Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

Utilisation du Levitra https://www.acheter-levitra.net/levitra-instructions.html Effets secondaires du Levitra

Hvordan fungerer naturgas?

Naturgas er et både nemmere, billigere og et mere miljøvenligt alternativ til øvrige opvarmningskilder som elektricitet og olie. Hos Leon Petersen foretager vi naturgasinstallationer og tilbyder ovenikøbet 5 års garanti og serviceaftale på dit naturgasanlæg.

Der er altså flere gode grund til at skifte oliefyret eller de strømdrevne radiatorer ud med et naturgasfyr – både økonomiske, praktiske og miljømæssige. Men ved du egentlig, hvad naturgas er, hvordan det kommer frem til dig, og hvordan det sørger for varme i din bolig? Læs med her og bliv klogere.

Det hele starter i Nordsøen

Naturgas er et fossilt brændstof, som dannes naturligt, når organisk materiale opvarmes i undergrunden. Når gassen er dannet, vandrer den via huller i jorden op til reservoirer, hvor den opsamles. Herfra udvindes den – enten ved at gassen tvinges op via et naturligt tryk, eller ved at man pumper CO2 eller vand ned i reservoiret for at tvinge gassen op. Efter udvinding behandles naturgassen, så vanddampe og uønskede gasser og stoffer udskilles. I Danmark kommer naturgassen fra reservoirer i Nordsøen, hvorfra den – efter udvinding og behandling – sendes ud til forbrugerne igennem gasnettet.

Når gassen når frem til forbrugeren, ender den i et naturgasfyr. Naturgasfyret består af en kedel, en varmtvandsbeholder og et såkaldt varmefordelingssystem. I fyret afbrændes gassen i et forbrændingskammer, hvorefter varmen fra afbrændingen sendes ud til radiatorerne i huset.

Skift til naturgas og spar penge og besvær

Når du skifter til naturgas skåner du både miljøet og din pengepung. Hvis du ovenikøbet lader os foretage din naturgasinstallation, er du med vores serviceaftale og 5 års garanti på dit naturgasanlæg sikret, at du undgår både unødvendigt besvær og bekymringer.

Hvis du vil vide mere om naturgasinstallationer, kan du læse nærmere her. Du er i øvrigt altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker et tilbud på naturgasinstallation.

Ny gaskedel eller renovering af badeværelset?

Se de attraktive finansieringsmuligheder

Glade kunder

 • Siden 1988 har vi samarbejdet med Leon Petersen. Vores oplevelse er, og har altid været, at Leon Petersen er en god og loyal samarbejdspartner, som altid er parat til at yde en ekstra indsats for vores kunder.

  Martin Vamsler
  Leder Bygningsservice,

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Vi har været utroligt glade for at have jer i vores hus i forbindelse med etablering af nyt badeværelse. I har alle været flinke, rare, hjælpsomme og imødekommende på alle måder. Tusind tak for og vi er meget glade for resultatet.

  Med venlig hilsen
  Lene og Erling

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands

Leon Petersen A/S tilbyder attraktive finansieringsmuligheder - klik her for at læse mere
+