Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

Utilisation du Levitra https://www.acheter-levitra.net/levitra-instructions.html Effets secondaires du Levitra

Grohe

Køb Grohe produkter til dit badeværelse – Besøg vores showroom.

Grohe – lækkert tysk badeværelsestilbehør

Grohe er en af verdens største producenter af sanitetsartikler, og den tyske virksomhed producerer mange typer af badeværelsestilbehør der kan skræddersyes ind i ethvert hjem.

Står du og mangler inspiration til dit badeværelse, så vil vores store udvalg af Grohe badeværelsesprodukter helt sikkert kunne give dig ny inspiration. Se bl.a. Grohe vandhaner, brusearmaturer, brusere, betjeningsplader til toiletter, indbygningscisterner, termostater samt en masse andet badeværelsestilbehør.

Bliv inspireret af vores store badeværelsesudstilling

I vores store showroom med udstilling af badeværelser og badeværelsesmøbler, kan du finde inspiration til indretning af dit badeværelse. Vi har selvfølgelig også vores mange Grohe baderumsprodukter udstillet.

Kom ind og oplev vores kæmpe udvalg af Grohe badeværelsestilbehør, og bliv imponeret over hvor mange forskellige løsninger virksomheden kan levere. Grohe tilbyder alt fra de mest praktiske løsninger inden for vandhaner, brusere og brusearmaturer, til de mere sofistikerede og elegante løsninger der bringer wellness ind i dit hjem.

Grohe – baderumsprodukter til dit hjem

Kig forbi vores showroom og bliv inspireret af vores Grohe badeværelsesprodukter. Samtidig kan du få gode råd og vejledning om hvordan Grohes produkter kan inkorporeres i dit badeværelse.

Vores professionelle rådgivere står klar til at vejlede dig omkring vores produkter, og det er også muligt at få tegnet er 3D tegning af hvordan dit badeværelse kan komme til at se ud. Kig forbi vores showroom i dag og få en snak med en af vores rådgivere, eller book et møde her på siden på forhånd.

Ny gaskedel eller renovering af badeværelset?

Se de attraktive finansieringsmuligheder

Glade kunder

 • Siden 1988 har vi samarbejdet med Leon Petersen. Vores oplevelse er, og har altid været, at Leon Petersen er en god og loyal samarbejdspartner, som altid er parat til at yde en ekstra indsats for vores kunder.

  Martin Vamsler
  Leder Bygningsservice,

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Vi har været utroligt glade for at have jer i vores hus i forbindelse med etablering af nyt badeværelse. I har alle været flinke, rare, hjælpsomme og imødekommende på alle måder. Tusind tak for og vi er meget glade for resultatet.

  Med venlig hilsen
  Lene og Erling

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands