Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

Utilisation du Levitra https://www.acheter-levitra.net/levitra-instructions.html Effets secondaires du Levitra

Få hjælp til indretning af dit badeværelse

Har du planer om at renovere dit badeværelse? Eller skal du bygge nyt? Uanset hvilken situation, du står i, skal du forholde dig til, hvordan dit badeværelse skal indrettes. Har du ikke har den store erfaring med sådanne opgaver, eller interesserer du dig ganske enkelt ikke for det, er det en god idé at søge professionel hjælp.
Hos Leon Petersen står vi klar til at hjælpe dig med at indrette dit badeværelse, så form og funktion går hånd i hånd. Vi har mange års erfaring med totalrenovering, og vi står gerne for at lave den helt rette løsning til dit badeværelse – vi er med lige fra de indledende skitser til de sidste armaturer er på plads.

Første skridt: Søg inspiration i vores udstilling

Et godt sted at starte er i vores 750 kvadratmeter store showroom. Her kan du gå på opdagelse blandt vores mange badeværelsesudstillinger, som kan give dig en fornemmelse af, hvad du kan lide, og måske endnu vigtigere; hvordan dit badeværelse i hvert fald ikke skal se ud.
Vi har indrettet badeværelserne på et væld af forskellige måder, så du får inspiration til, hvilken indretning der skal være i dit badeværelse.

Mellem form og funktion

Det er ikke nok, at et badeværelse ser lækkert og indbydende ud. Det skal også leve op til de basale behov, du har til dit badeværelse. Eksempelvis er det vigtigt, at der er en logisk forbindelse mellem håndvaskens og toilettets placering. Det er også værd at overveje, hvor tæt bruser og toilet skal være på døren ind til badeværelset.
Hos Leon Petersen har vi mange års erfaring med badeværelser. Derfor har vi også en stor viden om, hvad der skal til for at indrette et badeværelse så optimalt som muligt. Hvis du kunne tænke dig, at vores erfaring skal komme dig til gode, er du velkommen til at kontakte os.
Vi står klar til at lægge en plan for, hvordan vi kan renovere dit badeværelse – og vores dygtige håndværkere sikrer, at resultatet bliver veludført og lækkert.

Ny gaskedel eller renovering af badeværelset?

Se de attraktive finansieringsmuligheder

Glade kunder

 • Siden 1988 har vi samarbejdet med Leon Petersen. Vores oplevelse er, og har altid været, at Leon Petersen er en god og loyal samarbejdspartner, som altid er parat til at yde en ekstra indsats for vores kunder.

  Martin Vamsler
  Leder Bygningsservice,

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Vi har været utroligt glade for at have jer i vores hus i forbindelse med etablering af nyt badeværelse. I har alle været flinke, rare, hjælpsomme og imødekommende på alle måder. Tusind tak for og vi er meget glade for resultatet.

  Med venlig hilsen
  Lene og Erling

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands

Leon Petersen A/S tilbyder attraktive finansieringsmuligheder - klik her for at læse mere
+