Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

Få tv-inspektion med kloakservice

Hvis du skal have lavet en kloakservice i forbindelse med køb af nyt hus, mistanke om rotter eller andet, er det i dag muligt hurtigt og effektivt at få tjekket for problemer i kloakken. Med en TV-inspektion i forbindelse med kloakservice bruger man avanceret teknologisk udstyr til at lokalisere kloakproblemet, så man slipper for at grave kloaksystemet op og reparere det bagefter. Et kloaksystem er normalt svært at komme til og ret utilgængeligt, så en TV-inspektion gør en stor forskel for, hvor nem og billig din kloakservice bliver.

Når man foretager kloakservice med en TV-inspektion sætter man et kamera ned i kloakken, så man bekvemt, hurtigt og nemt kan se forholdene i kloakken på en tv-skærm. Her kan en kloakmester holde øje med kloakkens tilstand, og hurtigt identificere eventuelle skader eller rotter. En TV-inspektion giver dig hurtigt svaret på, om du har rotter eller andre problemer i kloakken. Du kan også få en TV rapport til dit forsikringsselskab, hvis du har brug for bevis på for eksempel en rørskade.

Hvornår er det en god idé med en kloakservice?

En kloakservice er særligt vigtigt, hvis du har mistanke om, at du har rotter. Det er vigtigt at finde problemet og bekæmpe rotterne, før de laver skader, som kræver reparationer.
En kloakservice er også en god investering i andre tilfælde. Det kan være, hvis du skal købe et nyt hus uden at kende til kloakkens tilstand. I det tilfælde, kan der være store og dyre skader i kloakken, som giver dig uforudsete udgifter og problemer. Det er der mange, der ikke tænker på, så derfor er det vigtigt at være opmærksom på. Med en TV-inspektion inden køb af et nyt hus, vil du kende til tilstanden af kloakken, så du sikrer dig mod ubehagelige overraskelser.

En kloakservice kan også hjælpe dig til hurtigt at lokalisere for eksempel revner på rørene i kloaken, eller utætheder, forstoppelser, sætningsskader og andet. Det kan også være, der ligger genstand i kloaken, som giver problemer. Det kan man alt sammen hurtigt finde frem til med en TV-inspektion.

En kloakservice er også altid en god investering som forebyggelse, så du også kan undgå rotter og skader i kloakken i fremtiden. Derfor er et årligt kloaktjek en rigtig god idé. Skader i kloakken kan blive en dyr affære, og derfor kan det godt betale sig at få tjekket den jævnligt, så eventuelle skader bliver repareret, før de udvikler sig. Så selvom du ikke er sikker på, at du har rotter eller andre problemer i kloakken, kan det godt betale sig at kontakte en kloakmester og få en kloakservice.

Hvis du har rotter i kloakken, du skal købe et nyt hus, eller du gerne vil have lavet en kloakservice som forebyggelse, er du meget velkommen til at kontakte Leon Petersen Kloakservice. Vi udfører TV inspektioner for både private, offentlige og erhvervskunder i forbindelse med en kloakservice eller en kloakreparation. Vi kører gerne ud i hele Københavnsområdet og omegn og udfører dine kloakopgaver, og vi hjælper også i akutte tilfælde uden for vores normale åbningstider.

Glade kunder

 • Dennis fik hurtigt og professionelt sendt Jonas ud til os. Jonas mødte op til aftalt tidspunkt og kunne konstaterede at Anders, havde diagnosticeret korrekt og der kun var et at gøre, nemlig at skifte vores fyr ud. Indtil det kunne lade sig gøre ordnede Jonas fyret og tjekkede vores hus igennem og fik gang i varmen. Jonas er virkelig dygtig og empatisk og knokler for at få det hele til at køre. Den 2. februar kom Henrik og skiftede vores fyr ud. Han fiksede og opsatte det nye gasfyr så hurtigt og er så ærekær og perfektionistisk, at han systematisk fik alle rør til at sidde i den ene side, så det ovenikøbet kom til at se fint ud. Henrik er virkelig dygtig. Samtidig have han tålmodighed til at forklare og sætte mig ind i, hvordan man styrer det nye gasfyr.
  Jeg skriver dette lille skriv for at påpege, at med den service I har leveret, stråler det ud af jer, at I har en god arbejdsplads, med gensidig respekt og et godt fællesskab. I taler pænt om hinanden og det har været og er en fornøjelse at være jeres kunde. Tusinde tak for en god en rigtig god service.

  Mette Lykke Bastiansen

 • Super firma.
  Har de sidste mange år været serviceret af Leon Petersen Gasfyrs afdeling. De kommer altid til aftalt tid. Prisen er ok. Og de kommer også hurtigt, hvis vi har haft akut brug for hjælp. Alt ialt et firma jeg trygt anbefaler til andre.

  Julie Magnus

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Det har været en glædelig overraskelse hvor proffesionelt det hele er blevet håndteret, alle aftaler er blevet holdt og man kan slet ikke se at der har været fremmede håndværkere i huset.

  Med venlig hilsen
  Alex Pedersen

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands