands