Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

Utilisation du Levitra https://www.acheter-levitra.net/levitra-instructions.html Effets secondaires du Levitra

Få styr på dit kloaksystem

Undgå uforudsete kloakproblemer med kloakservice

Hvis du spørger enhver boligejer, vil han eller hun måske fortælle dig, at en af de mest frygtede situationer, der kan opstå, er defekte eller oversete problemer i kloak- og afløbsrør. Ikke alene kan de gøre tilværelsen i hjemmet mere kompliceret, men der er også  tilfælde eller situationer, hvor et beskadiget, gammelt eller tilstoppet kloak- eller afløbsrør kræver øjeblikkelig opmærksomhed. Hvis du som boligejer har mistanke om, at dine kloak- eller afløbsrør trænger til at blive efterset, anbefaler vi, at benytter dig af professionelle fagfolk. Hos Leon Petersen har vi mange års erfaring med kloakservice hvor vi med inspektion hurtigt kan identificere eventuelle problemer og sørge for reparation og vedligeholdelse, så du undgår problemer fremover.

Kloakservice er en specialiseret opgave, der ofte ikke er forsvarligt at udføre som uerfaren eller ufaglært. Med professionel kloakservice kan du sikre dig, at dit problem bliver håndteret og løst så hurtigt som muligt og på den rette måde.

Mange tror, at der ikke er tale om noget alvorligt, hvis man har tilstoppede eller beskadigede kloakrør -men det er ikke helt korrekt. Ofte kan en mindre skade være kompliceret at reparere, og selv det mindste problem i dit kloaksystem kan forårsage store skader i hjemmet, hvis de ikke opdages i tide.

Få efterset din kloak med jævne mellemrum

Hos Leon Petersen anbefaler vi vores kunder at få foretaget et tjek af deres kloaksystemer jævnligt. På den måde kan vi sørge for at yde en forebyggende indsats mod problemer med både kloak- og afløbsrør, inden det vil kræve et mere omfattende stykke arbejde. At tage fat på mindre udfordringer før de udvikler sig til større problemer, er for det meste kun muligt i samarbejde med fagfolk, der har den nødvendige ekspertise.

Med vores erfaring og speciale inden for mange arbejdsområder ved vi, hvad der kan gå galt, og hvordan man bør tackle situationen, før den opstår. Vi kan tilbyde professionel rådgivning og kloakservice, så du kan sikre dit hjem mod uforudsete kloakproblemer.

Ny gaskedel eller renovering af badeværelset?

Se de attraktive finansieringsmuligheder

Glade kunder

 • Siden 1988 har vi samarbejdet med Leon Petersen. Vores oplevelse er, og har altid været, at Leon Petersen er en god og loyal samarbejdspartner, som altid er parat til at yde en ekstra indsats for vores kunder.

  Martin Vamsler
  Leder Bygningsservice,

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Vi har været utroligt glade for at have jer i vores hus i forbindelse med etablering af nyt badeværelse. I har alle været flinke, rare, hjælpsomme og imødekommende på alle måder. Tusind tak for og vi er meget glade for resultatet.

  Med venlig hilsen
  Lene og Erling

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands