Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

Utilisation du Levitra https://www.acheter-levitra.net/levitra-instructions.html Effets secondaires du Levitra

Badeværelser udstilling

Få inspiration til dit badeværelse – besøg Sjællands største showroom

Kæmpe udstilling af badeværelser

Hos Leon Petersen kan du finde inspiration til dit gamle eller nye badeværelse. Vi har en meget stor udstilling af badeværelser på 600m2, som i øvrigt er Sjællands største af sin slags. Her kan du finde alt lige fra baderumsmøbler, toilet, håndvask, vandhane, armaturer, brusere, badekar, termostater, brusekabiner og andre bruseløsninger samt en masse andet badeværelsetilbehør.

Det er ligemeget om du er ude efter den billigste løsning til dit badeværelse, eller om du går efter den ypperste luksus og kvalitet. I vores badeværelse udstilling har vi alt indenfor badeværelsesmøbler og badeværelsestilbehør, og derfor har vi også både prisvenlige løsninger såvel som de mest luksuriøse produkter på markedet.

Find inspiration til nyt badeværelse

Går du og drømmer om et nyt baderum, eller leder du efter ting der kan forny dit gamle, så kom forbi vores store udstilling. Her kan man ikke undgå at blive inspireret af de mange flotte og gennemførte udstillinger med alt hvad hjertet kan begære indenfor tilbehør til badeværelset.

Du kan fx opleve nogle af de imponerende og moderne brands, hvor badeværelsesserierne ofte er designet af anerkendte internationale topdesignere. Her får moderne teknologi, lækkert design og funktionelle løsninger det hele til at gå op i en højere enhed. Vi har også brands hvor omkostningerne er holdt ved et minimum, hvilket gør at vores kunder kan få et nyt badeværelse til en rigtig god pris, og hvor badeværelsesmøbler og badeværelsestilbehør naturligvis stadigvæk er af høj kvalitet.

Få professionel rådgivning og vejledning ved vores udstilling

Når du besøger vores badeværelsesudstilling, har du samtidig mulighed for at få en snak med vores veluddannede personale. De står klar til at rådgive og vejlede dig omkring mulige løsninger for et nyt badeværelse, eller en fornyelse af det gamle. Du kan også få lavet en 3D tegning af dit badeværelse, så kan du bedre forestille dig det endelige resultat, inden du tager nogle beslutninger.

Har du brug for hjælp til VVS-installation, kan vi også klare dette. Vi har flere autoriserede VVS-montører der kan opsætte dit badeværelse for dig. Du kan få en snak med vores rådgivere når du besøger vores udstilling af badeværelser, og du kan også booke et møde på forhånd her på siden

Ny gaskedel eller renovering af badeværelset?

Se de attraktive finansieringsmuligheder

Glade kunder

 • Siden 1988 har vi samarbejdet med Leon Petersen. Vores oplevelse er, og har altid været, at Leon Petersen er en god og loyal samarbejdspartner, som altid er parat til at yde en ekstra indsats for vores kunder.

  Martin Vamsler
  Leder Bygningsservice,

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Vi har været utroligt glade for at have jer i vores hus i forbindelse med etablering af nyt badeværelse. I har alle været flinke, rare, hjælpsomme og imødekommende på alle måder. Tusind tak for og vi er meget glade for resultatet.

  Med venlig hilsen
  Lene og Erling

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands