Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

Grohe

Køb Grohe produkter til dit badeværelse – besøg vores showroom.

Grohe – lækkert tysk badeværelsestilbehør

Grohe er en af verdens største producenter af sanitetsartikler, og den tyske virksomhed producerer mange typer af badeværelsestilbehør der kan skræddersyes ind i ethvert hjem.

Står du og mangler inspiration til dit badeværelse, så vil vores store udvalg af Grohe badeværelsesprodukter helt sikkert kunne give dig ny inspiration. Se bl.a. Grohe vandhaner, brusearmaturer, brusere, betjeningsplader til toiletter, indbygningscisterner, termostater samt en masse andet badeværelsestilbehør.

Bliv inspireret af vores Grohe badeværelsesudstilling

I vores store showroom med udstilling af badeværelser og badeværelsesmøbler, kan du finde inspiration til indretning af dit badeværelse. Vi har selvfølgelig også vores mange Grohe baderumsprodukter udstillet.

Kom ind og oplev vores kæmpe udvalg af Grohe badeværelsestilbehør, og bliv imponeret over hvor mange forskellige løsninger virksomheden kan levere. Grohe tilbyder alt fra de mest praktiske løsninger inden for vandhaner, brusere og brusearmaturer, til de mere sofistikerede og elegante løsninger der bringer wellness ind i dit hjem.

Grohe – baderumsprodukter til dit hjem

Kig forbi vores showroom og bliv inspireret af vores Grohe badeværelsesprodukter. Samtidig kan du få gode råd og vejledning om hvordan Grohes produkter kan inkorporeres i dit badeværelse.

Vores professionelle rådgivere står klar til at vejlede dig omkring vores produkter, og det er også muligt at få tegnet er 3D tegning af hvordan dit badeværelse kan komme til at se ud. Kig forbi vores showroom i dag og få en snak med en af vores rådgivere, eller book et møde her på siden på forhånd.

Brands