Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13
 • bad_slide2
 • bad_slide1
 • bad_slide3

Utilisation du Levitra https://www.acheter-levitra.net/levitra-instructions.html Effets secondaires du Levitra

Badeværelse priser

Find information om badeværesespriser her

Gå til vores badeværelses-univers

De fleste ved, at badeværelses priserne generelt er høje, og at renovering af badeværelset derfor er en dyr fornøjelse. Pr. kvadratmeter er badeværelset nemlig det dyreste rum. Det skyldes at badeværelset, rent teknisk, er et kompliceret rum, hvorfor der rent lovmæssigt stilles store krav til både materialer, konstruktioner og udførelse. Det betyder derfor også, at arbejdet skal udføres af autoriserede håndværkere.

Bruger du ikke de rette materialer, eller de rette fagfolk så risikerer du nemlig at få både fugt- og vandskader, der i værste fald fører til råd og svamp i husets omkringliggende konstruktioner. Skader der ikke bare er bekostelige, men skader der også kan være svære, hvis ikke umulige, at udbedre. Når du skal lave nyt badeværelse, så gør du derfor klogt i at følge anvisningerne, og få fagfolk til at hjælpe dig, også selvom det gør, at prisen på dit nye badeværelse stiger.

Hvad er gennemsnitsprisen på et nyt badeværelse?

Badeværelses priserne varierer meget. Prisen på et nyt badeværelse afhænger nemlig af flere forskellige faktorer. Den afhænger blandt andet af prisen på håndværkerne, hvor meget du skal have lavet, dit materialevalg, samt rummets størrelse. Generelt er en god tommelfingerregel dog at regne med ca. kr. 150.000 til 200.000, ved delrenovering. En grundregel siger desuden også, at des større badeværelset er, des lavere er kvadratmeterprisen. Et lille badeværelse er derfor ikke billigt, fordi der er få kvadratmeter.

Hvis du skal have lavet en totalrenovering, så stiger prisen. I det tilfælde skal du regne med ca. kr. 250.000 til 300.000. Så skal der nemlig ikke bare vådrumsbehandles, spartles, og sættes fliser op, der skal også laves elektriske installationer. Generelt er det sådan at mindst halvdelen af udgifterne til et nyt badeværelse går til afløb, vandinstallationer og varme. Skal du endvidere lave nyt badeværelse i et helt nyt hus, og vil du spare lidt penge, så er det en strategisk god ide, at placere badeværelset så tæt på husets samlede installationer som muligt, da det er dyrt at føre rør videre.

Hvad er prisen på badeværelsesmøbler?

Hvis du ikke skal lave et nyt badeværelset fra bunden, men blot renovere, så er det især materialerne, der har stor betydning for prisen. Prismæssigt er der således stor forskel på alt fra fliser, til badeværelsesmøbler og elementer. Uanset om det er armaturer, badeværelsesskabe eller toiletkummer, så findes der nemlig mange forskellige kvaliteter og dermed også priser. Så selvom prisen på et nyt badeværelse generelt er høj, så kan du alligevel få et nyt badeværelse til en rimelig fornuftig pris, hvis du ikke vælger de mest eksklusive materialer. Alene i materialer kan der nemlig være mange tusinde kroner at spare.

Hos Leon Petersen har vi dog både et bredt og varieret udvalg af badeværelsesmøbler og elementer. Det betyder derfor, at vi har noget for enhver stil og pris. Går du eksempelvis efter et prisvenligt badeværelse, kan du med fordel kigge forbi her. Hos Leon Petersen sælger vi nemlig udstillingsmodeller til en reduceret pris. Du behøver derfor ikke nødvendigvis at gå på kompromis med kvaliteten.

Hjælp til nyt badeværelse

Går du med tanker om et nyt badeværelse, så kan du få inspiration her. Men du kan også kontakte os for en uforpligtende snak. Hos Leon Petersen kan vi nemlig give dig et forholdsvist præcist skøn over de samlede omkostninger i forbindelse med dit nye badeværelse. Desuden har vi, hos Leon Petersen, Danmarks største udvalg af badeværelser, samt landets mest professionelle team, der står klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål.

Ny gaskedel eller renovering af badeværelset?

Se de attraktive finansieringsmuligheder

Glade kunder

 • Siden 1988 har vi samarbejdet med Leon Petersen. Vores oplevelse er, og har altid været, at Leon Petersen er en god og loyal samarbejdspartner, som altid er parat til at yde en ekstra indsats for vores kunder.

  Martin Vamsler
  Leder Bygningsservice,

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Vi har været utroligt glade for at have jer i vores hus i forbindelse med etablering af nyt badeværelse. I har alle været flinke, rare, hjælpsomme og imødekommende på alle måder. Tusind tak for og vi er meget glade for resultatet.

  Med venlig hilsen
  Lene og Erling

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands