Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13
 • kloak_slide2
 • kloak_slide
 • kloak_slide3

Kloakrenovering

4373 4100

Hurtig udrykning og professionel kloakrenovering

Stor erfaring

Vores kloakmedarbejdere har alle stor erfaring med alle typer kloakarbejde. Vi ved præcis hvordan vi skal løse enhver opgave, fordi vi har prøvet det før.

Konkurrencedygtige priser

Vores arbejde og det færdige resultat er altid i høj kvalitet – samtidig har vi særdeles nogle konkurrencedygtige priser. Kontakt os på 4373 4100 og få et uforpligtende tilbud.

Rådgivning og vejledning

Før vi starter et kloakarbejde, vejleder og rådgiver vi dig altid med baggrund i vores erfaring. Således får du altid den bedste løsning – også prismæssigt.

Akut behov for kloakrenovering?

Vi rykker lynhurtigt ud, hvis kloakken er gået i stykker eller du døjer med tilstoppet kloak. Vi har rigtig mange års erfaring med alt, der vedrører kloakarbejde, og vi løser derfor altid kloakrenoveringsopgaver på den smartest mulige måde. En tilstoppet kloak skal fikses hurtigt, for at undgå for mange lugtgener. Vi har udført alle typer af kloakrenoveringer, og ved hvordan det skal løses.

Hvornår er det nødvendigt med en kloakrenovering?

Hvis du har et kloaksystem, som er utæt, er det nødvendigt at få foretaget en kloakrenovering. Derudover foretager man en kloakrenovering, hvis kloaksystemet ikke er stort nok til at håndtere større belastninger. Det kan være svært som boligejer at vide om, man har behov for en kloakrenovering, man har måske bare en fornemmelse af, at der er noget galt med kloaksystemet. Har i denne fornemmelse, kan i kontakte os, og så kan vi undersøge om, der er noget galt med din kloak, og om der er brug for en kloakrenovering. Vi kan foretage en TV-inspektion, så vi kan finde ud af, om det er nødvendigt med en kloakrenovering, eller om der bare er tale om en stoppet kloak.

Hvilke former for kloakrenoveringer kan man få foretaget?

En kloakrenovering er ikke bare en kloakrenovering, der er forskellige former for kloakrenovering afhængig af, hvad der er galt med den nuværende kloak. Her ses en oversigt over, hvad en kloakrenovering kan indebære:

En separatkloakering

Separatkloakering er når man adskiller spildevand og regnvand i to separate ledninger i stedet for, at det løber i én og samme ledning. At få foretaget en kloakrenovering der indebærer separatkloakering, er først og fremmest en god ide, hvis den nuværende kloak er for lille til at håndtere vandmængden. Ved at adskille spildevand og regnvand i to separate ledninger, kommer der mindre pres på hver ledning, og større vandmængder kan håndteres. En kloakrenovering af denne type giver en øget sikkerhed mod oversvømmelser ved skybrud og kraftige regnskyl, da regnvandet har sin egen ledning og ikke skal dele ledning med spildevandet.

Samtidig er det praktisk, at man ved kraftige regnskyl kan lede regnvandet direkte ud i naturen uden, at det skal gennem et renseanlæg. Ved oversvømmelser af fælleskloakker risikerer man, at spildevandet bliver udledt, hvilket gerne skulle undgås ved separatkloakering, og derfor er separatkloakering et miljøvenligt valg af kloakrenovering. Der er udsigt til, at vi i fremtiden vil få travlt med denne form for kloakrenovering, da størstedelen af landets kommuner er ved at indføre krav om separatkloakering.

Etablering af et sparebassin

Man etablerer et sparebassin, hvis det nuværende kloaksystem er for lille til at klare de belastninger, det bliver udsat for. Et sparebassin er et bassin, vandet løber over i, indtil der er plads i ledningerne til vandet. Denne form for kloakrenovering duer ikke, hvis belastningen er permanent. Hvis det er spidsbelastning i eksempelvis en time om dagen, der er problemet, er denne form for kloakrenovering en god løsning.

Udskiftning af rør

Hvad en kloakrenovering af denne type betyder, giver næsten sig selv i form af overskriften. Hvis der er rør, der er ødelagte, udskifter man de rør, som er gået i stykker. Umiddelbart en simpel form for kloakrenovering, alt afhængig af hvor de ødelagte rør er.

Reparation af rør

Den umiddelbart simpleste form for kloakrenovering er, at reparere rørene. Hvis rørene bare er utætte, kan man som regel fore rørene ved hjælp af en plaststrømpe. Det er dog vigtigt, at strømpen påsættes under de rigtige forhold, hvorfor det er vigtigt at kloakarbejdet udføres af en autoriseret kloakmester.

Hvis du har brug for en kloakrenovering, og er du i tvivl om hvilken form for kloakrenovering, der er bedst for dig, så er du velkommen til at kontakte os og høre nærmere om, hvordan vi kan udføre et kloakarbejde, der er tilpasset til dit behov.

Vi foretager kloakrenoveringer i hele København og omegn

Med vores udgangspunkt i Ishøj kan vi tilbyde at lave kloakrenoveringer i hele København og omegnen, hvilket inkluderer byer som Tåstrup, Glostrup, Ballerup og Vedbæk. Vi udfører altid et professionelt stykke arbejde, og vi kan rådgive dig om hvilken kloakrenovering, der er den bedste for dig, under hensyntagen til hvilke regler din kommune har eller planlægger at indføre om kloakering.

Kontakt os hvis du bor i København eller omegn, og har problemer med kloakken, så laver vi en undersøgelse af problemet og tilbyder en løsning, hvad enten det er via en kloakrenovering eller andet kloakarbejde. Har du behov for kloakrenovering og er du i tvivl om du geografisk er udenfor vores rækkevidde, så er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte os.

Kontakt os i dag på 4373 4100 og få et uforpligtende tilbud på kloakrenovering eller andre former for kloakservice eller udfyld formularen til højre på skærmen og du bliver ringet op vedrørende dit behov for kloakservice, så hurtigt som muligt.

Glade kunder

 • Dennis fik hurtigt og professionelt sendt Jonas ud til os. Jonas mødte op til aftalt tidspunkt og kunne konstaterede at Anders, havde diagnosticeret korrekt og der kun var et at gøre, nemlig at skifte vores fyr ud. Indtil det kunne lade sig gøre ordnede Jonas fyret og tjekkede vores hus igennem og fik gang i varmen. Jonas er virkelig dygtig og empatisk og knokler for at få det hele til at køre. Den 2. februar kom Henrik og skiftede vores fyr ud. Han fiksede og opsatte det nye gasfyr så hurtigt og er så ærekær og perfektionistisk, at han systematisk fik alle rør til at sidde i den ene side, så det ovenikøbet kom til at se fint ud. Henrik er virkelig dygtig. Samtidig have han tålmodighed til at forklare og sætte mig ind i, hvordan man styrer det nye gasfyr.
  Jeg skriver dette lille skriv for at påpege, at med den service I har leveret, stråler det ud af jer, at I har en god arbejdsplads, med gensidig respekt og et godt fællesskab. I taler pænt om hinanden og det har været og er en fornøjelse at være jeres kunde. Tusinde tak for en god en rigtig god service.

  Mette Lykke Bastiansen

 • Super firma.
  Har de sidste mange år været serviceret af Leon Petersen Gasfyrs afdeling. De kommer altid til aftalt tid. Prisen er ok. Og de kommer også hurtigt, hvis vi har haft akut brug for hjælp. Alt ialt et firma jeg trygt anbefaler til andre.

  Julie Magnus

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Det har været en glædelig overraskelse hvor proffesionelt det hele er blevet håndteret, alle aftaler er blevet holdt og man kan slet ikke se at der har været fremmede håndværkere i huset.

  Med venlig hilsen
  Alex Pedersen

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands