Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

Gustavsberg

Køb Gustavsberg produkter til dit badeværelse – besøg vores showroom.

Gustavsberg – badeværelse med temperament

Mangler du ny inspiration til dit badeværelse, så kig forbi vores kæmpe badeværelses udstilling. Vi har et meget stort udvalg af Gustavsberg badeværelse produkter, og der er med garanti noget for enhver smag.

Med Gustavsberg får du alt lige fra baderumsmøbler og badeværelsestilbehør i klassiske rene linjer og design til mere moderne, modige og farvestrålende serier. Den svenske sanitetsvirksomhed producer alt lige fra baderumsmøbler, toiletter, sæder og håndvaske til spa, urinal, bidét, bruser, badekar, armatur og meget mere.

Få inspiration fra vores store Gustavsberg udstilling

Vi har Sjællands største showroom med badeværelsesmøbler, badeværelsestilbehør og komplette badeværelser, og i vores showroom har vi naturligvis også en afdelling, hvor vores Gustavsberg badeværelse produkter er udstillet.

Kig forbi og oplev de mange spændende Gustavsberg produkter på egen hånd. Du kan bl.a. opleve de klassiske og stilfulde serier af badeværelsesmøbler og tilbehør til badeværelse eller de nye og moderne serier, der sætter kulør på dit badeværelse.

Professionel rådgivning og vejledning om vores produkter

Hos Leon Petersen er god service og rådgivning en selvfølge. Derfor kan du også få gode råd og vejledning om vores Gustavsberg produkter, når du besøger vores showroom.

Du kan få en snak med vores professionelle rådgivere omkring dit badeværelse, og du kan også få lavet en 3D tegning, så du bedre kan få en fornemmelse af, hvordan dit nye badeværelse skal se ud. Du kan booke et møde på forhånd med en af vores rådgivere her på siden.

Gustavsberg – garant for kvalitet i mere end 200 år

Gustavsberg har haft porcelænsproduktion siden 1825 og har dermed næsten 200 års erfaring i branchen. Den svenske virksomhed har hovedkontor i Värmdä udenfor Stockholm og er en af de førende varemærker inden for produktion af badeværelsesartikler med beliggenhed i Sverige. Selskabet er et datterselskab til den store succesrige koncern Villeroy og Boch, som er en af de største producenter af badeværelsesindretning i Europa. Derfor har Gustavsberg et bagland med masser af kompetence og erfaring, hvilket gør virksomheden i stand til at producere badeværelsesartikler af højeste kvalitet.

Gustavsberg design – Design der følger med tiden

Virksomheden formår at lave produkter, der kombinerer en gammel porcelænstradition med nye moderne trends. Således kan du både vælge et design af ultimativ klassisk karakter eller vælge et mere anderledes moderne badeværelse, der leger med både form og farve. Gustavsberg bliver ved med at forny sin virksomhed, og der bliver derfor hele tiden udviklet produkter, der er mere innovative både med hensyn til design og funktionel kvalitet.

Gustavsberg producerer alt til dit badeværelse inden for kategorierne toiletter, brusere, håndvaske, armaturer, badekar, badeværelsesmøbler og har et stort sortiment inden for tilbehør, der passer dertil. Produkterne har en gennemgående karakteristisk stil, der giver dem et særligt kendetegn. De tilbagevendende skæringer giver produkterne et varemærke, der skaber mærkets kendte udtryk.

Dit Personlige Badeværelse

Baderumsmøblerne har bibeholdt et stilrent design, hvilket får det til at passe perfekt til et moderne badeværelse. Toiletterne er enkle og komfortable, og kar og brusere er lavet i et sobert minimalistisk design, som passer ind i alle Gustavsberg-serierne. Fælles for designet i de forskellige produkter er det tidløse look, der harmonerer perfekt med de fleste andre moderne badeværelsesløsninger. Man kan derfor nemt kombinere Gustavsberg med produkter fra andre producenter. Gustavsberg er det sikre valg til dig, der ønsker et stilet og moderne badeværelse.

Innovative Produkter

Gustavsberg er en nyskabende virksomhed, der hele tiden udvikler sine produkter, så de er innovative og unikke. Der bliver hele tiden udviklet originale løsninger, der skal gøre din hverdag nemmere og mere komfortabel samtidigt med, at produkterne både er mere skånsomme for miljøet og for din økonomi.

Ceramicplus er en ny smudsafvisende teknologi, der er udarbejdet til toiletcisterner, så alt snavs og væske samler sig i perler, så toilettet er let at rengøre og vedligeholde. Det sparer dig en masse tid og besvær med rengøringen. Samtidig er der også udarbejdet et såkaldt Hygienic Flush til toiletterne, hvilket renser toilettet effektivt ved skyld, og der behøves ligeledes betydeligt mindre tid på rengøring. Derudover er der heller ikke brug for lige så meget rengøringsmiddel. Derfor er det også en god løsning for både miljøet og din pengepung.

Badeværelser med Ansvarlighed

Gustavsbergs produkter er udviklet med social ansvarlighed og med hensyn til miljøet. Med en førende rolle som være en af de førende producenter i Skandinavien er det vigtigt for den svenske virksomhed at være forløber for, at badeværelser bliver produceret, så de ikke belaster miljøet mere end højest nødvendigt. Derfor er der brugt rigtig mange ressourcer på netop at effektivisere vandforbruget i toiletter og armaturer.

Toiletterne er derfor udviklet med en speciel lavtskyllende teknik, hvilket udnytter vandforbruget til fulde, og derfor får man det optimale ud af vandforbruget og mindsker spildevand.

Vandarmaturerne er ligeledes udstyret med en patenteret varme- og gennemstrømningsspærre, hvilket har vundet den Svenske Energimyndighetens konkurrence for ressourceeffektive drikkevandsarmaturer, fordi den sparer en betydelig mængde af vand og varme. Altså får du baderumsløsninger, der er skånsomme for miljøet, og sparer dig penge på vandregningen.

Stort Gustavsberg Sortiment

Med det brede sortiment, som Gustavsberg har, er der stor mulighed for, at du kan finde en løsning, der passer lige præcist ind i dit badeværelse. Her på siden findes et udpluk af, hvilke Gustavsberg-produkter, vi kan tilbyde. Det er dog kun en lille del af, hvad vi faktisk har, og hvis du er interesseret i at se flere produkter, skal du være velkommen til at kontakte os på 4373 4100.

Derudover kan du besøge vores Gustavsberg-udstilling i vores showrooms. Her kan du se mange flere produkter, både af Gustavsberg og vores andre mærker, og du kan tilmed få lavet en plantegning i 3D over dit badeværelse. Vores rådgivere vil også være behjælpelige med at finde det rigtige badeværelse til dig. Du kan booke et møde med dem her på siden.

Glade kunder

 • Dennis fik hurtigt og professionelt sendt Jonas ud til os. Jonas mødte op til aftalt tidspunkt og kunne konstaterede at Anders, havde diagnosticeret korrekt og der kun var et at gøre, nemlig at skifte vores fyr ud. Indtil det kunne lade sig gøre ordnede Jonas fyret og tjekkede vores hus igennem og fik gang i varmen. Jonas er virkelig dygtig og empatisk og knokler for at få det hele til at køre. Den 2. februar kom Henrik og skiftede vores fyr ud. Han fiksede og opsatte det nye gasfyr så hurtigt og er så ærekær og perfektionistisk, at han systematisk fik alle rør til at sidde i den ene side, så det ovenikøbet kom til at se fint ud. Henrik er virkelig dygtig. Samtidig have han tålmodighed til at forklare og sætte mig ind i, hvordan man styrer det nye gasfyr.
  Jeg skriver dette lille skriv for at påpege, at med den service I har leveret, stråler det ud af jer, at I har en god arbejdsplads, med gensidig respekt og et godt fællesskab. I taler pænt om hinanden og det har været og er en fornøjelse at være jeres kunde. Tusinde tak for en god en rigtig god service.

  Mette Lykke Bastiansen

 • Super firma.
  Har de sidste mange år været serviceret af Leon Petersen Gasfyrs afdeling. De kommer altid til aftalt tid. Prisen er ok. Og de kommer også hurtigt, hvis vi har haft akut brug for hjælp. Alt ialt et firma jeg trygt anbefaler til andre.

  Julie Magnus

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Det har været en glædelig overraskelse hvor proffesionelt det hele er blevet håndteret, alle aftaler er blevet holdt og man kan slet ikke se at der har været fremmede håndværkere i huset.

  Med venlig hilsen
  Alex Pedersen

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands