Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

Ifö

Køb Ifö produkter til dit badeværelse – besøg vores showroom.

Ifö – alt i badeværelsetilbehør

Ifö producerer alt indenfor badeværelsetilbehør, så skal du have et nyt wc, badekar, håndvask, vandhane, armatur eller baderumsmøbler så har Ifö med garanti en løsning til dit badeværelse.

Virksomheden er bl.a. kendt for at producere vandbesparende toiletter der derfor skåner miljøet. Desuden kan man i flere Ifö toiletter benytte Closan Fresh wc sticks, som er en lille tablet der tilsættes via skylleknappen, og derefter fordeler duft og en smule rengøringsmiddel i kummen.

Bliv inspireret af vores Ifö badeværelse-udstilling

Vi har Sjællands største showroom med udstilling af baderumsmøbler og tilbehør til badeværelse, og i dette har vi også en afdeling med Ifö produkter.

Kom ind og find inspiration til dit badeværelse blandt vores mange Ifö baderumsmøbler, badeværelse tilbehør og komplette badeværelse løsninger. Udvalget er så stort at der også er en Ifö badeværelse løsning til dit hjem.

Få professionel rådgivning og vejledning

Det er muligt at blive vejledt og rådgivet af vores fagligt dygtige og autoriserede personale, når du besøger vores badeværelse udstilling. Ydermere kan du få tegnet en 3D tegning over dit nye badeværelse, og på den måde få skræddersyet en Ifö løsning der passer perfekt ind i dit hjem.

Kig forbi vores showroom og få en snak med vores personale, du kan også booke et møde på forhånd her på siden.

Ifö – Skandinavisk grundighed

Ifö er et kvalitetsmærke med svensk oprindelse og en lang tradition inden for produktion af især toiletter støbt i porcelæn. Mærket blev introduceret på det danske marked i slutkrigstiden, og har siden været et af danskernes foretrukne produkter i badeværelset. Ifö var det første mærke, der introducerede et lavtskyllende toilet på det danske marked, hvilket var en banebrydende teknologi.

Siden har mærket fortsat i samme retning og produceret effektive, holdbare og miljøvenlige produkter. Udover toiletter producerer Ifö også håndvaske, badekar, urinaler, bidéter, bruseløsninger, badeværelsesmøbler og har desuden en masse tilbehør og reservedele hertil.

Ifös produkter er af høj kvalitet og har en næsten uendelig levetid. Samtidig er Ifö en innovativ virksomhed som hele bliver udviklet, så den kan følge med tidens trends. Der bliver hele tiden udviklet nye teknologier til virksomhedens produkter, så de både bliver mere vandbesparende og miljøvenlige. Et Ifö produkt er et godt og sikkert valg til dit badeværelse, fordi det er så pålideligt og driftsikkert. Hvis du vælger et produkt fra Ifö, ved du, hvad du får.

Stort udvalg af Ifö-produkter

Ifös produkter er simple og fås i klassiske farver, og passer godt ind i de fleste moderne badeværelser. Produktsortimentet er meget bredt, og der findes et utal af forskellige løsninger. Viften af modeller spænder fra klassiske hvide porcelænsprodukter, der passer ind det åbne lyse badeværelse, til mere stilrene og stålprodukter, der står knivskarpt og passer ind i et rum med mere moderne stil. Med de mange år på bagen, hersker Ifö over et kæmpemæssigt udvalg af produkter, og de fås i så mange serier, der kan kombineres på kryds og tværs.

Den nye Ifö Sense og Ifö Option serie er til dato Ifös mest innovative og fleksible møbelserie. Der er udviklet hele ni forskellige varianter af de pikante underskabe, der alle kan kombineres med Ifö Sign håndvaske i alle størrelser. De kan fås i fem forskellige farver af skandinavisk karakter. Som en lille finesse kan du dertil få de nye Ifö Option belysningsarmaturer med LED-pærer. De giver et ekstra touch til helheden og LED-lyset er ekstra energibesparende og derfor skånsomt for miljøet.

Skandinavisk badeværelsesdesign med Ifö

Ifö udvikler hele tiden sine produkter, så de bliver ved med at være innovative og nytænkende. Den svenske virksomhed arbejder for, at et nyt produkt hele tiden skal være bedre end det sidste, og fokusset er hele tiden at gøre livet nemmere for dig. Designet bliver udarbejdet, så det passer ind i din hverdag og er let anvendeligt. Der fokuseres i høj grad på komfort og brugervenlighed og derudover er det vigtigt, at produkterne er både miljøvenlige og økonomiske.

 

Professor Knud Holcher er designeren bag Ifö. Han er skaberen af Ifös unikke designs, og han udarbejder sine kreationer med en passion for den skandinaviske arkitektur- og designtradition. Han har blandt andet arbejdet med den famøse Arne Jacobsen. Knud Holcers fik så sent som i 2006 en red dot award for sin kreation af Ifö Sign Art toilettet. Den ærværdige pris gives for den fine kombination af høj funktionelt kvalitet og et flot design. Hans værker udspringer af det enkle og naturlige skandinaviske design, og målet er at give mennesker produkter, der er både funktionelle og smukke.

Miljøvenlige produkter fra Ifö

Et Ifö produkt er skabt så det er utroligt miljøvenligt. Der arbejdes hele tiden på, at lave teknologier, der udnytter vandforbruget så godt som muligt og skåner naturen, så meget som muligt. Ifö er også kendt for sine kontrolknapper på toiletterne, der veksler mellem lille og stort skyl, så vandforbruget kan varieres efter forbrug.

Ifö hos Leon Petersen

Hos Leon Petersen har vi et bredt udvalg af Ifö-produkter. Vores sortiment er stort og rummer talrige kombinationer af farver og former. Hvis du skal have et nyt badeværelse eller have tilbehør hertil, er du velkommen til at kontakte os. Vi kan tilbyde Ifös produkter plus mange andre store mærker i kategorien.

Du er velkommen til at ringe til os på 4373 4100, eller du kan besøge vores 750 m2 showroom, hvor du kan finde Ifö og en lang række af andre produkter. Her kan du også få lavet en 3D tegning over dit ønskede badeværelse, eller du kan tage en snak med vores teknikere.

Brands