Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13
 • bad_slide2
 • bad_slide3
 • bad_slide1

Design af badeværelse

Går du meget op i, at dit bad og design er helt i top, og passer 100 % sammen? Så er du kommet til de rette, for her hos Leon Petersen, går vi meget op i, at du får det rette bad og design. Ingen mennesker eller huse er ens, og derfor skal alle heller ikke have det samme bad og design derhjemme.

Vi har alt indenfor bad og design, og vi står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har nogen spørgsmål indenfor bad og design. Om du så skal have renoveret hele dit badeværelse, eller bare redesignet dit gamle, står vi gerne klar til at hjælpe med al vor viden om bad og design. Vi kan både hjælpe dig med at vælge det rigtige design, de rigtige stilarter, og hjælpe med at forklare, hvordan du bedst implementerer dit nye bad og design derhjemme.

Hvis du har brug for det, udfører Leon Petersen også VVS-opgaver, så vi både kan hjælpe dig med planlægningen, indkøbet, leveringen og installeringen af dit nye bad og design. Her hos Leon Petersen finder du altså alt, hvad du kan få brug for, når du spekulerer i at få nyt bad og design.

Alle former for design af badeværelser

badogdesignAlting kan forbedres med godt design, og hjemmets badeværelse er ingen undtagelse. Vi går derfor ikke på kompromis med bad og design, men fører derimod de mest eksklusive og æstetisk flotte mærker indenfor bad og design.

Hos Leon Petersen finder du blandt andet mærkerne Aspen, BWT, Dansani, Duravit, Geberit, Grohe og Royal Scandinavian og mange flere. Udover at have mange forskellige mærker indenfor emnet bad og design, har vi også mange forskellige stilarter. Du kan vælge at få et design til dit badeværelse holdt i bløde og afrundede former, eller rå og kantede, så stilen bliver mere hård og direkte.

Derudover finder du, at de fleste af vores produkter indenfor bad og design kan fås i mange forskellige varianter, da flere af mærkerne arbejder med porcelæn, sten, plastik og træsorter af forskellig art. Vi har altså noget til ethvert badeværelse, lige meget hvilken stil og design man ønsker sig.

Kom selv og se alt indenfor bad og design

Leon Petersen har et 900 m2 stort showroom i Ishøj, hvor du med dine egne øjne kan se alt hvad vi fører indenfor kategorien bad og design. Hvis du er i tvivl om noget, som for eksempel hvilket design du skal gå efter, kan du her opleve alle former for badeværelsesdesign på nærmeste hold. Du kan også få eventuelle spørgsmål vedrørende bad og design besvaret af vores kompetente medarbejdere, der hellere end gerne deler ud af deres viden om bad og design.

Glade kunder

 • Dennis fik hurtigt og professionelt sendt Jonas ud til os. Jonas mødte op til aftalt tidspunkt og kunne konstaterede at Anders, havde diagnosticeret korrekt og der kun var et at gøre, nemlig at skifte vores fyr ud. Indtil det kunne lade sig gøre ordnede Jonas fyret og tjekkede vores hus igennem og fik gang i varmen. Jonas er virkelig dygtig og empatisk og knokler for at få det hele til at køre. Den 2. februar kom Henrik og skiftede vores fyr ud. Han fiksede og opsatte det nye gasfyr så hurtigt og er så ærekær og perfektionistisk, at han systematisk fik alle rør til at sidde i den ene side, så det ovenikøbet kom til at se fint ud. Henrik er virkelig dygtig. Samtidig have han tålmodighed til at forklare og sætte mig ind i, hvordan man styrer det nye gasfyr.
  Jeg skriver dette lille skriv for at påpege, at med den service I har leveret, stråler det ud af jer, at I har en god arbejdsplads, med gensidig respekt og et godt fællesskab. I taler pænt om hinanden og det har været og er en fornøjelse at være jeres kunde. Tusinde tak for en god en rigtig god service.

  Mette Lykke Bastiansen

 • Super firma.
  Har de sidste mange år været serviceret af Leon Petersen Gasfyrs afdeling. De kommer altid til aftalt tid. Prisen er ok. Og de kommer også hurtigt, hvis vi har haft akut brug for hjælp. Alt ialt et firma jeg trygt anbefaler til andre.

  Julie Magnus

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Det har været en glædelig overraskelse hvor proffesionelt det hele er blevet håndteret, alle aftaler er blevet holdt og man kan slet ikke se at der har været fremmede håndværkere i huset.

  Med venlig hilsen
  Alex Pedersen

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands