Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13
Kloak service:
2268 0114

Utilisation du Levitra https://www.acheter-levitra.net/levitra-instructions.html Effets secondaires du Levitra

Kloakrens, renovering og service i København og omegn

4373 4100

Hurtig udrykning og professionel kloakservice

Hos Leon Petersen tilbyder vi professionel kloakservice i hele København og omegn. Vi udfører alle typer af kloakopgaver, og vores kloakservice omfatter derfor både rottebekæmpelse, slamsugning, kloakrensning, kloakrenovering og TV inspektion.

Da vi har mange års erfaring og ekspertise, giver vi dig den bedste kloakservice uanset hvad dit problem end måtte være. Desuden rykker vi også ud ved akutte problemer, selv hvis de skulle opstå udenfor vores normale åbningstider. Vil du have mere at vide om vores kloakservice, eller har du et problem, du behøver hjælp til, kontakt os da enten via kontaktformularen øverst til højre eller på telefon 4373 4100.

Hos Leon Petersen kan vi identificere og bestemme os for den bedst mulige løsning ved de eksisterende problemer. Med vores proaktive indsats og med vores mest avancerede teknologi, tager vi specifikt fat om dine primære bekymringer. Med professionel kloakservice kan du forebygge konsekvenserne, afhjælpe dit problem og drage fordel af en service af højeste kvalitet.

Vores kloakservice er overkommelig og udføres til højeste præcision. Skader i form af kloaktilstopning eller reparationer, skadedyrsbekæmpelse eller lignende, vil derfor blive løst så hurtigt som muligt. Vi forstår også, at nødsituationer negativt kan påvirke en virksomhed eller bolig, og at det derfor skal gå hurtigt med at identificere og løse problemet.

Med mange års erfaring besidder vi den nødvendige viden, værktøj, udstyr og ekspertise til at handle derefter. Vi yder den bedste service for den enkelte husstand eller virksomhed, og løser dine problemer rettidigt og professionelt. Med professionel kloakservice kan du forvente medarbejdere med stor erfaring og ekspertise i deres profession. Vi rykker hurtigt ud og giver konsultation, installation og service, som skal være med til at sikre et ordentligt kloaksystem. Vi gør meget ud af at være opmærksomme og grundige i vores arbejde – og dette er uanset, hvad dine problemer eller bekymringer drejer sig om.

kloakservice

Kloakservice

Vores medarbejdere har stor erfaring og ekspertise i forhold til både reparation og renovering af kloak.

Vi rykker hurtigt ud og leverer en professionel service – til konkurrencedygtige priser.

tvinspektion

TV inspektion

Vi udfører både kloakreparationer og TV-inspektion for offentlige, private og erhvervskunder.

Ved TV-inspektion undgår vi opgravning, ved hjælp af avanceret udstyr og punktreparationer.

rottebekaempelse

Rottebekæmpelse

Vores specialister opsætter avancerede rottefælder, som registrerer rotterne via varmesøgning og eliminerer dem.

Fælden garanterer et rottefrit kloaksystem i løbet af tre måneder.

Professionelle kloakreparationer ved stoppet kloak

Vi er fast samarbejdspartner for flere forsikringsselskaber. I forbindelse med vores samarbejde med Topdanmark fungerer vi f.eks. som håndværkstaksatorer. I den forbindelse udfører vi reparationer ved stoppet kloak, laver strygninger og inddrager andre håndværkere til reparationer af forsikringsskader som utætte vandrør, utætte varmeinstallationer, utætte tag-inddækninger og kloakreparationer.

Sådan undgår du at kloakken lugter! Kontakt os i dag på 2268 0114 og få et uforpligtende tilbud.

Ny gaskedel eller renovering af badeværelset?

Se de attraktive finansieringsmuligheder

Glade kunder

 • Siden 1988 har vi samarbejdet med Leon Petersen. Vores oplevelse er, og har altid været, at Leon Petersen er en god og loyal samarbejdspartner, som altid er parat til at yde en ekstra indsats for vores kunder.

  Martin Vamsler
  Leder Bygningsservice,

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Vi har været utroligt glade for at have jer i vores hus i forbindelse med etablering af nyt badeværelse. I har alle været flinke, rare, hjælpsomme og imødekommende på alle måder. Tusind tak for og vi er meget glade for resultatet.

  Med venlig hilsen
  Lene og Erling

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands