Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

Totalløsning af badeværelse

Leon Petersen hjælper dig med alt i forbindelse med dit nye badeværelse

Prøv vores prisberegner Gå til vores badeværelses-univers

Leon Petersen står for totalløsning af dit badeværelse

Går du med drømme om et nyt badeværelse? Hos Leon Petersen kan den drøm blive til virkelighed. Det eneste du skal gøre er at tage en snak med vores personale omkring dine ønsker og behov, så kan vi sammen sammensætte dit drømme badeværelse, og du vil modtage en samlet pris for hele projektet.

Vi står for alt lige fra udformning af tegninger, levering af materialer og badeværelsemøbler, renovering og udbedring af kloakrør og vandrør m.m., samt den endelige montering af badeværelset.

Ved at lade Leon Petersen stå for en totalentreprise på dit badeværelse, er du sikret at dit nye badeværelse er i de bedste hænder, samt at du får et garanteret professionelt finish. Samtidig behøver du ikke bekymre dig omkring din egen tid, vi står for det hele!

Kom ind og få inspiration i Sjællands største showroom med badeværelser

Mangler du inspiration til dit nye baderum, så har vi Sjællands største showroom med udstilling af badeværelser og badeværelsemøbler. Her er der med garanti noget for enhver smag, og vi kan samtidig hjælpe dig med alle aspekter i forbindelse med dit nye baderum. Så hvis du ikke vil samle og montere selv, kan vi naturligvis også stå for det.

Bestil et uforpligtende møde om en badeværelse totalløsning

Du kan altid få professionel rådgivning og vejledning hos Leon Petersen, når du besøger vores store udstilling af badeværelsemøbler og badeværelseudstyr. Vores fagligt dygtige personale står klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål. De vil også kunne vejlede dig om hvilken løsning der er smartest at vælge for dig, hvis du står overfor at skulle have et nyt badeværelse.

Hos Leon Petersen kan du få lavet en 3D tegning over dit nye badeværelse, så er du sikker på at du vælger den rigtige løsning. Kom forbi vores store udstilling og få en snak med vores personale om en totalløsning for dit badeværelse, du kan desuden med fordel booke en tid til et møde her på siden på forhånd.

Gå tilbage til vores badeværelses-univers

Brands