Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

Utilisation du Levitra https://www.acheter-levitra.net/levitra-instructions.html Effets secondaires du Levitra

Hvad koster et nyt badeværelse?

Er dit badeværelse lidt kedeligt og upersonligt? Badeværelset er et vigtigt rum i hjemmet – her tilbringes der meget tid i løbet af en dag. Da vi bruger både vores morgener og aftener på badeværelset, er det væsentligt, at det er et rart og funktionsdygtigt rum at være i. Derfor kan det være en god idé at renovere det, så det altid fremstår lækkert i de rigtige materialer.

Priser på badeværelsesrenovering

Vælger du at følge din drøm om et nyt badeværelse, er der her 3 forskellige bud på løsninger i forhold til renoveringsprocessen. Er det hele badeværelset der trænger til en kærlig hånd? Så er en Totalrenovering løsningen for dig. Dit helt nye badeværelse er designet i den indretning og med de materialer som du ønsker. Her udskiftes og optimeres alle tekniske installationer, og samtidig indeholder renoveringen bl.a. gulvvarme, lys i loft, nye armaturer, møbler mm. Prisniveauet på totalrenovering ligger på 230.000-300.000 kr.
Er det ikke hele badeværelset der trænger til udskiftning? Så skal du have fat i en Del-renovering. Her får du ny gulve, vægbeklædning, toilet, vaskemøbel, udskiftning af radiator til håndklæderadiator mm. Her ligger prisniveauet på omkring 120.000-200.000
Den tredje mulighed er for dig, som gerne vil forbedre dit eksisterende badeværelse. Denne renovering kaldes et makeover og er en opgradering af sanitet og armaturer, hvor montering af nyt toilet, vaskemøbel samt armaturer er på eksisterende installationer. Prisniveauet for makeover er meget afhængig af valg af interior.

Vi hjælper dig

Lyder det som en stor opgave at give dig i kast med? Det behøver det ikke at være. Med Leon Petersen som totalleverandør får du rådgivning omkring din personlige løsning. Processen styrer vi hele vejen, og du får selvfølgelig en kontaktperson, så vi sikrer os, at dit badeværelse bliver af høj kvalitet ned til den mindste detalje. Kunne du tænke dig at høre mere om dine muligheder, kan du kontakte os eller møde op i vores store butik med udstilling af badeværelser.

Ny gaskedel eller renovering af badeværelset?

Se de attraktive finansieringsmuligheder

Glade kunder

 • Siden 1988 har vi samarbejdet med Leon Petersen. Vores oplevelse er, og har altid været, at Leon Petersen er en god og loyal samarbejdspartner, som altid er parat til at yde en ekstra indsats for vores kunder.

  Martin Vamsler
  Leder Bygningsservice,

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Vi har været utroligt glade for at have jer i vores hus i forbindelse med etablering af nyt badeværelse. I har alle været flinke, rare, hjælpsomme og imødekommende på alle måder. Tusind tak for og vi er meget glade for resultatet.

  Med venlig hilsen
  Lene og Erling

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands

Leon Petersen A/S tilbyder attraktive finansieringsmuligheder - klik her for at læse mere
+