Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13
 • bad_slide3
 • bad_slide1
 • bad_slide2

Badeværelsesmøbler udstilling

Find nye møbler til dit badeværelse i vores store badeværelse udstilling

Vi har alt i badeværelsesmøbler i vores store udstilling

badeværelse udstillingEr du på udkig efter nye møbler til dit badeværelse, så kig forbi Leon Petersens kæmpe udstilling. Vi har alt indenfor badeværelsesmøbler, badeværelsetilbehør og komplette løsninger til badeværelser. Vi har mange store og kendte brands, ligesom vi også har mindre kendte brands i vores sortiment. Vi har også møbler til badeværelse i flere forskellige prisklasser, hvilket gør at der med garanti også er en løsning der passer til dine behov.

Skal du fx have en ny håndvask til dit badeværelse, et nyt badeværelsesmøbel som et vaskeskab, højskab eller badekar, så kan du være sikker på at du kan finde det i vores udstilling med badeværelsesmøbler. Vores udstilling er på hele 750m2, og er dermed Sjællands største af sin slags. Besøg os i dag, og find inspiration til din badeværelsesindretning.

Find dine nye baderumsmøbler hos Leon Petersen

Hos Leon Petersen kan du finde alt lige fra et discount baderumsmøbel, der naturligvis stadigvæk er af høj kvalitet, til et designet badeværelsesmøbel af meget høj kvalitet og elegance. Er du ude efter prisvenlige møbler til dit badeværelse der bare skal leve op til basale krav om funktionalitet osv., så har vi bestemt nogle løsninger der vil passe til dig. Er du i stedet ude efter design, smarte løsninger og moderne teknologi, fører Leon Petersen et stort udvalg af kendte designer mærker indenfor baderumsmøbler.

Vi fører en lang række velkendte brands, der hver især står for unikke designs og detaljer, i en lang række forskellige serier. Vi fører op til flere serier af baderumsmøbler, der har vundet priser og anerkendelse for deres banebrydende designs og nytænkning.

Få professionel vejledning om møbler til badeværelse

Har du brug for rådgivning og vejledning inden du træffer beslutninger omkring dit badeværelse, så står vores veluddannede personale klar til at hjælpe dig med at træffe de rigtige beslutninger. De har mange års erfaring på bagen, og kan også hjælpe dig med at finde inspiration i vores store badeværelsesmøbel udstilling.

Vi kan også lave en 3D tegning over dit badeværelse, så du kan se hvordan nye badeværelsesmøbler vil passe ind i dit hjem. Dette er naturligvis vigtigt at vide, inden du tager den endelige beslutning omkring nye baderumsmøbler. Du kan få en snak med vores rådgivere når du besøger vores udstilling, og du kan også booke et møde på forhånd her på siden.

Glade kunder

 • Dennis fik hurtigt og professionelt sendt Jonas ud til os. Jonas mødte op til aftalt tidspunkt og kunne konstaterede at Anders, havde diagnosticeret korrekt og der kun var et at gøre, nemlig at skifte vores fyr ud. Indtil det kunne lade sig gøre ordnede Jonas fyret og tjekkede vores hus igennem og fik gang i varmen. Jonas er virkelig dygtig og empatisk og knokler for at få det hele til at køre. Den 2. februar kom Henrik og skiftede vores fyr ud. Han fiksede og opsatte det nye gasfyr så hurtigt og er så ærekær og perfektionistisk, at han systematisk fik alle rør til at sidde i den ene side, så det ovenikøbet kom til at se fint ud. Henrik er virkelig dygtig. Samtidig have han tålmodighed til at forklare og sætte mig ind i, hvordan man styrer det nye gasfyr.
  Jeg skriver dette lille skriv for at påpege, at med den service I har leveret, stråler det ud af jer, at I har en god arbejdsplads, med gensidig respekt og et godt fællesskab. I taler pænt om hinanden og det har været og er en fornøjelse at være jeres kunde. Tusinde tak for en god en rigtig god service.

  Mette Lykke Bastiansen

 • Super firma.
  Har de sidste mange år været serviceret af Leon Petersen Gasfyrs afdeling. De kommer altid til aftalt tid. Prisen er ok. Og de kommer også hurtigt, hvis vi har haft akut brug for hjælp. Alt ialt et firma jeg trygt anbefaler til andre.

  Julie Magnus

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Det har været en glædelig overraskelse hvor proffesionelt det hele er blevet håndteret, alle aftaler er blevet holdt og man kan slet ikke se at der har været fremmede håndværkere i huset.

  Med venlig hilsen
  Alex Pedersen

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands