Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

Utilisation du Levitra https://www.acheter-levitra.net/levitra-instructions.html Effets secondaires du Levitra

Kloakmester København

Kompetent kloakmester i København

Bor du i eller omkring København, og har du problemer med din kloak, så står vores dygtige kloakmestre klar til at rykke ud. Hos Leon Petersen tilbyder vi kloakservice i hele Københavnsområdet, og vores mangeårige arbejde i branchen sikrer dig den bedst mulige service i forbindelse med dit kloakarbejde. Oplever du problemer med din kloak, fx i form af tilstopning, eller har du behov for renovering eller rottebekæmpelse, så kontakt os allerede i dag på telefon 4373 4100, så vi kan fremsætte et uforpligtende tilbud på dit kloakproblem.   Kloakmester i København - vi tilbyder kloakmester arbejde i hele københavn

Vores kloakmestre rykker ud døgnet rundt

Hos Leon Petersen, nær København, ved vi at kloakproblemer ofte opstår udenfor normal åbningstid, og vores kloakmestre tilbyder derfor at rykke ud alle døgnets timer, hvis behovet opstår. Vores akutservice sikrer dig hurtig og effektiv udrykning, så vi kan identificere og udbedre skaden, inden den udvikler sig til det værre. Med en kloakmester fra Leon Petersen kan du altså være helt sikker på, at der bliver taget hånd om dit problem, så snart du bliver opmærksom på det, hvad enten det er kl. 12 middag eller kl. 12 midnat.

Rådgivning, vejledning og service – Vi udfører alt kloakarbejde

En professionel kloakmester fra Leon Petersen har kompetencerne til at udføre alle tænkelige opgaver inden for kloakområdet. Vi både rådgiver, vejleder og udfører den praktiske service, så vores kunder igen kan få et sundt kloaksystem. Et af de mest hyppige kloakproblemer er tilstopning, hvilket skal udbedres hurtigst muligt for at undgå lugtgener og oversvømmelse i hjemmet. En kloakmester vil oftest foretage en kloakrensning eller spuling, som løsning på tilstopsningsproblemet, hvilket i de fleste tilfælde kan ordnes ved en enkelt udrykning. Udover kloakrensning tager vi hos Leon Petersen os også af rottebekæmpelse, så du kan blive fri for disse ubehagelige skadedyr. Er du blevet opmærksom på huller, ekskrementer, lugtgener og puslende lyde i dit hjem i København, har du højst sandsynligt et rotteproblem, og du bør derfor straks kontakte Leon Petersen, så vores dygtige kloakmestre, kan tage et kig på sagen.   

Vores kloakmestre har udstyret i orden

En professionel kloakmester har udstyret i orden, og det gælder også for de ansatte hos Leon Petersen. Vi benytter os udelukkende af det nyeste og mest avancerede udstyr, da dette sikrer vores kunder de bedste resultater. Hvor andre firmaer muligvis vil være nødsaget til at foretage opgravninger for at kunne afklare et problems omfang, bruger vores kloakmestre TV Inspektion til at lokalisere problemet med fuldkommen præcision – uden at skulle grave noget op. Dette gør både processen hurtigere og billigere, hvilket selvfølgelig er en kæmpe fordel for vores kunder, der sjældent ønsker at bruge flere penge på kloakken end højst nødvendigt.

Kontakt os – dag og nat

Har du problemer med din kloak i eller omkring København, står vi hos Leon Petersen klar til at rykke ud og udføre vores arbejde, så der igen er gennemgang i dit kloaksystem. Vi har i en lang årrække hjulpet kunder med alt fra simpel kloakrensning til store kloakrenovationer, så hvad end dit problem er, har vi kompetencer til at hjælpe. Har du brug for en dygtigt kloakmester i København, skal du derfor ikke tøve med at kontakte os på telefon 2268 0114.

Åbningstider


Ved akut behov uden for vores åbningstid se Akutservice

Besøg Sjællands største showroom og butik

Besøg Sjællands største showroom og få inspiration til dit nye badeværelse i vores 600m2 store udstilling. Tag samtidig en snak med en af vores dygtige rådgivere og få kompetent råd og vejledning til dit næste projekt. Du kan booke en møde på forhånd her på siden

Kloakmester kun 30 min. fra København

Vi tilbyder akut kloak-døgnservice indenfor hele København og Stor København

Leon Petersen stifter af Leon Petersen

Leon Petersen delte ikke blot erhverv med sin far, de hed faktisk også begge to Leon. Hør hele den spændende historien bag grundlæggeren af Leon Petersen VVS & Gas A/S, naturligvis fortalt af Leon Petersen selv.Ny gaskedel eller renovering af badeværelset?

Se de attraktive finansieringsmuligheder

Glade kunder

 • Siden 1988 har vi samarbejdet med Leon Petersen. Vores oplevelse er, og har altid været, at Leon Petersen er en god og loyal samarbejdspartner, som altid er parat til at yde en ekstra indsats for vores kunder.

  Martin Vamsler
  Leder Bygningsservice,

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Vi har været utroligt glade for at have jer i vores hus i forbindelse med etablering af nyt badeværelse. I har alle været flinke, rare, hjælpsomme og imødekommende på alle måder. Tusind tak for og vi er meget glade for resultatet.

  Med venlig hilsen
  Lene og Erling

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands