Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

Hansgrohe

Køb Hansgrohe produkter til dit badeværelse – besøg vores showroom.

Hansgrohe – prisvindende badeværelsesdesign

Den tyske producent af badeværelse produkter, Hansgrohe, har vundet utallige designpriser, og kan varmt anbefales til dem som ikke blot vil have høj funktionalitet, men som også ønsker badeværelse tilbehør der ser drøngodt ud.

Virksomheden er specialister i at producere lækre badeværelsesprodukter som armatur til håndvask, armatur til bruser, armatur til bidet, armatur til badekar, brusesystemer med flere brusere, utallige varianter af brusere samt termostater og andet tilbehør til badeværelse.

Bliv inspireret af vores Hansgrohe-udstilling

Hansgrohe tilbyder utroligt mange forskellige badeværelse produkter, samt sammensætnings muligheder af disse. I vores store udstilling med badeværelse møbler og badeværelse tilbehør har vi et kæmpe udvalg af Hansgrohe produkter udstillet.

Kom ind og bliv inspireret til dit badeværelse og se, føl og fornem de lækre designs og den høje kvalitet af Hansgrohe produkterne. Den store varietet af produkterne gør at der med garanti også er Hansgrohe produkter til netop dit badeværelse.

Rådgivning og vejledning – Vi er eksperter i Hansgrohe

I vores showroom, som er Sjællands største udstilling af møbler til badeværelse og tilbehør til badeværelse, er det muligt og få professionel rådgivning og vejledning af vores dygtige personale om Hansgrohe produkter.

Hvis du vil vide præcis hvordan Hansgrohe produkter vil passe ind i dit hjem, kan vi udfærdige en 3D tegning over dit nye badeværelse. Du kan få en snak med vores autoriserede personale når du besøger vores udstilling, eller booke et møde på forhånd her på siden.

Hansgrohe design – løft dit badeværelse til nye højder

Hansgrohes designere har specialiseret sig i vandets element. Brusere, armaturer til bad og vaske er skabt med inspiration fra naturens klare og rolige vand, der omgiver os, som er livsskabende og giver mennesket en naturlig ro. Produkterne er alle særlige kreationer og har et særligt kendetegn, der adskiller dem fra andre mærker. Det er let at se, at det ikke er hvilket som helst designmærke, man har med at gøre.

Hansgrohe har forskellige produktlinjer med hver deres særpræg, så du kan vælge din helt egen personlige stil. Lige meget om du er til den avantgarde, moderne eller klassiske stil, om du er til det storslåede eller minimalistiske, så har Hansgrohe noget, der passer til dig. Artiklerne er klassisk, stilrene, pompøse og helt unikke. At se deres vidunderlige design er en oplevelse i sig selv, og det vil kunne forvandle ethvert badeværelse til et kunstværk. Der er ingen tvivl om, at med Hansgrohe produkter, kan du få dit drømmebadeværelse.

Verdens mest anerkendte Designpriser

Hansgrohe er et meget anerkendt mærke, der har høstet et hav af priser. Virksomheden har modtaget mere end 300 udmærkelser både i hjemlandet Tyskland, men også i resten af Verden. Således har mærket opnået international status som værende et af de førende brands på verdensplan. I blandt de mest prestigefyldte priser, som Hansgrohe har vundet, findes “Red dot – Best of the Best Design Awards” og ”IF Gold Product Design Awards”. Udover det vandt designvirksomheden i 2010 også “Designpreis der Bundesrepublik Deutschland”. I moderlandet ses dette som værende den mest anerkendte design-udmærkelse overhovedet, og har tilnavnet “prisernes pris”.

Foruden det har Hansgrohe også gentagne gange været vinder af “IF Awards” fra den “internationale Forums Design, hvilket anses som en af de allervigtigste kvalitetsstempler for produkt- og designkvalitet i hele Verden. Priserne kan ses som et pejlemærke for hvilket type mærke, Hansgrohe er. Det tyske brand satser på høj kvalitet og unikt design.

Designere blandt Verdens top 25

Hansgrohe har ansat en perlerække af Verdens dygtigste og mest professionelle designere heriblandt kan nævnes Phillippe Starck, Antonio Citterio, Jean-Marie Massaus, Patricia Urquiola, Ronan og Erwan Bourollec. Disse højprofilerede designere blev af en førsteklasses jury alle rangeret blandt de 25 bedste designere inden for deres område i 2009. Virksomheden arbejder altså med de bedste i branchen, hvilket kommer til udtryk i produkterne, som er fuldt ud gennemførte.

Hansgrohe – Tysk kvalitet

Hos virksomheden er kvaliteten efter tysk tradition. Kvaliteten er så vigtigt for virksomheden, at 80 % af produktion foregår inden for de tyske grænser i byerne Schilstag og Offenburg i Schwarzwald i Sydtyskland. Det er vigtigt for virksomheden at alt, hvad der kommer ud af fabrikken lever op til virksomhedens høje standard. Man vil ikke gå på kompromis med kvaliteten, og satser derfor på tysk know-how og ekspertise frem for at outsource denne del til billigere markeder. Det betyder også, at virksomheden kan garantere en funktionel og designmæssig kvalitet, der er i verdensklasse.

Innovative teknologier

Det er ikke kun udseendet, men også følelsen af at bruge Hansgrohe-produkter, der er unik. Der bliver i virksomheden konstant udviklet nye ideer og teknologier, der skal gøre oplevelsen i vandets element helt specielt. Således bliver den tyske producent også ved med at forny og forbedre den måde, badeværelset kan bruges på. Det gælder både om, at skabe en større nydelse for dig, men det handler også om at udvikle socialt ansvarlige produkter, der stadig bliver mere miljøvenlige og energieffektive.

Wellness i hjemmet

At være på et badeværelse handler blandt andet om at slappe af og koble fra. Derfor er produkterne udviklet, så de skaber den største velvære for brugeren og ændrer badeværelset til en wellness-zone. Strålerne, der strømmer ud af bruseren, er således lette at justere, så man kan bestemme, om de skal være lette og bløde, eller om de skal være hårde og velegnet til en brusemassage. Vil man opleve følelsen af at stå under et brusende vandfald, kan man få et brusehovede med en ekstra bred flade, som vil gøre badetiden til en indre rejse væk fra virkeligheden.

 

Miljøhensyn

Hansgrohes produkter er udviklede og produceret med højest muligt hensyn til miljøet. I alle led i virksomhedens produktion fokuseres der på at mindske skaderne på naturen og dens ressourcer. Derfor udvikler virksomheden hele tiden nye metoder, der kan minimere brugen af varme og vand, uden det kommer til at påvirke komforten. Brugervenlige knapper gør det nemt at slå varme til og fra, og der bliver ikke brugt unødig varme. En af de mest innovative funktioner er foruden den intelligente løsning kaldet Air Power. Den bruger dampen i din brusekabine til at skabe mere vand. Således bruger du mindre vand, men får den samme brusestråle. Disse teknikker gør det muligt at give dig den bedst mulige bruseoplevelse samtidigt med, at miljøet ikke tager unødvendigt skade. Hansgrohes produkter er derfor i høj grad også tilegnet den miljøbevidste forbruger.

Har du yderligere spørgsmål, skal du være velkommen til at kontakte os eller besøge vores showroom.

Brands