Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13
 • bad_slide3
 • bad_slide2
 • bad_slide1

Utilisation du Levitra https://www.acheter-levitra.net/levitra-instructions.html Effets secondaires du Levitra

Badeværelse inspiration

Besøg vores showroom og bliv inspireret i vores 750m2 store badeværelse udstilling

Stil, design og indretning betyder meget for helhedsindtrykket af et badeværelse. Du har sikkert tænkt over at hente inspiration til dit badeværelse i blade, magasiner og TV. Disse kilder er naturligvis en mulighed for at hente den nødvendige inspiration. Vi har hos Leon Petersen dog en ekstra unik inspirationsmulighed i form af vores showroom og udstillinger.

Få inspiration til dit badeværelse hos Leon Petersen

badevaerelseinspirationSavner du inspiration til, hvordan du kan forny dit badeværelse, eller står du måske overfor at skulle have installeret et nyt, bør du kigge forbi Leon Petersens kæmpe showroom i Ishøj med udstilling af badeværelsesmøbler – og tilbehør, samt komplette totalløsninger af badeværelser.

Vores showroom er 750m2 stort, og er dermed Sjællands største af sin slags. Derfor er det også muligt at finde inspiration til dit badeværelse blandt et utroligt bredt udvalg af kendte mærker og produkter. Du kan finde inspiration indenfor flere forskellige prisklasser, og altid i høj kvalitet.

Samtlige af vores producenter er repræsenteret i vores inspirationsrum. Derfor kan du lade dig inspirere blandt producenter fra hele Europa, hvilket sikrer dig inspirationskilder fra flere forskellige lande. Vi sikrer, at du kan gå på inspirations opdagelse i designs og indretning fra producenter, der har vundet flere prominente priser.

Hvad bliver du inspireret af?

Vi ønsker alle at have et badeværelse fuld af stil. Problemet for mange er, at de ikke ved, hvordan deres stil ser ud. Derfor gælder det om at hente inspiration, så man kan definere, hvordan man ønsker at udforme sit badeværelse. Helhedsindtrykket af et badeværelse består af mange aspekter, og inspirationen er nem at hente hos Leon Petersen. For at få sit badeværelse til at tage sig bedst ud, er det vigtigt, at flere elementer spiller sammen:

Farver

Farverne på badeværelset udgør naturligvis en vigtig del af badeværelset. Det er farverne, der er med til at afgøre, hvordan stemningen og lysindfaldet indtræffer. Leon Petersen tilbyder badeværelser i alle naturens farver, så hvis du finder stor inspiration i alle regnbuens farver, er vores showroom en oplagt mulighed.

Design

Et ligeså vigtigt element i badeværelset er naturligvis designet. Ligesom, at vi tilbyder badeværelser i mange farver, kan du også finde inspiration blandt et bredt udvalg af stile og designs. Mangler du inspiration til dit badeværelses design, er vores showrooms gode at anvende, da de er repræsenteret af alle vores producenter, der hver især udbyder flere forskellige designs.

Indretning

Selvom farverne og designet er i orden, kan det være et problem at få indrettet badeværelset, så alle elementerne går op i en højere enhed. Derfor vil en inspirationstur til vores showroom gavne dig, da vi her vil have mulighed for at sammensætte dit badeværelse med inspiration fra forskellige farver, design, stile og indretninger.

Få råd og vejledning til din inspiration

Når du tager på inspirationstur til vores showroom, anbefaler vi, at I tager flere afsted sammen. Faktum er, at vi mennesker inspirerer hinanden. Børnenes ideer kan måske give dig inspiration til dine egne ideer, ligesom at inspiration også udfolder sig bedst, når man har det hyggeligt. Så vi anbefaler, at du tager hele familien med, når I skal hente inspiration til drømmebadeværelset. Når du besøger vores showroom, vil vores professionelle personale stå klar til at vejlede og rådgive dig omkring dine muligheder for indretning af badeværelset.

Vores rådgivere står også klar til at hjælpe dig med inspiration. Vi kan også lave en 3D tegning af dit nye badeværelse, så du udfra din inspiration, kan se, hvordan badeværelset vil se ud i virkeligheden. En helt unik mulighed. Det er muligt at træffe vores personale, når du møder op i showroomet, men også en mulighed at booke et møde her på siden.

Ny gaskedel eller renovering af badeværelset?

Se de attraktive finansieringsmuligheder

Glade kunder

 • Siden 1988 har vi samarbejdet med Leon Petersen. Vores oplevelse er, og har altid været, at Leon Petersen er en god og loyal samarbejdspartner, som altid er parat til at yde en ekstra indsats for vores kunder.

  Martin Vamsler
  Leder Bygningsservice,

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Vi har været utroligt glade for at have jer i vores hus i forbindelse med etablering af nyt badeværelse. I har alle været flinke, rare, hjælpsomme og imødekommende på alle måder. Tusind tak for og vi er meget glade for resultatet.

  Med venlig hilsen
  Lene og Erling

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands