Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13
  • bad_slide1
  • bad_slide3
  • bad_slide2

Dusch toilet

STORT UDVALG AF DUSCH TOILETTER OG BIDET TOILETTER

Dusch toiletHos Leon Petersen har vi et stort udvalg af moderne tilbehør til dit badeværelse. Vi har for eksempel en lang række forskellige bidet toiletter, bidet wc, dusch toiletter, dusch wc og skylletoiletter af en lang række kendte mærker. Denne type toilet har mange navne, men grundlæggende er ideen bag dem den samme, og de har alle det tilfælles, at de forbedrer din hygiejne efter dit toiletbesøg.

Et dusch toilet renser nemlig de nedre regioner med en vandstråle efter toiletbesøget, hvorefter en varmeblæser sørger for tørringen. På den måde kan man undgå at bruge kradse artikler til rengøring efter en tur på toilettet, og kroppens intime områder vil derfor blive behandlet langt mere nænsomt.

Dusch toiletter er et meget mere udbredt fænomen i udlandet end herhjemme, og i fx Japan har 77 % af husstande et dusch toilet. Ideen kommer fra et bidet, som mange måske kender i forvejen. Et bidet toilet inkorporerer bidets funktioner i toilettet, så man altså har en slags 2-i-1 toilet. Samtidig er mange nyere bidet toiletter også udstyret med et lugtudsugnings filter, og oven i købet er de selvrensende.

OPLEV EN NY VERDEN I VORES STORE UDSTILLING AF DUSCH TOILETTER

Vi har Sjællands største butik med udstilling af badeværelsesinventar, hvor vi også har udstillet vores dusch toiletter og toiletter med skyllefunktion. Her kan du se de mange forskellige modeller, vi har udstillet, og du vil blive imponeret over dusch toiletternes mange praktiske funktioner. Vi har både komplette løsninger, hvor vi sælger dusch toiletter som en helhed, og vi har samtidig også bidet-sæder, som indeholder de samme grundlæggende funktioner som et dusch wc.

TYSK DESIGN OG HØJ KVALITET – DUSCH TOILET FRA DURAVIT

Den tyske producent Duravit leverer smagfuldt design i en høj kvalitet med både traditionelle og moderne løsninger. Duravits dusch toilet forener design og teknologi innovativt med deres Duravit SensoWash. Dusch toilettet er det bæredygtige valg, da det anvender producentens karakteristiske Duravit Rimless-skyl, der med den åbne skyllerand er hygiejnisk og effektivt.

GEBERITS SMARTE SKYLLETOILET – AQUACLEAN

Geberit er kendt for deres højteknologiske produkter i en kombination af smarte løsninger og elegant design. Teknologien kommer også til udtryk i deres skylletoilet Geberit AquaClean, hvor du ved endt toiletbesøg med et enkelt tryk kan benytte dets skyllefunktion. Hos Geberit er fokus hele tiden at udvikle deres produkter for at udmærke sig inden for bæredygtighed.

BIDET TOILET FRA GROHE SENSIA ARENA

GROHE er en af verdens største armaturproducenter og kendes på et stilfuldt og tidløst design. Med GROHEs bidet toilet, Sensia Arena, får du det velkendte design kombineret med selvrensende teknologi. Bidet er rengøringsvenligt og 100 % hygiejnisk med sine selvrensende sprayhoveder og skidtafvisende keramiske belægninger.

ET JAPANSK TOILET – WASHLET FRA TOTO

Den japanske sanitetsproducent TOTO står for kvalitet og innovation. Deres dusch toilet, der går under navnet WASHLET, blev første gang lanceret i 1980. Der sælges mere end 6.000 eksemplarer om dagen, og det er TOTOs signaturprodukt. WASHLET har et rengøringsvenligt design og en høj hygiejnestandard og er et oplagt valg for den kvalitetsbevidste forbruger, der ikke vil gå på kompromis med hverken komfort eller miljøvenlighed.

VILLEROY OG BOCH – LÆKKERT DESIGN AF DUSCH TOILETTER

Villeroy og Boch er en tysk producent af sanitetsprodukter i høj kvalitet og lækre design, som også gør sig gældende for deres dusch toiletter. Med deres ViClean dusch toilet sætter de nye standarder for dusch toiletter. Dusch toiletterne er designet til at gøre rengøring nemmere med den karakteristiske ceramix+-belægning, som skyr snavs. Toiletternes dysestav er selvrensende og kan indstilles til flere stråler, ligesom temperaturen kan justeres.

FÅ PROFESSIONEL RÅDGIVNING OM DUSCH TOILET

mera Dusch toiletVores fagligt kompetente personale står klar til at rådgive og vejlede dig omkring vores store udvalg af dusch og bidet toiletter. De kan give dig inspiration til dit badeværelse og rådgive dig om den smarteste løsning til lige netop dine behov. Udviklingen går stærkt på dette område og butikken er altid opdateret med de nyeste modeller inden for både dusch og bidet toiletter. Få en snak med vores personale når du besøger vores showroom, eller book et møde på forhånd her på siden.

Brands