Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

Utilisation du Levitra https://www.acheter-levitra.net/levitra-instructions.html Effets secondaires du Levitra

Derfor er priserne på VVS, som de er

Hos Leon Petersen udfører vi alle typer af opgaver af montering og installering af VVS relaterede størrelser. Det gør vi ud fra en vision om professionalisme, der skal sikre, at alle opgaver prioriteres lige højt og udføres med lige stor grad af kvalitet i håndværket.

Nogen vil mene, at prisen på VVS-arbejde ligger i den dyre ende, men ikke desto mindre er priserne på VVS, som de er, fordi godt håndværk – som du får glæde af i lang tid – kræver en pose penge at arbejde ud fra.

Pris og kvalitet går hånd i hånd

Når du eksempelvis skal have lavet installationer i dit hus inden for blandt andet vand, afløb og kloak, vil du altid skulle give en pris for VVS arbejdet. Det er ikke svært at finde en VVS installatør, der skal klare opgaven; kunsten er at finde en, der er bedst til prisen!

Der er god grund til at vælge en autoriseret VVS-montør. Hos Leon Petersen giver det os nemlig mulighed for at tilbyde dig de bedste materialer, der er at finde på markedet, til de absolut bedste priser. Vi har solide aftaler med kvalitetsbevidste leverandører, der sikrer, at vi altid tilbyder konkurrencedygtige priser, der er svære for andre at matche.

Hos os går pris hånd i hånd med kvalitet på den måde, at ønsker du en høj kvalitet i det arbejde, der skal udføres, må du nødvendigvis betale den pris, det koster. Vælger du at betale prisen hos en professionel VVS-montør får du ikke alene forsikring for, at arbejdet udføres i henhold til alle autorisationskrav, men også sikkerhed for, at der ikke dukker uventede skader op grundet dårligt arbejde, der kan ende med at koste dig dyrt.

VVS til en god pris!

Lyder priserne hos Leon Petersen tiltalende for dig? Eller har du spørgsmål til vores VVS-arbejde? Så kan du altid kontakte os for at høre mere!

Ny gaskedel eller renovering af badeværelset?

Se de attraktive finansieringsmuligheder

Glade kunder

 • Siden 1988 har vi samarbejdet med Leon Petersen. Vores oplevelse er, og har altid været, at Leon Petersen er en god og loyal samarbejdspartner, som altid er parat til at yde en ekstra indsats for vores kunder.

  Martin Vamsler
  Leder Bygningsservice,

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Vi har været utroligt glade for at have jer i vores hus i forbindelse med etablering af nyt badeværelse. I har alle været flinke, rare, hjælpsomme og imødekommende på alle måder. Tusind tak for og vi er meget glade for resultatet.

  Med venlig hilsen
  Lene og Erling

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands

Leon Petersen A/S tilbyder attraktive finansieringsmuligheder - klik her for at læse mere
+