Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

Kloakmester København

Kompetent kloakmester i København

Bor du i eller omkring København, og har du problemer med din kloak, så står vores dygtige kloakmestre klar til at rykke ud. Hos Leon Petersen tilbyder vi kloakservice i hele Københavnsområdet, og vores mangeårige arbejde i branchen sikrer dig den bedst mulige service i forbindelse med dit kloakarbejde. Oplever du problemer med din kloak, fx i form af tilstopning, eller har du behov for renovering eller rottebekæmpelse, så kontakt os allerede i dag på telefon 4373 4100, så vi kan fremsætte et uforpligtende tilbud på dit kloakproblem.   Kloakmester i København - vi tilbyder kloakmester arbejde i hele københavn

Vores kloakmestre rykker ud døgnet rundt

Hos Leon Petersen, nær København, ved vi at kloakproblemer ofte opstår udenfor normal åbningstid, og vores kloakmestre tilbyder derfor at rykke ud alle døgnets timer, hvis behovet opstår. Vores akutservice sikrer dig hurtig og effektiv udrykning, så vi kan identificere og udbedre skaden, inden den udvikler sig til det værre. Med en kloakmester fra Leon Petersen kan du altså være helt sikker på, at der bliver taget hånd om dit problem, så snart du bliver opmærksom på det, hvad enten det er kl. 12 middag eller kl. 12 midnat.

Rådgivning, vejledning og service – Vi udfører alt kloakarbejde

En professionel kloakmester fra Leon Petersen har kompetencerne til at udføre alle tænkelige opgaver inden for kloakområdet. Vi både rådgiver, vejleder og udfører den praktiske service, så vores kunder igen kan få et sundt kloaksystem. Et af de mest hyppige kloakproblemer er tilstopning, hvilket skal udbedres hurtigst muligt for at undgå lugtgener og oversvømmelse i hjemmet. En kloakmester vil oftest foretage en kloakrensning eller spuling, som løsning på tilstopsningsproblemet, hvilket i de fleste tilfælde kan ordnes ved en enkelt udrykning. Udover kloakrensning tager vi hos Leon Petersen os også af rottebekæmpelse, så du kan blive fri for disse ubehagelige skadedyr. Er du blevet opmærksom på huller, ekskrementer, lugtgener og puslende lyde i dit hjem i København, har du højst sandsynligt et rotteproblem, og du bør derfor straks kontakte Leon Petersen, så vores dygtige kloakmestre, kan tage et kig på sagen.   

Vores kloakmestre har udstyret i orden

En professionel kloakmester har udstyret i orden, og det gælder også for de ansatte hos Leon Petersen. Vi benytter os udelukkende af det nyeste og mest avancerede udstyr, da dette sikrer vores kunder de bedste resultater. Hvor andre firmaer muligvis vil være nødsaget til at foretage opgravninger for at kunne afklare et problems omfang, bruger vores kloakmestre TV Inspektion til at lokalisere problemet med fuldkommen præcision – uden at skulle grave noget op. Dette gør både processen hurtigere og billigere, hvilket selvfølgelig er en kæmpe fordel for vores kunder, der sjældent ønsker at bruge flere penge på kloakken end højst nødvendigt.

Kontakt os – dag og nat

Har du problemer med din kloak i eller omkring København, står vi hos Leon Petersen klar til at rykke ud og udføre vores arbejde, så der igen er gennemgang i dit kloaksystem. Vi har i en lang årrække hjulpet kunder med alt fra simpel kloakrensning til store kloakrenovationer, så hvad end dit problem er, har vi kompetencer til at hjælpe. Har du brug for en dygtigt kloakmester i København, skal du derfor ikke tøve med at kontakte os på telefon 2268 0114.

Åbningstider


Ved akut behov uden for vores åbningstid se Akutservice

Besøg Sjællands største showroom og butik

Besøg Sjællands største showroom og få inspiration til dit nye badeværelse i vores 600m2 store udstilling. Tag samtidig en snak med en af vores dygtige rådgivere og få kompetent råd og vejledning til dit næste projekt. Du kan booke en møde på forhånd her på siden

Kloakmester kun 30 min. fra København

Vi tilbyder akut kloak-døgnservice indenfor hele København og Stor København

Leon Petersen stifter af Leon Petersen

Leon Petersen delte ikke blot erhverv med sin far, de hed faktisk også begge to Leon. Hør hele den spændende historien bag grundlæggeren af Leon Petersen VVS & Gas A/S, naturligvis fortalt af Leon Petersen selv.

Glade kunder

 • Dennis fik hurtigt og professionelt sendt Jonas ud til os. Jonas mødte op til aftalt tidspunkt og kunne konstaterede at Anders, havde diagnosticeret korrekt og der kun var et at gøre, nemlig at skifte vores fyr ud. Indtil det kunne lade sig gøre ordnede Jonas fyret og tjekkede vores hus igennem og fik gang i varmen. Jonas er virkelig dygtig og empatisk og knokler for at få det hele til at køre. Den 2. februar kom Henrik og skiftede vores fyr ud. Han fiksede og opsatte det nye gasfyr så hurtigt og er så ærekær og perfektionistisk, at han systematisk fik alle rør til at sidde i den ene side, så det ovenikøbet kom til at se fint ud. Henrik er virkelig dygtig. Samtidig have han tålmodighed til at forklare og sætte mig ind i, hvordan man styrer det nye gasfyr.
  Jeg skriver dette lille skriv for at påpege, at med den service I har leveret, stråler det ud af jer, at I har en god arbejdsplads, med gensidig respekt og et godt fællesskab. I taler pænt om hinanden og det har været og er en fornøjelse at være jeres kunde. Tusinde tak for en god en rigtig god service.

  Mette Lykke Bastiansen

 • Super firma.
  Har de sidste mange år været serviceret af Leon Petersen Gasfyrs afdeling. De kommer altid til aftalt tid. Prisen er ok. Og de kommer også hurtigt, hvis vi har haft akut brug for hjælp. Alt ialt et firma jeg trygt anbefaler til andre.

  Julie Magnus

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Det har været en glædelig overraskelse hvor proffesionelt det hele er blevet håndteret, alle aftaler er blevet holdt og man kan slet ikke se at der har været fremmede håndværkere i huset.

  Med venlig hilsen
  Alex Pedersen

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands