Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

AXOR

Eksklusive armaturer og innovative brusere til bad og køkken

AXOR ONE

AXOR – nye standarder inden for køkken og badeværelse

I mere end 25 år har AXOR været førende inden for badeværelsesdesign – AXOR er blevet ensbetydende med luksus. De byder på banebrydende avantgardisme og perfekt individualisering, der gør deres produkter så attraktive. AXOR er særligt kendt for sine armaturer og brusere, og det er også af gode grunde: de sætter nemlig helt nye standarder. AXOR producerer og udformer ikoniske objekter til luksusbade i samarbejde med verdensberømte designere, såsom Barber Osgerby, Philippe Starck og Jean-Marie Massaud. Men AXOR er mere end blot armaturer og brusere: kollektionen omfatter også et stort udvalg af tilbehør. Sådan opnås et gennemført og ensartet design i alle bademiljøer. Det er nye standarder!

 

AXOR – luksusprodukter til badeværelset

Et luksusbad er ikke det samme uden AXOR. Med AXOR Starck eller Uno kollektionen har du alt et badeværelse skal bruge: alt fra brusere til håndklædering, armaturer, papirholder, sæbeskåle, WC børste og meget, meget mere. Du får tidløse, stilfulde og elegante designs, hvor hvert produkt byder på innovative teknologier. En hovedbruser fra AXOR Starck har f.eks. indbygget AirPower og QuickClean: to nye bruserteknologier, der sætter nye standarder. AirPower kombinerer vand med luft, sådan at dråberne bliver mere fyldige, lettere og blødere – det er behageligt for hele kroppen. Med QuickClean forsvinder kalkaflejringer og snavs på armaturer og brusere lynhurtigt – du skal blot gnide på silikonedupperne.

Fra Uno kollektionen får du ligeså vel innovative og elegante designs. Et håndvaskarmatur fra AXOR Uno har f.eks. også AirPower og QuickClean, men den har også den smarte funktion Select. Med Select-funktionen kan du starte og stoppe vandstrømmen med et enkelt tryk på en knap, f.eks. med albuen eller håndryggen. Det er en super smart funktion, når du ikke lige har hænderne frie til at betjene armaturet. Andre innovative designs i Uno kollektionen er f.eks. også funktionen SensorActivation, der er indbygget i et elektronisk håndvaskarmatur fra AXOR Uno. Med SensorActivation får du et berøringsfrit armatur, der er sparsomt og hygiejnisk. Sensoren reagerer på ændringer i den infrarøde stråling: når sensoren detekterer varme fra hænder, begynder vandet at strømme ud. Det er let, smart og fordelagtigt.

 

AXOR – produkter til køkkenet

Køkkenarmaturer fra AXOR er skabt til avantgardisme i køkkenet. Og det kan også mærkes. Armaturerne er skabt af nogle af verdens bedste designere: du får tidløse og elegante designs med innovative teknologier. Med AXOR i køkkenet skabes nye sanselige og æstetiske dimensioner – netop dér, hvor der skabes kulinariske evolutioner. Til køkkenet er kun det bedste godt nok – og AXOR lover ren perfektion. AXOR Starck og AXOR Uno er igen to kollektioner, der byder på et hav af muligheder. Med et køkkenarmatur fra Starck kollektionen får du et stilfuldt design med innovative teknologier: QuickClean og ComfortZone. Med Quickclean forsvinder snavs og kalkaflejringer på armaturet lynhurtigt. Med ComfortZone får du et lækkert frirum mellem armaturet og vasken, der gør den enormt brugervenlig. Alle AXOR armaturer har raffinerede tekniske funktioner – og det er ren luksus.

Glade kunder

 • Dennis fik hurtigt og professionelt sendt Jonas ud til os. Jonas mødte op til aftalt tidspunkt og kunne konstaterede at Anders, havde diagnosticeret korrekt og der kun var et at gøre, nemlig at skifte vores fyr ud. Indtil det kunne lade sig gøre ordnede Jonas fyret og tjekkede vores hus igennem og fik gang i varmen. Jonas er virkelig dygtig og empatisk og knokler for at få det hele til at køre. Den 2. februar kom Henrik og skiftede vores fyr ud. Han fiksede og opsatte det nye gasfyr så hurtigt og er så ærekær og perfektionistisk, at han systematisk fik alle rør til at sidde i den ene side, så det ovenikøbet kom til at se fint ud. Henrik er virkelig dygtig. Samtidig have han tålmodighed til at forklare og sætte mig ind i, hvordan man styrer det nye gasfyr.
  Jeg skriver dette lille skriv for at påpege, at med den service I har leveret, stråler det ud af jer, at I har en god arbejdsplads, med gensidig respekt og et godt fællesskab. I taler pænt om hinanden og det har været og er en fornøjelse at være jeres kunde. Tusinde tak for en god en rigtig god service.

  Mette Lykke Bastiansen

 • Super firma.
  Har de sidste mange år været serviceret af Leon Petersen Gasfyrs afdeling. De kommer altid til aftalt tid. Prisen er ok. Og de kommer også hurtigt, hvis vi har haft akut brug for hjælp. Alt ialt et firma jeg trygt anbefaler til andre.

  Julie Magnus

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Det har været en glædelig overraskelse hvor proffesionelt det hele er blevet håndteret, alle aftaler er blevet holdt og man kan slet ikke se at der har været fremmede håndværkere i huset.

  Med venlig hilsen
  Alex Pedersen

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands