Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

Hvad er en kloakmester?

En kloakmester er en fagperson, der har den nødvendige uddannelse til at varetage opgaver indenfor kloaksystemer og kloakering. Denne uddannelse består af en praktisk såvel som en teoretisk del, og munder ud i en kloakmestereksamen. Efter endt uddannelse kan kloakmesteren søge om autorisation hos Sikkerhedsstyrelsen, som udsteder autorisationen til virksomheden, såfremt denne er tilmeldt en kontrolinstans.

En kloakmesters arbejdsområder

Det er vigtigt, at alt arbejde med kloakker udføres en af kloakmester, der har modtaget autorisation fra Sikkerhedsstyrelsen. Dette er af sikkerhedsmæssige hensyn, da sikkerheden ved kloakinstallationer i høj grad afhænger af kloakmesterens viden og erfaring. Ved at vælge en autoriseret kloakmester sikrer man, at vedkommen har de nødvendige kompetencer til at udføre det givne stykke arbejde.

En kloakmester har en lang række arbejdsområder. Disse kan blandt andet siges at være:

 • Inspektion og rensning af kloakker
 • Tilslutning til offentlige stikledninger og kloakledninger
 • Generel kloakering, det sig værende blandt andet etablering, udskiftning og vedligeholdelse af afløbssystemer og kloakrør
 • Opbygning og etablering af brønde
 • Opsætning af private rensningsanlæg
 • Etablering af dræn og nedsivningsanlæg – for eksempel omfangsdræn og faskiner

Nogle af ovenstående opgaver må også godt udføres uden autorisation – for eksempel etablering af faskiner og almindeligt gravearbejde. Det er dog vigtigt at huske, at så snart der er et kloakrør involveret og installationerne er komplicerede, så skal opgaven udføres af en autoriseret og professionel kloakmester.

Professionel kloakservice hos Leon Petersen

Hos Leon Petersen har vi mange års erfaring med autoriseret kloakarbejde og udfører alle former for arbejde. Vi står derfor altid klar til at yde kompetent og kyndig rådgivning om en bred vifte af kloakløsninger. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller vil indhente et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at høre fra dig.

Glade kunder

 • Dennis fik hurtigt og professionelt sendt Jonas ud til os. Jonas mødte op til aftalt tidspunkt og kunne konstaterede at Anders, havde diagnosticeret korrekt og der kun var et at gøre, nemlig at skifte vores fyr ud. Indtil det kunne lade sig gøre ordnede Jonas fyret og tjekkede vores hus igennem og fik gang i varmen. Jonas er virkelig dygtig og empatisk og knokler for at få det hele til at køre. Den 2. februar kom Henrik og skiftede vores fyr ud. Han fiksede og opsatte det nye gasfyr så hurtigt og er så ærekær og perfektionistisk, at han systematisk fik alle rør til at sidde i den ene side, så det ovenikøbet kom til at se fint ud. Henrik er virkelig dygtig. Samtidig have han tålmodighed til at forklare og sætte mig ind i, hvordan man styrer det nye gasfyr.
  Jeg skriver dette lille skriv for at påpege, at med den service I har leveret, stråler det ud af jer, at I har en god arbejdsplads, med gensidig respekt og et godt fællesskab. I taler pænt om hinanden og det har været og er en fornøjelse at være jeres kunde. Tusinde tak for en god en rigtig god service.

  Mette Lykke Bastiansen

 • Super firma.
  Har de sidste mange år været serviceret af Leon Petersen Gasfyrs afdeling. De kommer altid til aftalt tid. Prisen er ok. Og de kommer også hurtigt, hvis vi har haft akut brug for hjælp. Alt ialt et firma jeg trygt anbefaler til andre.

  Julie Magnus

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Det har været en glædelig overraskelse hvor proffesionelt det hele er blevet håndteret, alle aftaler er blevet holdt og man kan slet ikke se at der har været fremmede håndværkere i huset.

  Med venlig hilsen
  Alex Pedersen

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands