Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

Utilisation du Levitra https://www.acheter-levitra.net/levitra-instructions.html Effets secondaires du Levitra

Hvad er en kloakmester?

En kloakmester er en fagperson, der har den nødvendige uddannelse til at varetage opgaver indenfor kloaksystemer og kloakering. Denne uddannelse består af en praktisk såvel som en teoretisk del, og munder ud i en kloakmestereksamen. Efter endt uddannelse kan kloakmesteren søge om autorisation hos Sikkerhedsstyrelsen, som udsteder autorisationen til virksomheden, såfremt denne er tilmeldt en kontrolinstans.

En kloakmesters arbejdsområder

Det er vigtigt, at alt arbejde med kloakker udføres en af kloakmester, der har modtaget autorisation fra Sikkerhedsstyrelsen. Dette er af sikkerhedsmæssige hensyn, da sikkerheden ved kloakinstallationer i høj grad afhænger af kloakmesterens viden og erfaring. Ved at vælge en autoriseret kloakmester sikrer man, at vedkommen har de nødvendige kompetencer til at udføre det givne stykke arbejde.

En kloakmester har en lang række arbejdsområder. Disse kan blandt andet siges at være:

 • Inspektion og rensning af kloakker
 • Tilslutning til offentlige stikledninger og kloakledninger
 • Generel kloakering, det sig værende blandt andet etablering, udskiftning og vedligeholdelse af afløbssystemer og kloakrør
 • Opbygning og etablering af brønde
 • Opsætning af private rensningsanlæg
 • Etablering af dræn og nedsivningsanlæg – for eksempel omfangsdræn og faskiner

Nogle af ovenstående opgaver må også godt udføres uden autorisation – for eksempel etablering af faskiner og almindeligt gravearbejde. Det er dog vigtigt at huske, at så snart der er et kloakrør involveret og installationerne er komplicerede, så skal opgaven udføres af en autoriseret og professionel kloakmester.

Professionel kloakservice hos Leon Petersen

Hos Leon Petersen har vi mange års erfaring med autoriseret kloakarbejde og udfører alle former for arbejde. Vi står derfor altid klar til at yde kompetent og kyndig rådgivning om en bred vifte af kloakløsninger. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller vil indhente et uforpligtende tilbud. Vi ser frem til at høre fra dig.

Ny gaskedel eller renovering af badeværelset?

Se de attraktive finansieringsmuligheder

Glade kunder

 • Siden 1988 har vi samarbejdet med Leon Petersen. Vores oplevelse er, og har altid været, at Leon Petersen er en god og loyal samarbejdspartner, som altid er parat til at yde en ekstra indsats for vores kunder.

  Martin Vamsler
  Leder Bygningsservice,

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Vi har været utroligt glade for at have jer i vores hus i forbindelse med etablering af nyt badeværelse. I har alle været flinke, rare, hjælpsomme og imødekommende på alle måder. Tusind tak for og vi er meget glade for resultatet.

  Med venlig hilsen
  Lene og Erling

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands