Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13
 • bad_slide3
 • bad_slide1
 • bad_slide2

Utilisation du Levitra https://www.acheter-levitra.net/levitra-instructions.html Effets secondaires du Levitra

Badtjek

Få besøg af en badekspert fra Leon Petersen og få en gratis vurdering af netop dine muligheder for nyt badeværelse, lige når det passer dig.

Drømmer du om at få renoveret dit badeværelse, men synes du også det er svært at finde en badeværelses montør som kan opfylde dine ønsker og samtidig give dig en komplet løsning? Så bør du overveje at få foretaget et badtjek af en erfaren ekspert fra Leon Petersen.

Ved at få foretaget et badtjek hos Leon Petersen når det passer dig kan vi hurtigt hjælpe dig med at danne et overblik over hvordan dine bad ønsker bedst kan realiseres.

Hvordan udføres et badtjek fra Leon Petersen

Når du bestiller et badtjek hos Leon Petersen starter vi med at holde et møde, hvor kunden fremviser en grundtegning for det nuværende badeværelse. Herefter udarbejdes, i samarbejde med kunden, en plan for det nye badeværelse med 3D tegninger og inventarliste.

Accepteres vores tilbud, kommer en af vores erfarne badeksperter hjem til når det passer dig bedst, og hjælper med at vurdere om alt er som det skal være i forhold til udarbejdede projektplan. På den måde kan vi i fællesskab finde den løsning som gør at netop dine drømme om nyt badeværelse bliver til virkelighed.

Hvad koster et nyt badeværelse?

Prisen på et nyt badeværelse varierer efter en lang række forskellige faktorer. Det har fx stor betydning om det blot er en del-renovering af det nuværende badeværelse, eller om hele det gamle badeværelse skal rives ned og et nyt skal sættes op. En anden afgørende faktor som påvirker på prisen er hvorvidt der skal gøres noget ved den nuværende konstruktion eller om de ydre rammer kan bruges som de er. Hvis selve badeværelsets vægge evt. skal flyttes, eller der fx skal installeres ovenlysvindue, er det dyrere end hvis de ydre rammer skal forblive det samme.

En ting som selvfølgelig ikke koster noget er det badtjek som Leon Petersen starter med at udføre hjemme hos dig når det passer dig. Det er 100% gratis, så kan du få et overblik over dine muligheder før du beslutter dig for at investere i en renovering af dit badeværelse.

Gennemført løsningsforslag tilpasset til netop dine ønsker!

Når du får udført et badtjek kan du være helt sikker på at det løsningsforslag vi finder frem til er fuldstændig gennemført. Dvs. at vi har tænkt på alle detaljerne, små som store, og at du derfor ikke skal tænke på om der fx er plads til et ekstra skab eller om man kan bore huller i klinkerne til ophæng af spejlet. Samtidig sørger vi for at tilpasse vores løsningsforslag 100% til dine ønsker så vi sørger at du er tilfreds med løsningsforslaget.

Hvad får jeg ud af et badtjek hos Leon Petersen?

Hvis du vælger at få udført et badtjek hos Leon Petersen får du et 100% uforpligtende tilbud som er fuldstændig tilpasset til både dine badeværelsesdrømme, og dine økonomiske og fysiske rammer. På den måde skal du ikke bladre igennem stakkevis af annoncer fra diverse badeværelses montører som hverken kan tilbyde dig en helstøbt løsning, eller give dig et tilbud som egentlig opfylder dine ønsker.

Hos Leon Petersen er du sikker på at få en gennemført fuldstøbt løsning som opfylder netop dine badeværelsesdrømme. Vi står for hele processen fra dine grundlæggende ideer til du kan tage badværelset i brug både nemt og bekvemt.

Ny gaskedel eller renovering af badeværelset?

Se de attraktive finansieringsmuligheder

Glade kunder

 • Siden 1988 har vi samarbejdet med Leon Petersen. Vores oplevelse er, og har altid været, at Leon Petersen er en god og loyal samarbejdspartner, som altid er parat til at yde en ekstra indsats for vores kunder.

  Martin Vamsler
  Leder Bygningsservice,

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Vi har været utroligt glade for at have jer i vores hus i forbindelse med etablering af nyt badeværelse. I har alle været flinke, rare, hjælpsomme og imødekommende på alle måder. Tusind tak for og vi er meget glade for resultatet.

  Med venlig hilsen
  Lene og Erling

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands