Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

Utilisation du Levitra https://www.acheter-levitra.net/levitra-instructions.html Effets secondaires du Levitra

Badets dag 2020

Vi holder Badets dag den 7. marts fra kl 9-15 – 25% på Alt Dansani
– Kom forbi og se de mange gode tilbud vi har den dag

Til Badets Dag er det muligt at få inspiration til et nyt badeværelse og samtidig opnå en fordelagtig pris på et kommende renoverings- eller indretningsprojekt.

Hos Leon Petersen i Ishøj holder vi Badets Dag lørdag den 7. marts fra kl. 09:00 til 15:00. Her er det muligt at kigge forbi til en snak med vores dygtige indretningskonsulenter og lade sig inspirere af vores 750 m2 store showroom, der altid byder på de nyeste tendenser inden for badeværelsesindretning.

Badets Dag er en årlig begivenhed arrangeret af Dansani i samarbejde med førende VVS- og badbutikker på både Sjælland, Fyn og i Jylland. På dagen tilbyder vi hele 25% på på alle baderumsmøbler fra Dansani, og har desuden en masse andre gode tilbud. Vi har en masse udstillingsmodeller til salg, så kom ind og kig.

Vi leverer totalløsninger og indretning af bad

Lige meget om du skal have skiftet armatur eller ønsker en fuld renovering af dit badeværelse, klarer vi opgaven. Vi tilbyder totalrenovering af badeværelser fra idé til indretning i 3D, samt planlægning og udførelse af faguddannet håndværkere til færdig resultat. Alle opgaver løses i tæt dialog med dig, så du kan få det badeværelse, du drømmer om.

Besøg os i Sjællands største showroom og butik på 750 m2 og den eksklusive etage, First Floor. Vi ser frem til at byde dig velkommen til Badets Dag.

GÅ PÅ OPDAGELSE I VORES FULDT OPSTILLEDE BADEVÆRELSER

Vores showroom indeholder fuldt opstillede badeværelser med toilet, badekar, vandhane, baderumsmøbler m.m., så du kan se produkterne i funktion, inden du beslutter dig

Har du spørgsmål til Badets Dag eller vores produkter generelt, er du altid velkommen til at tage kontakt til os.

 

Ny gaskedel eller renovering af badeværelset?

Se de attraktive finansieringsmuligheder

Glade kunder

 • Siden 1988 har vi samarbejdet med Leon Petersen. Vores oplevelse er, og har altid været, at Leon Petersen er en god og loyal samarbejdspartner, som altid er parat til at yde en ekstra indsats for vores kunder.

  Martin Vamsler
  Leder Bygningsservice,

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Vi har været utroligt glade for at have jer i vores hus i forbindelse med etablering af nyt badeværelse. I har alle været flinke, rare, hjælpsomme og imødekommende på alle måder. Tusind tak for og vi er meget glade for resultatet.

  Med venlig hilsen
  Lene og Erling

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands

Leon Petersen A/S tilbyder attraktive finansieringsmuligheder - klik her for at læse mere
+