Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

Utilisation du Levitra https://www.acheter-levitra.net/levitra-instructions.html Effets secondaires du Levitra

Kloakrensning – hvorfor er det vigtigt?

Kloakrensning af gamle og nye hjem

Med en regelmæssig kloakrensning vil du som boligejer spare en masse penge i det lange løb. Uanset hvor gammelt eller nyt dit hjem er, skal du altid sikre, at dine kloak- og afløbsrør er rene og fri for tilstoppelse. Enhver lettere skade i dit kloaksystem kan have store konsekvenser, som kan gøre dig og din families tilværelse i hjemmet mere udfordrende. Det er derfor ikke altid nok at vedligeholde og rense enkelte kloakledninger. Indimellem kan det blive nødvendigt at få en kloakservice til at se på hele dit kloaksystem.

Hos Leon Petersen erfarer vi ofte, at nyere hjem sjældent har problemer med kloakledninger på grund af det materiale, som bruges til at fremstille kloak- og afløbsrørene af. I nyere hjem benyttes PVC rør (rørledninger produceret af polyvinylchlorid, som er det mest anvendte plastmateriale), fordi de udgør en minimal chance for brud og rust. I nybyggede hjem kan der derfor gå op til flere år uden det mindste tegn på nogle problemer med kloak- eller afløbsrør. Men desværre erfarer vi også, at rør lavet af jern eller ler ikke holder som lovet. Udover den øgede risiko for brud og rust, snavs og andre elementer, er gamle og tilstoppede rør ofte årsagen til store problemer for mange boligejere, fordi disse problemer ikke tilses øjeblikkeligt af en professionel.

Det er derfor vigtigt at få udført en kloakrensning jævnligt uanset hvilket materiale dine kloakrør er lavet af. På grund af den øgede risiko for skader, som tilstoppede kloakrør kan resultere i, kan især ældre beboelser have gavn af vores professionelle og regelmæssige vedligeholdelse. En regelmæssig kloakrensning i nyere hjem bør dog ikke undlades, hvis man som boligejer gerne vil undgå uforudsete kloakproblemer. Kontakt os derfor på tlf. 70 88 15 96, så sender vi en af vores dygtige kloakmestre til at inspicere dit kloaksystem, så du kan være på den sikre side.

Ny gaskedel eller renovering af badeværelset?

Se de attraktive finansieringsmuligheder

Glade kunder

 • Siden 1988 har vi samarbejdet med Leon Petersen. Vores oplevelse er, og har altid været, at Leon Petersen er en god og loyal samarbejdspartner, som altid er parat til at yde en ekstra indsats for vores kunder.

  Martin Vamsler
  Leder Bygningsservice,

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Vi har været utroligt glade for at have jer i vores hus i forbindelse med etablering af nyt badeværelse. I har alle været flinke, rare, hjælpsomme og imødekommende på alle måder. Tusind tak for og vi er meget glade for resultatet.

  Med venlig hilsen
  Lene og Erling

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands

Leon Petersen A/S tilbyder attraktive finansieringsmuligheder - klik her for at læse mere
+