Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

Find inspiration til din badeværelsesindretning i vores showroom

Det kan være en udfordring at indrette et badeværelse, så både funktionen, komforten og den visuelle oplevelse går op i en højere enhed. Hvis du på nuværende tidspunkt går med drømmen om at installere et nyt badeværelse, eller forny dit gamle, så kan du med fordel tage på inspirationstur i vores 750m2 store showroom i Ishøj.

Her træder du ind i et dragende designunivers, hvor prisvindende producenter fra hele Europa er repræsenteret. Du får et indblik i mange forskellige stilarter og unikke løsninger, som du med fordel kan bruge som inspirationskilde til udformningen af dit eget badeværelse. Særligt hvis du på forhånd ikke har en defineret smag endnu, kan du få hjælp til at identificere din personlige stil ved at gå på opdagelse i vores showroom. Vores dygtige rådgivere står altid klar til at hjælpe dig med at realisere dine boligdrømme, og de kan vejlede dig med alt lige fra badeværelsesindretning til totalløsninger.

Modtag professionel hjælp til badeværelsesindretningen

Der er mange vigtige elementer, der skal tages stilling til i forbindelse med badeværelsesindretningen. Alt lige fra farver og lysindfald til design og materialer skal inkorporeres i ens indretningsplan, hvis man ønsker et fuldendt helhedsindtryk. For at sikre dig, at du finder frem til den rette løsning, som imødekommer dine krav både til funktionalitet og æstetik, så kan du med fordel benytte dig af vores professionelle rådgiveres ekspertise. De har mange års erfaring med badeværelsesindretning, og de ved derfor, hvordan man udnytter de begrænsede kvadratmeter optimalt. Desuden er de opdateret inden for de nyeste trends og tendenser, og de kan derfor tilbyde nytænkende løsninger, der tilgodeser dine eksakte behov.

For at forbedre vores kunders beslutningsgrundlag i forhold til badeværelsesindretning, så tilbyder vi 3D-tegninger i forbindelse med vores rådgivning. Således bliver det muligt for dig på forhånd at visualisere, hvordan de forskellige løsninger vil komme til at se ud i virkeligheden. Denne proces sparer dig således for en masse spekulationer og fejlkøb, og du sikrer dig gennemtænkte løsninger, som du vil sætte pris på mange år frem i tiden.

Totalløsning til dit badeværelse

Hos Leon Petersen tilbyder vi en professionel totalløsning, hvor vi varetager samtlige aspekter af dit badeværelsesprojekt. Det vil sige, at vi tager os af alt lige fra badeværelsesindretning og levering af materialer og badeværelsesmøbler, til renovering af kloakrør, samt den endelige montering af badeværelset. Det eneste du behøver at gøre, er at tage en snak med vores personale omkring dine særlige ønsker og behov, så vi har mulighed for at sammensætte dit drømmebadeværelse.

Kom forbi vores store udstilling og få en snak med vores personale om alt lige fra inspiration til badeværelsesindretning til en totalløsning af dit badeværelse. Du har også mulighed for på forhånd at booke en tid til et møde her på siden, så du kan være sikker på, at vores professionelle rådgivere har tid til at fordybe sig i dit kommende badeværelsesprojekt. På den måde er du sikret den bedste rådgivning, når du besøger vores showroom i Ishøj.

Glade kunder

 • Dennis fik hurtigt og professionelt sendt Jonas ud til os. Jonas mødte op til aftalt tidspunkt og kunne konstaterede at Anders, havde diagnosticeret korrekt og der kun var et at gøre, nemlig at skifte vores fyr ud. Indtil det kunne lade sig gøre ordnede Jonas fyret og tjekkede vores hus igennem og fik gang i varmen. Jonas er virkelig dygtig og empatisk og knokler for at få det hele til at køre. Den 2. februar kom Henrik og skiftede vores fyr ud. Han fiksede og opsatte det nye gasfyr så hurtigt og er så ærekær og perfektionistisk, at han systematisk fik alle rør til at sidde i den ene side, så det ovenikøbet kom til at se fint ud. Henrik er virkelig dygtig. Samtidig have han tålmodighed til at forklare og sætte mig ind i, hvordan man styrer det nye gasfyr.
  Jeg skriver dette lille skriv for at påpege, at med den service I har leveret, stråler det ud af jer, at I har en god arbejdsplads, med gensidig respekt og et godt fællesskab. I taler pænt om hinanden og det har været og er en fornøjelse at være jeres kunde. Tusinde tak for en god en rigtig god service.

  Mette Lykke Bastiansen

 • Super firma.
  Har de sidste mange år været serviceret af Leon Petersen Gasfyrs afdeling. De kommer altid til aftalt tid. Prisen er ok. Og de kommer også hurtigt, hvis vi har haft akut brug for hjælp. Alt ialt et firma jeg trygt anbefaler til andre.

  Julie Magnus

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Det har været en glædelig overraskelse hvor proffesionelt det hele er blevet håndteret, alle aftaler er blevet holdt og man kan slet ikke se at der har været fremmede håndværkere i huset.

  Med venlig hilsen
  Alex Pedersen

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands