Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

Utilisation du Levitra https://www.acheter-levitra.net/levitra-instructions.html Effets secondaires du Levitra

BWT

 

Køb BWT blødtvandsanlæg til dit badeværelse

Vil du lette din rengøringsbyrde, mindske din elregning og samtidig betænke miljøet? Så er et blødtvandsanlæg fra BWT måske noget for dig. Kontakt Leon Petersen i dag for at høre mere om mulighederne for at få et kalkfrit hjem.

I Danmark er der et højt indhold af kalk i det vand, der kommer ud af vores haner, hvilket for de fleste er til stort besvær og en kilde til evig frustration i hverdagen. Kalken aflejres alle steder, hvor der er vand, altså særligt i badeværelset, hvor det sætter sig på vandhaner, vandrør, brusere, i vasken og i badekaret og bliver næsten umuligt at få af. Kalkaflejringer kræver regelmæssig og grundig rengøring og øger desuden elregningen, da produkter plaget af kalk, fx en tilkalket elkedel, skal bruge mere energi på at udføre sit arbejde end en ren en.

Fordelene ved et blødgøringsanlæg fra BWT:

 • Vandet i hanerne bliver blødere og dermed mere behageligt at bade i
 • Det bløde, kalkfri vand gør både huden blødere og håret sundere og mere skinnende
 • Vasketøj bevarer sine farver og får blødheden tilbage
 • Behovet for rengøring reduceres, idet man slipper for at fjerne kalk på badeværelsets vægge, armaturer m.m.
 • Fraværet af kalkaflejringer er med til at reducere elregningen markant
 • Installationer, maskiner og rør holder sig pænere og skal sjældnere udskiftes
 • Besøg vores showroom og få inspiration til dit badeværelse

Køb BWT produkter til dit badeværelse

Best Water Technology, forkortet BWT, er Europas førende virksomhed inden for vandteknologi og producerer forskelligt tilbehør til badeværelset, primært produkter til vandbehandling, som fx deres blødgøringsanlæg, der fjerner al kalk fra husstandens vand. Blødgøringsanlægget installeres i forlængelse af vandmåleren, så vandet til samtlige af husets haner kan nyde godt at de kalkfjernende mekanismer.

Kalkfjerning, eller også kaldet blødgøring af vand, er en teknik, der med stor succes er blevet anvendt i industrien i mere end 50 år, men med produkter fra BWT kan du nu også få glæde af teknikken i dit eget hjem.

Alle produkter fra BWT bliver regelmæssigt testet for at sikre, at de lever op til alle gældende regulativer i forhold til hygiejne, sikkerhed og beskyttelse af miljøet.

Hos Leon Petersen i Ishøj har vi Sjællands største udstilling af badeværelser og badeværelsestilbehør, så besøg vores showroom i dag for at få inspiration til dit eget baderum. Her kan du også høre mere om BWTs smarte produkter og anvendelsesmuligheder, fx hvordan et blødtvandsanlæg kan gøre hverdagen lidt lettere for dig og din familie.

Få rådgivning om BWT produkter

Vores professionelle rådgivere står klar til at hjælpe dig og give dig gode råd om BWT og vores andre badeværelsesprodukter. Du kan få en snak med vores personale, når du går rundt i vores udstilling, og du kan også booke et møde på forhånd her på siden.

Ny gaskedel eller renovering af badeværelset?

Se de attraktive finansieringsmuligheder

Glade kunder

 • Siden 1988 har vi samarbejdet med Leon Petersen. Vores oplevelse er, og har altid været, at Leon Petersen er en god og loyal samarbejdspartner, som altid er parat til at yde en ekstra indsats for vores kunder.

  Martin Vamsler
  Leder Bygningsservice,

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Vi har været utroligt glade for at have jer i vores hus i forbindelse med etablering af nyt badeværelse. I har alle været flinke, rare, hjælpsomme og imødekommende på alle måder. Tusind tak for og vi er meget glade for resultatet.

  Med venlig hilsen
  Lene og Erling

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands