Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13
 • bad_slide3
 • bad_slide2
 • bad_slide1

Dusch toilet

STORT UDVALG AF DUSCH TOILETTER OG BIDET TOILETTER

Dusch toiletHos Leon Petersen har vi et stort udvalg af moderne tilbehør til dit badeværelse. Vi har for eksempel en lang række forskellige bidet toiletter, bidet wc, dusch toiletter, dusch wc og skylletoiletter af en lang række kendte mærker. Denne type toilet har mange navne, men grundlæggende er ideen bag dem den samme, og de har alle det tilfælles, at de forbedrer din hygiejne efter dit toiletbesøg.

Et dusch toilet renser nemlig de nedre regioner med en vandstråle efter toiletbesøget, hvorefter en varmeblæser sørger for tørringen. På den måde kan man undgå at bruge kradse artikler til rengøring efter en tur på toilettet, og kroppens intime områder vil derfor blive behandlet langt mere nænsomt.

Dusch toiletter er et meget mere udbredt fænomen i udlandet end herhjemme, og i fx Japan har 77 % af husstande et dusch toilet. Ideen kommer fra et bidet, som mange måske kender i forvejen. Et bidet toilet inkorporerer bidets funktioner i toilettet, så man altså har en slags 2-i-1 toilet. Samtidig er mange nyere bidet toiletter også udstyret med et lugtudsugnings filter, og oven i købet er de selvrensende.

OPLEV EN HELT NY VERDEN I VORES STORE UDSTILLING AF DUSCH TOILETTER

Vi har Sjællands største butik med udstilling af badeværelsesinventar, hvor vi også har udstillet vores dusch toiletter og toiletter med skyllefunktion. Her kan du se de mange forskellige modeller, vi har udstillet, og du vil blive imponeret over dusch toiletternes mange praktiske funktioner. Vi har både komplette løsninger, hvor vi sælger dusch toiletter som en helhed, og vi har samtidig også bidet-sæder, som indeholder de samme grundlæggende funktioner som et dusch wc.

TYSK DESIGN OG HØJ KVALITET – DUSCH TOILET FRA DURAVIT

Den tyske producent Duravit leverer smagfuldt design i en høj kvalitet med både traditionelle og moderne løsninger. Duravits dusch toilet forener design og teknologi innovativt med deres Duravit SensoWash. Dusch toilettet er det bæredygtige valg, da det anvender producentens karakteristiske Duravit Rimless-skyl, der med den åbne skyllerand er hygiejnisk og effektivt.

GEBERITS SMARTE SKYLLETOILET – AQUACLEAN

Geberit er kendt for deres højteknologiske produkter i en kombination af smarte løsninger og elegant design. Teknologien kommer også til udtryk i deres skylletoilet Geberit AquaClean, hvor du ved endt toiletbesøg med et enkelt tryk kan benytte dets skyllefunktion. Hos Geberit er fokus hele tiden at udvikle deres produkter for at udmærke sig inden for bæredygtighed.

BIDET TOILET FRA GROHE SENSIA ARENA

GROHE er en af verdens største armaturproducenter og kendes på et stilfuldt og tidløst design. Med GROHEs bidet toilet, Sensia Arena, får du det velkendte design kombineret med selvrensende teknologi. Bidet er rengøringsvenligt og 100 % hygiejnisk med sine selvrensende sprayhoveder og skidtafvisende keramiske belægninger.

ET JAPANSK TOILET – WASHLET FRA TOTO

Den japanske sanitetsproducent TOTO står for kvalitet og innovation. Deres dusch toilet, der går under navnet WASHLET, blev første gang lanceret i 1980. Der sælges mere end 6.000 eksemplarer om dagen, og det er TOTOs signaturprodukt. WASHLET har et rengøringsvenligt design og en høj hygiejnestandard og er et oplagt valg for den kvalitetsbevidste forbruger, der ikke vil gå på kompromis med hverken komfort eller miljøvenlighed.

VILLEROY OG BOCH – LÆKKERT DESIGN AF DUSCH TOILETTER

Villeroy og Boch er en tysk producent af sanitetsprodukter i høj kvalitet og lækre design, som også gør sig gældende for deres dusch toiletter. Med deres ViClean dusch toilet sætter de nye standarder for dusch toiletter. Dusch toiletterne er designet til at gøre rengøring nemmere med den karakteristiske ceramix+-belægning, som skyr snavs. Toiletternes dysestav er selvrensende og kan indstilles til flere stråler, ligesom temperaturen kan justeres.

FÅ PROFESSIONEL RÅDGIVNING OM DUSCH TOILET

mera Dusch toiletVores fagligt kompetente personale står klar til at rådgive og vejlede dig omkring vores store udvalg af dusch og bidet toiletter. De kan give dig inspiration til dit badeværelse og rådgive dig om den smarteste løsning til lige netop dine behov. Udviklingen går stærkt på dette område og butikken er altid opdateret med de nyeste modeller inden for både dusch og bidet toiletter. Få en snak med vores personale når du besøger vores showroom, eller book et møde på forhånd her på siden.

Glade kunder

 • Dennis fik hurtigt og professionelt sendt Jonas ud til os. Jonas mødte op til aftalt tidspunkt og kunne konstaterede at Anders, havde diagnosticeret korrekt og der kun var et at gøre, nemlig at skifte vores fyr ud. Indtil det kunne lade sig gøre ordnede Jonas fyret og tjekkede vores hus igennem og fik gang i varmen. Jonas er virkelig dygtig og empatisk og knokler for at få det hele til at køre. Den 2. februar kom Henrik og skiftede vores fyr ud. Han fiksede og opsatte det nye gasfyr så hurtigt og er så ærekær og perfektionistisk, at han systematisk fik alle rør til at sidde i den ene side, så det ovenikøbet kom til at se fint ud. Henrik er virkelig dygtig. Samtidig have han tålmodighed til at forklare og sætte mig ind i, hvordan man styrer det nye gasfyr.
  Jeg skriver dette lille skriv for at påpege, at med den service I har leveret, stråler det ud af jer, at I har en god arbejdsplads, med gensidig respekt og et godt fællesskab. I taler pænt om hinanden og det har været og er en fornøjelse at være jeres kunde. Tusinde tak for en god en rigtig god service.

  Mette Lykke Bastiansen

 • Super firma.
  Har de sidste mange år været serviceret af Leon Petersen Gasfyrs afdeling. De kommer altid til aftalt tid. Prisen er ok. Og de kommer også hurtigt, hvis vi har haft akut brug for hjælp. Alt ialt et firma jeg trygt anbefaler til andre.

  Julie Magnus

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Det har været en glædelig overraskelse hvor proffesionelt det hele er blevet håndteret, alle aftaler er blevet holdt og man kan slet ikke se at der har været fremmede håndværkere i huset.

  Med venlig hilsen
  Alex Pedersen

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands