Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13
 • toemrer_top3
 • toemrer_top1
 • toemrer_top2

Energioptimering

Ønsker du at spare på energiomkostningerne? Hvis svaret er ja, er energioptimering løsningen på problemet. Ved at energioptimere dit hus vil du mærke markante besparelser på dit energiforbrug, som bestemt vil kunne mærkes på bundlinjen.

Således er energioptimering en god sikker investering, hvis man er husejer, da det udover at reducere ens energiomkostninger, vil forbedre husets kvalitet. Ved at få sit hus energioptimeret vil man sørge for, at man ikke år efter år smider alt for mange penge til energiforbruget i huset.

Energioptimering af huset

Hvis du ønsker at fremtidssikre dit hjem og samtidigt spare penge, bør du bestemt overveje at energioptimere dit hus. Hvis du er husejer, ved du sikkert allerede, hvor dyrt det er i energiomkostninger at opvarme huset. Hos Leon Petersen har vi uddannede energiteknikere, som er specialiserede i energioptimering af huse. De kan således rådgive dig i hvordan dit hus kan blive energioptimeret, derved kan du spare på energien i din husstand. Der er store besparelser at hente, hvis ens hus bliver energioptimeret optimalt. Det vil betyde at eventuelle utætheder, dårlige vinduer og døre vil blive korrigeret, og derved vil varmen forblive indendøre. Det er essentielt, at man sørger for, at ens hus er tæt, således at man ikke fyrer for gråspurvene, men i stedet får sit hus energioptimeret, så man kun fyrer for sig selv.

Hvad kan en energioptimering indebære?

Når vi er ovre i tømrerafdelingen, er det primært ordentlig isolering i vægge, døre og vinduer, der står for den energioptimerende del af et hus. Om vinteren har man rigtig mange apparater i gang, der sørger for at holde huset varmt, men hvad nu hvis meget af den dyrebare varme alligevel får lov til at slippe ud? Her sørger vi for montering af energirigtige vinduer og døre, der holder så godt på varmen som muligt, og dermed forbliver det meste af varmen indendøre. På denne måde vil energioptimering af dit hus sørge for, at der ikke betales for unødvendig varme, samt at dit hus forbliver i god stand. Således vil en energioptimering være med til at fremtidssikre dit hus.

Hvornår er det nødvendigt at energioptimere huset

energioptimeringDet er ikke noget facit på, hvornår energioptimering er løsningen, og hvornår det ikke er. Hvis huset er godt isoleret, har gode vinduer og døre, således at varmen ikke fiser ud, men ens energiforbrug stadig er højt, kan det være grundet ens vaner med hensyn til opvarmning af huset, hvorfor løsningen ikke skal findes i energioptimering af huset. Men hvis man har et meget højt energiforbrug, og undrer sig over dette, kan det meget vel være, at ens hus har brug for en energioptimering. Især gamle huse er utætte, da vinduer, døre og isolering er af ældre dato, og der derved er større risiko for utætheder. Men dette er ikke noget man skal være ked, da vi hos Leon Petersen har løsningen.

Vi er netop specialiserede inden for energioptimering, og kan derfor hjælpe dig med at energioptimere huset, og derved reducere energiforbruget. Således kan det være en god ide at få sit hus undersøgt, hvis det er af ældre dato. Dog er det vigtigt at huske, at man ikke er sikker, blot fordi man bor i et nyere hus. Årsagen hertil er, at der desværre ikke er indtænkt energioptimering i alle nyere huse, hvorfor energioptimering også kan være en nødvendighed her. Således er det en god idé at få undersøgt sit hus, hvis man har en mistanke om, at ens energiforbrug er for højt, da man både kan spare penge, samt være bedre mod miljøet.

Energioptimering og miljøet

En af tidens allerstørste trends, er at spare på energien og være miljøbevidst. Både da der kan ligge store pengebesparelser på sigt, men også for at skåne vores miljø. Energioptimering opfylder begge behov. Således er energioptimering en måde hvorpå, man kan være mere miljøbevidst samtidig med at man sparer penge. Ved at huset er energioptimeret, slipper der mindre varme ud af huset, hvorfor der således skal fyres mindre inde i huset, hvilket reducerer energiforbruget, som jo er godt for miljøet. Således kan man ved at energioptimere ens hus bliver mere miljørigtig.

Energioptimering af hjemmet tilbydes i hele København og Københavns omegn

Vi hører til i Ishøj, men alligevel kan vi tilbyde at udføre energioptimering af hjemmet i hele København og omegnen. Således strækker vores service i forbindelse med energioptimering af hjemmet sig over byer som Tåstrup, Albertslund, Lyngby og Vedbæk. Vi garanterer for, at vi yder et professionelt stykke arbejde, uanset hvilken form for energioptimering af huset, der er tale om. Vi kan rådgive dig om hvilken form for optimering af huset, der er bedst for dig. Kontakt os hvis du bor i København eller i omliggende byer, og har problemer med dit energiforbrug, så kan vi undersøge dit hus og tilbyde den form for energioptimering, som er nødvendig. Hvis du gerne vil drage nytte af vores ekspertise inden for energiservice, og er du i tvivl om, hvorvidt du geografisk hører under vores rækkevidde, så kan du henvende dig til os og høre nærmere.

Du kan ringe til os på 2268 0114, og så modtager du et uforpligtende tilbud på energioptimering af hjemmet. Hvis du hellere vil ringes op af os, kan du udfylde formularen til højre på din skærm, hvorefter du hører fra os vedrørende dit behov for energioptimering af huset, så hurtigt som muligt.

Glade kunder

 • Dennis fik hurtigt og professionelt sendt Jonas ud til os. Jonas mødte op til aftalt tidspunkt og kunne konstaterede at Anders, havde diagnosticeret korrekt og der kun var et at gøre, nemlig at skifte vores fyr ud. Indtil det kunne lade sig gøre ordnede Jonas fyret og tjekkede vores hus igennem og fik gang i varmen. Jonas er virkelig dygtig og empatisk og knokler for at få det hele til at køre. Den 2. februar kom Henrik og skiftede vores fyr ud. Han fiksede og opsatte det nye gasfyr så hurtigt og er så ærekær og perfektionistisk, at han systematisk fik alle rør til at sidde i den ene side, så det ovenikøbet kom til at se fint ud. Henrik er virkelig dygtig. Samtidig have han tålmodighed til at forklare og sætte mig ind i, hvordan man styrer det nye gasfyr.
  Jeg skriver dette lille skriv for at påpege, at med den service I har leveret, stråler det ud af jer, at I har en god arbejdsplads, med gensidig respekt og et godt fællesskab. I taler pænt om hinanden og det har været og er en fornøjelse at være jeres kunde. Tusinde tak for en god en rigtig god service.

  Mette Lykke Bastiansen

 • Super firma.
  Har de sidste mange år været serviceret af Leon Petersen Gasfyrs afdeling. De kommer altid til aftalt tid. Prisen er ok. Og de kommer også hurtigt, hvis vi har haft akut brug for hjælp. Alt ialt et firma jeg trygt anbefaler til andre.

  Julie Magnus

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Det har været en glædelig overraskelse hvor proffesionelt det hele er blevet håndteret, alle aftaler er blevet holdt og man kan slet ikke se at der har været fremmede håndværkere i huset.

  Med venlig hilsen
  Alex Pedersen

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands