Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13
 • bad_slide3
 • bad_slide1
 • bad_slide2

Utilisation du Levitra https://www.acheter-levitra.net/levitra-instructions.html Effets secondaires du Levitra

FIRST Floor

Vi byder velkommen på FIRST Floor – med markedets absolut mest eksklusive producenter.

Inspiration på første klasse!

”Med FIRST Floor giver vi kunderne de bedste betingelser for at fordybe sig i design, materialer og funktionalitet.
– Didde Jul, indretningskonsulent

Hos Leon Petersen kan kunderne i det nye showroom på første sal opleve en formfuldendt præsentation af de helt eksklusive produkter fra branchens ledende producenter af kvalitet og design til badeværelset. FIRST Floor rummer en flot og inspirerende udstilling af de mest innovative og stilskabende miljøer.

Det handler eksempelvis om tysk kvalitet fra Duravit, der i mange år har været førende med hensyn til deres finish på emaljeringen og porcelænet. Desuden har Duravit formået at skabe en række innovative bademiljøer, hvor lyd og billede er integreret med form, funktion og design. Danske Dansani holder sig heller ikke tilbage, når det gælder kvalitet og finish. Firmaet leverer løsninger med referencer til dansk møbelkunst – design møder håndværk i bedste snedkerkvalitet.

En anden yderst anerkendt national producent er Vola, der hos Leon Petersen VVS & Gas A/S er repræsenteret med et fuldt program. Det indbefatter således også den nye serie; Exclusive Colour. Her er det ædelmetaller, børstet kobber, også farven sort, der giver deres ikoniske armaturserie et fantastisk nyt look. Sidst, men ikke mindst, skal nævnes hansgrohes designlinje AXOR, som med nye og anderledes tiltag ændrer på vores gængse opfattelser af vådrumsmøblerne. Alene Organic by Starck og den nye Lampshower by Nendo er et besøg værd. Smukt!

”Med FIRST Floor giver vi kunderne de bedste betingelser for at fordybe sig i design, materialer og funktionalitet på disse highend produkter. FIRST Floor skal ses i sammenhæng med vores eksisterende butik og showroom på 750m2 – det er skabt til at give en ekstra dimension af raffinement, finesse og detaljer, når der skal indrettes bade- og toiletmiljøer i privaten”, fortæller indretningskonsulent Didde Jul fra Leon Petersen VVS & Gas A/S.

FIRST Floor badeværelser

First FloorLeon Petersen VVS & Gas A/S tilbyder alt lige fra dit nye toilet, armatur, badekar og bruser til vandhaner, termostater og baderumsmøbler samt en masse andet tilbehør til badeværelset. Kig forbi og oplev deres 750 m2 store, populære udstilling/butik i stueetagen – og snyd ikke dig selv for FIRST Floor, hvis du vil inspireres til kvalitet, luksus og smukt design i forbindelse med indretning, ombygning eller renovering af bademiljøet.

Rådgivning og vejledning

Har du brug for rådgivning og vejledning inden du træffer beslutninger omkring dit badeværelse, så er Leon Petersen VVS & Gas A/S et fremragende sted at starte projektet. Her står professionelle indretningskonsulent Didde Jul klar med mange års erfaring i planlægning og design af individuelle løsninger. Konsulenten hjælper gerne med at skabe et badeværelse fra bunden – fra projektering, renovering, nybyg eller istandsættelse til den endelige udførelse med fokus på personlig indretning, nye innovative løsninger og stilrent klassisk design, der mange år frem vil give boligen karakter og merværdi.

Ny gaskedel eller renovering af badeværelset?

Se de attraktive finansieringsmuligheder

Glade kunder

 • Siden 1988 har vi samarbejdet med Leon Petersen. Vores oplevelse er, og har altid været, at Leon Petersen er en god og loyal samarbejdspartner, som altid er parat til at yde en ekstra indsats for vores kunder.

  Martin Vamsler
  Leder Bygningsservice,

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Vi har været utroligt glade for at have jer i vores hus i forbindelse med etablering af nyt badeværelse. I har alle været flinke, rare, hjælpsomme og imødekommende på alle måder. Tusind tak for og vi er meget glade for resultatet.

  Med venlig hilsen
  Lene og Erling

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands