Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

Stort udvalg af Dansani badeværelsesprodukter

Køb Dansani produkter til dit badeværelse – Besøg vores showroom.

Få dansk badeværelse design med Dansani

Dansani er en dansk badeværelsesproducent der producerer produkter til badeværelser af meget høj kvalitet.

Med et badeværelse fra Dansani er det muligt at sammensætte badeværelset så det bliver lige netop som du vil have det. Virksomheden leverer lækre baderumsmøbler i mange forskellige sortimenter. Så hvis du ønsker et badeværelse der vækker opsigt, et badeværelse der er stilfuldt og elegant eller bare et enkelt og funktionelt badeværelse, så kan du være sikker på at det findes i Dansanis sortiment.

Bliv inspireret af vores udstillinger

Vi har Sjællands største udstilling af badeværelser, og vores Dansani badeværelser er selvfølgelig også udstillet. Besøg vores showroom og se og føl den høje kvalitet som Dansanis produkter er udført i. Få samtidig en fornemmelse af hvilke produkter der vil passe ind i lige netop dit badeværelse.

Slip fantasien løs, og gå på opdagelse i vores store udvalg af lækre Dansani badeværelser. Vi har et badeværelse der passer til enhver smag, og de er naturligvis alle udført i samme høje kvalitet.

Få rådgivning og vejledning om Dansani produkter

I vores showroom kan du få professionel rådgivning og vejledning om Dansanis badeværelsesprodukter, samt få gode råd om muligheden for at bruge Dansani produkter i dit nye badeværelse.

Vi kan også tilbyde dig at lave en 3D tegning over dit badeværelse, så du bedre kan visualisere hvordan Dansanis produkter kan integreres i dit hjem. Besøg vores showroom og få en snak med vores rådgivere, eller book et møde på forhånd her på siden.

Dansani – Moderne dansk design

Dansani er en sønderjysk virksomhed, der blev etableret i 1983 i Haderslev. Målet i den danske virksomhed har for starten været at levere kvalitetsprodukter i dansk design til badeværelset. Således har Danmark fået et produkt, der kan konkurrere med udenlandske produkter med det stilrene design. Således opererer Dansani nu i 20 lande og leverer mellem 300-400 badeværelser til forskellige kunder i Europa hver dag.

Det betyder også, at de ansatte hos Dansani er specialiserede fagfolk, der har kompetence i at produktudvikle artikler til badeværelset med dansk karakter i høj kvalitet. Der er ansat en række professionelle markedsføringsfolk, der er med til at føre dansk design frem på linje med andre internationale brands, og Dansani er således med til at præge den internationale scene med 1. klasses luksus inventar med af dansk oprindelse.

Dansanis artikler er designet, så det passer til det moderne badeværelse. Det passer perfekt til din villa, til din penthouse-lejlighed, eller bare til dig, der vil have et moderne badeværelse med et stilrent snit og med dansk karakter. Artiklerne er designet efter tidens nyeste trends, men den tidløse udformning gør at badeværelset får en lang holdbarhed, og at stilen ikke bliver forældet.

Dansani produkter

Luksus brand med kompromisløs kvalitetDesignet er i højsædet, men der er ikke gået på kompromis med kvaliteten. Dansani bruger kun de bedste materialer til fremstilling af luksusprodukterne. Der bruges derfor kun leverandører, der kan bidrage med materialer af allerhøjeste kvalitet.

Dansanis porcelænshåndvaske består af ægte sanitetsporcelæn, som er et stærkt keramisk materiale med glasur. Marmorvaskene er fremstillet af mineralpulver, polyester og bindemidler. Vaskene støbes i lukkede forme og overfladebehandles med en klar gelcoat eller med den silkebløde Top-Solid coating. Dette er et mix af polyester og aluminium trihydrat, hvilket giver et smukt mat look.

For at skabe det stilrene udformning bruger Dansani en kombination af de klassiske sorte eller hvide artikler sat sammen med f.eks. drivtømmer, hvor de tydelige årer træder frem. Således giver træet en rå kant i forhold til de meget klassiske farver, hvilket danner en synergi, der ser helt utrolig ud. Det giver en et sanseligt udformning samtidigt med, det passer til dine designermøbler. De meget unikke former på vask og spejle giver et helt særligt udtryk. De kan både fås med en skarp rå kant til det markante badeværelse eller med lette, kurvede og runde former til det mere åndelige badeværelse.

Spejlløsningerne er ligeledes funktionelle og elegante. De fås med integreret belysning, med forskellige eksterne lamper eller som rammespejle. Derudover har de luksuriøse spejle med kubelamper et integreret varmefelt, så du slipper for dug på spejlet. Spejlene er lavet, så de passer til netop dit humør og din stil. De findes i forskellige udformninger, og de kan ligeledes fås både med en skarp kant eller med ukurant facon, der bryder med linjerne i dit badeværelse.

Fælles for Dansanis produkter er, at æstetikken er i fokus, uden at der gås på kompromis med kvaliteten. Med inventar fra Dansani får du produkter med et moderigtig, unikt design lavet af de bedste og stærkeste materialer.

Dit personlige badeværelse

Der findes et bredt udvalg af tilbehør, der matcher en hver type badeværelse, og du kan lege med din stil og slippe dig løs i en verden, hvor kun fantasien sætter grænsen for, hvad der er muligt. Dansanis diskrete skønhed giver en helt specielt blanding af et produkt, der er pompøst, men stadig har en beskeden elegance, som er kendetegnet for danskheden.

Har du endnu ikke stiftet bekendtskab med Dansanis produkter endnu, er det værd at tage et kig på disse moderigtige danske kreationer med den kompromisløse kvalitet. Du kan se mere til produkterne i vores showrooms, hvor vi har en stor stand med inventar til badeværelset fra dette luksuriøse brand samt masser af andre førende brands.

Du kan også se vores Dansani-galleri, der viser et udsnit af forskellige produkter, der findes. Her kan du danne dig et billede af Dansanis univers. Her er vist produkter fra de forskellige serier. I vores showrooms findes der et endnu større udvalg, og du kan se hvordan, de tager sig ud med egne øjne, hvor du også kan fornemme modellernes forskellige udformninger.

Vi satser på din service

Vi vil i Leon Petersen være behjælpelige med at skabe lige præcis det badeværelse, du ønsker dig. Hvis du mangler inspiration eller hjælp til at indrette dit badeværelse, så assisterer vores professionelle og hjælpsomme personale dig gerne. Vi kan hjælpe dig med at skabe et rum, der passer til din stil og dit sind og skaber en sanselig oplevelse for dig, og giver dig et unikt og personligt rum.

Hos os er det vigtigste at have dig som kunde i fokus. Dine behov er for os førsteprioritet. Vi er først tilfredse, når du er tilfreds. Vi vil derfor gøre, hvad der skal til, for at skabe dit nye drømmebadeværelse. Vi kender moderne trends og vil gerne hjælpe dig med at sammensætte et badeværelse, der er moderne og passer til din famøse bolig. Vi hjælper også med montering og rådgivning, således vil vi følge dig sikkert i mål, og sørge for, at du får det badeværelse, du ønsker dig.

Har du videre spørgsmål, skal du være meget velkommen til at kontakte os.

Glade kunder

 • Dennis fik hurtigt og professionelt sendt Jonas ud til os. Jonas mødte op til aftalt tidspunkt og kunne konstaterede at Anders, havde diagnosticeret korrekt og der kun var et at gøre, nemlig at skifte vores fyr ud. Indtil det kunne lade sig gøre ordnede Jonas fyret og tjekkede vores hus igennem og fik gang i varmen. Jonas er virkelig dygtig og empatisk og knokler for at få det hele til at køre. Den 2. februar kom Henrik og skiftede vores fyr ud. Han fiksede og opsatte det nye gasfyr så hurtigt og er så ærekær og perfektionistisk, at han systematisk fik alle rør til at sidde i den ene side, så det ovenikøbet kom til at se fint ud. Henrik er virkelig dygtig. Samtidig have han tålmodighed til at forklare og sætte mig ind i, hvordan man styrer det nye gasfyr.
  Jeg skriver dette lille skriv for at påpege, at med den service I har leveret, stråler det ud af jer, at I har en god arbejdsplads, med gensidig respekt og et godt fællesskab. I taler pænt om hinanden og det har været og er en fornøjelse at være jeres kunde. Tusinde tak for en god en rigtig god service.

  Mette Lykke Bastiansen

 • Super firma.
  Har de sidste mange år været serviceret af Leon Petersen Gasfyrs afdeling. De kommer altid til aftalt tid. Prisen er ok. Og de kommer også hurtigt, hvis vi har haft akut brug for hjælp. Alt ialt et firma jeg trygt anbefaler til andre.

  Julie Magnus

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Det har været en glædelig overraskelse hvor proffesionelt det hele er blevet håndteret, alle aftaler er blevet holdt og man kan slet ikke se at der har været fremmede håndværkere i huset.

  Med venlig hilsen
  Alex Pedersen

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands