Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13
 • bad_slide1
 • bad_slide3
 • bad_slide2

Utilisation du Levitra https://www.acheter-levitra.net/levitra-instructions.html Effets secondaires du Levitra

Badeværelsesmøbler udstilling

Find nye møbler til dit badeværelse i vores store badeværelse udstilling

Vi har alt i badeværelsesmøbler i vores store udstilling

badeværelse udstillingEr du på udkig efter nye møbler til dit badeværelse, så kig forbi Leon Petersens kæmpe udstilling. Vi har alt indenfor badeværelsesmøbler, badeværelsetilbehør og komplette løsninger til badeværelser. Vi har mange store og kendte brands, ligesom vi også har mindre kendte brands i vores sortiment. Vi har også møbler til badeværelse i flere forskellige prisklasser, hvilket gør at der med garanti også er en løsning der passer til dine behov.

Skal du fx have en ny håndvask til dit badeværelse, et nyt badeværelsesmøbel som et vaskeskab, højskab eller badekar, så kan du være sikker på at du kan finde det i vores udstilling med badeværelsesmøbler. Vores udstilling er på hele 750m2, og er dermed Sjællands største af sin slags. Besøg os i dag, og find inspiration til din badeværelsesindretning.

Find dine nye baderumsmøbler hos Leon Petersen

Hos Leon Petersen kan du finde alt lige fra et discount baderumsmøbel, der naturligvis stadigvæk er af høj kvalitet, til et designet badeværelsesmøbel af meget høj kvalitet og elegance. Er du ude efter prisvenlige møbler til dit badeværelse der bare skal leve op til basale krav om funktionalitet osv., så har vi bestemt nogle løsninger der vil passe til dig. Er du i stedet ude efter design, smarte løsninger og moderne teknologi, fører Leon Petersen et stort udvalg af kendte designer mærker indenfor baderumsmøbler.

Vi fører en lang række velkendte brands, der hver især står for unikke designs og detaljer, i en lang række forskellige serier. Vi fører op til flere serier af baderumsmøbler, der har vundet priser og anerkendelse for deres banebrydende designs og nytænkning.

Få professionel vejledning om møbler til badeværelse

Har du brug for rådgivning og vejledning inden du træffer beslutninger omkring dit badeværelse, så står vores veluddannede personale klar til at hjælpe dig med at træffe de rigtige beslutninger. De har mange års erfaring på bagen, og kan også hjælpe dig med at finde inspiration i vores store badeværelsesmøbel udstilling.

Vi kan også lave en 3D tegning over dit badeværelse, så du kan se hvordan nye badeværelsesmøbler vil passe ind i dit hjem. Dette er naturligvis vigtigt at vide, inden du tager den endelige beslutning omkring nye baderumsmøbler. Du kan få en snak med vores rådgivere når du besøger vores udstilling, og du kan også booke et møde på forhånd her på siden.

Ny gaskedel eller renovering af badeværelset?

Se de attraktive finansieringsmuligheder

Glade kunder

 • Siden 1988 har vi samarbejdet med Leon Petersen. Vores oplevelse er, og har altid været, at Leon Petersen er en god og loyal samarbejdspartner, som altid er parat til at yde en ekstra indsats for vores kunder.

  Martin Vamsler
  Leder Bygningsservice,

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Vi har været utroligt glade for at have jer i vores hus i forbindelse med etablering af nyt badeværelse. I har alle været flinke, rare, hjælpsomme og imødekommende på alle måder. Tusind tak for og vi er meget glade for resultatet.

  Med venlig hilsen
  Lene og Erling

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands