Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

Design af badeværelse

Vi kan hjælpe med designet på dit badeværelse

Hos Leon Petersen går vi meget op i at designet på dit badeværelse, og at inventaret du vælger, dækker dine behov og ønsker. Design er et vidt begreb, og skal ikke kun forstås som ”dyrt” som vi ofte godt kan forbinde ordet med, men design skal kunne forstås på flere måder; Farver/nuancer, træsorter, former, sammensætninger og prisklasser. Hos os kan du se og opleve en masse forskellige møbler i forskellige farver, udformninger og stilarter.

Design kan både være et klassisk hvidt møbel fra Dansani, men også et toilet fra Duravit som den franske verdenskendte designer ”Philippe Starck” har designet.

Hos os forbinder vi blandt andet design med nogle gode brands som tilbyder en masse forskellige produkter af høj kvalitet og i forskellige prisklasser så alle kan være med. Et udvalg af de store brands vi blandt andet forhandler er:

Badeværelset er et rum vi befinder os meget i, alle tidspunkter på døgnet, og derfor skal der være en rar atmosfære, og designet skal være rart for vores øjne. Nogle er til et lyst og åbent rum og andre er til et mørkere og intenst rum.

 

Lyst og åbent badeværelse

Mørkt og intenst badeværelse

 

Vi hos Leon Petersen kan hjælpe med at udforme og designe dit badeværelse, og sammensætte farver, former mm. efter dine ønsker, da det til tider godt kan være vanskeligt at gennemskue selv eller visualisere.

I vores 900 m2 showroom har vi design møbler til hver en smag, og her er rig mulighed for at slippe fantasien løs og lade sig inspirere. Vi er også altid klar til at hjælpe dig og klar til en god snak om dine ønsker og præferencer til dit badeværelse.

TIP: Hvis du står og skal renovere badeværelse eller har planer om det i fremtiden, så følger der en 3D tegning med i projektet, med netop det inventar og fliser du har valgt, så du kan se det hele for dig, inden vi går i gang med projektet.

Vi står klar til at hjælpe mandag – fredag kl. 10.00-17.00 og lørdag kl. 09.00-13.00.

 

Brands