Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13
 • bad_slide3
 • bad_slide1
 • bad_slide2

FIRST Floor

Vi byder velkommen på FIRST Floor – med markedets absolut mest eksklusive producenter.

Inspiration på første klasse!

”Med FIRST Floor giver vi kunderne de bedste betingelser for at fordybe sig i design, materialer og funktionalitet.
– Didde Jul, indretningskonsulent

Hos Leon Petersen kan kunderne i det nye showroom på første sal opleve en formfuldendt præsentation af de helt eksklusive produkter fra branchens ledende producenter af kvalitet og design til badeværelset. FIRST Floor rummer en flot og inspirerende udstilling af de mest innovative og stilskabende miljøer.

Det handler eksempelvis om tysk kvalitet fra Duravit, der i mange år har været førende med hensyn til deres finish på emaljeringen og porcelænet. Desuden har Duravit formået at skabe en række innovative bademiljøer, hvor lyd og billede er integreret med form, funktion og design. Danske Dansani holder sig heller ikke tilbage, når det gælder kvalitet og finish. Firmaet leverer løsninger med referencer til dansk møbelkunst – design møder håndværk i bedste snedkerkvalitet.

En anden yderst anerkendt national producent er Vola, der hos Leon Petersen VVS & Gas A/S er repræsenteret med et fuldt program. Det indbefatter således også den nye serie; Exclusive Colour. Her er det ædelmetaller, børstet kobber, også farven sort, der giver deres ikoniske armaturserie et fantastisk nyt look. Sidst, men ikke mindst, skal nævnes hansgrohes designlinje AXOR, som med nye og anderledes tiltag ændrer på vores gængse opfattelser af vådrumsmøblerne. Alene Organic by Starck og den nye Lampshower by Nendo er et besøg værd. Smukt!

”Med FIRST Floor giver vi kunderne de bedste betingelser for at fordybe sig i design, materialer og funktionalitet på disse highend produkter. FIRST Floor skal ses i sammenhæng med vores eksisterende butik og showroom på 900m2 – det er skabt til at give en ekstra dimension af raffinement, finesse og detaljer, når der skal indrettes bade- og toiletmiljøer i privaten”, fortæller indretningskonsulent Didde Jul fra Leon Petersen VVS & Gas A/S.

FIRST Floor badeværelser

First FloorLeon Petersen VVS & Gas A/S tilbyder alt lige fra dit nye toilet, armatur, badekar og bruser til vandhaner, termostater og baderumsmøbler samt en masse andet tilbehør til badeværelset. Kig forbi og oplev deres 900 m2 store, populære udstilling/butik i stueetagen – og snyd ikke dig selv for FIRST Floor, hvis du vil inspireres til kvalitet, luksus og smukt design i forbindelse med indretning, ombygning eller renovering af bademiljøet.

Rådgivning og vejledning

Har du brug for rådgivning og vejledning inden du træffer beslutninger omkring dit badeværelse, så er Leon Petersen VVS & Gas A/S et fremragende sted at starte projektet. Her står professionelle indretningskonsulent Didde Jul klar med mange års erfaring i planlægning og design af individuelle løsninger. Konsulenten hjælper gerne med at skabe et badeværelse fra bunden – fra projektering, renovering, nybyg eller istandsættelse til den endelige udførelse med fokus på personlig indretning, nye innovative løsninger og stilrent klassisk design, der mange år frem vil give boligen karakter og merværdi.

Glade kunder

 • Dennis fik hurtigt og professionelt sendt Jonas ud til os. Jonas mødte op til aftalt tidspunkt og kunne konstaterede at Anders, havde diagnosticeret korrekt og der kun var et at gøre, nemlig at skifte vores fyr ud. Indtil det kunne lade sig gøre ordnede Jonas fyret og tjekkede vores hus igennem og fik gang i varmen. Jonas er virkelig dygtig og empatisk og knokler for at få det hele til at køre. Den 2. februar kom Henrik og skiftede vores fyr ud. Han fiksede og opsatte det nye gasfyr så hurtigt og er så ærekær og perfektionistisk, at han systematisk fik alle rør til at sidde i den ene side, så det ovenikøbet kom til at se fint ud. Henrik er virkelig dygtig. Samtidig have han tålmodighed til at forklare og sætte mig ind i, hvordan man styrer det nye gasfyr.
  Jeg skriver dette lille skriv for at påpege, at med den service I har leveret, stråler det ud af jer, at I har en god arbejdsplads, med gensidig respekt og et godt fællesskab. I taler pænt om hinanden og det har været og er en fornøjelse at være jeres kunde. Tusinde tak for en god en rigtig god service.

  Mette Lykke Bastiansen

 • Super firma.
  Har de sidste mange år været serviceret af Leon Petersen Gasfyrs afdeling. De kommer altid til aftalt tid. Prisen er ok. Og de kommer også hurtigt, hvis vi har haft akut brug for hjælp. Alt ialt et firma jeg trygt anbefaler til andre.

  Julie Magnus

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Det har været en glædelig overraskelse hvor proffesionelt det hele er blevet håndteret, alle aftaler er blevet holdt og man kan slet ikke se at der har været fremmede håndværkere i huset.

  Med venlig hilsen
  Alex Pedersen

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands