Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

Grohe

Køb Grohe produkter til dit badeværelse – besøg vores showroom.

Grohe – lækkert tysk badeværelsestilbehør

Grohe er en af verdens største producenter af sanitetsartikler, og den tyske virksomhed producerer mange typer af badeværelsestilbehør der kan skræddersyes ind i ethvert hjem.

Står du og mangler inspiration til dit badeværelse, så vil vores store udvalg af Grohe badeværelsesprodukter helt sikkert kunne give dig ny inspiration. Se bl.a. Grohe vandhaner, brusearmaturer, brusere, betjeningsplader til toiletter, indbygningscisterner, termostater samt en masse andet badeværelsestilbehør.

Bliv inspireret af vores Grohe badeværelsesudstilling

I vores store showroom med udstilling af badeværelser og badeværelsesmøbler, kan du finde inspiration til indretning af dit badeværelse. Vi har selvfølgelig også vores mange Grohe baderumsprodukter udstillet.

Kom ind og oplev vores kæmpe udvalg af Grohe badeværelsestilbehør, og bliv imponeret over hvor mange forskellige løsninger virksomheden kan levere. Grohe tilbyder alt fra de mest praktiske løsninger inden for vandhaner, brusere og brusearmaturer, til de mere sofistikerede og elegante løsninger der bringer wellness ind i dit hjem.

Grohe – baderumsprodukter til dit hjem

Kig forbi vores showroom og bliv inspireret af vores Grohe badeværelsesprodukter. Samtidig kan du få gode råd og vejledning om hvordan Grohes produkter kan inkorporeres i dit badeværelse.

Vores professionelle rådgivere står klar til at vejlede dig omkring vores produkter, og det er også muligt at få tegnet er 3D tegning af hvordan dit badeværelse kan komme til at se ud. Kig forbi vores showroom i dag og få en snak med en af vores rådgivere, eller book et møde her på siden på forhånd.

Glade kunder

 • Dennis fik hurtigt og professionelt sendt Jonas ud til os. Jonas mødte op til aftalt tidspunkt og kunne konstaterede at Anders, havde diagnosticeret korrekt og der kun var et at gøre, nemlig at skifte vores fyr ud. Indtil det kunne lade sig gøre ordnede Jonas fyret og tjekkede vores hus igennem og fik gang i varmen. Jonas er virkelig dygtig og empatisk og knokler for at få det hele til at køre. Den 2. februar kom Henrik og skiftede vores fyr ud. Han fiksede og opsatte det nye gasfyr så hurtigt og er så ærekær og perfektionistisk, at han systematisk fik alle rør til at sidde i den ene side, så det ovenikøbet kom til at se fint ud. Henrik er virkelig dygtig. Samtidig have han tålmodighed til at forklare og sætte mig ind i, hvordan man styrer det nye gasfyr.
  Jeg skriver dette lille skriv for at påpege, at med den service I har leveret, stråler det ud af jer, at I har en god arbejdsplads, med gensidig respekt og et godt fællesskab. I taler pænt om hinanden og det har været og er en fornøjelse at være jeres kunde. Tusinde tak for en god en rigtig god service.

  Mette Lykke Bastiansen

 • Super firma.
  Har de sidste mange år været serviceret af Leon Petersen Gasfyrs afdeling. De kommer altid til aftalt tid. Prisen er ok. Og de kommer også hurtigt, hvis vi har haft akut brug for hjælp. Alt ialt et firma jeg trygt anbefaler til andre.

  Julie Magnus

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Det har været en glædelig overraskelse hvor proffesionelt det hele er blevet håndteret, alle aftaler er blevet holdt og man kan slet ikke se at der har været fremmede håndværkere i huset.

  Med venlig hilsen
  Alex Pedersen

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands