Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13
 • kloak_slide2
 • kloak_slide
 • kloak_slide3

Kloakrensning

4373 4100

Hurtig udrykning og professionel højtryksspuling

Stor erfaring med rensning af kloak

Vores medarbejdere har alle stor erfaring med alle typer kloakarbejde. Alt fra rensning af kloak til reperationer bliver udført på bedste vis.

Konkurrencedygtige kloak priser

Vi yder altid top professionelt kloakarbejde – samtidig har vi særdeles nogle konkurrencedygtige priser. Kontakt os på 4373 4100 og få et uforpligtende tilbud.

Rådgivning og vejledning

Før vi starter kloakrensning og andet kloakarbejde, vejleder og rådgiver vi dig altid med baggrund i vores erfaring. Du får den bedste løsning på dit kloak problem – til den bedste pris.

Kloakrensning

At få bugt med forstoppede kloakker, faldstammer, toiletter, og ud- og indvendige afløb kræver en autoriseret kloakmester. Leon Petersen er autoriseret kloakmester, og har ekspertise inden for en lang række af kloak relaterede problemer, eksempelvis kloakrensning. Dermed er vi i stand til at hjælpe dig med forstoppede afløb gennem kloakrensning. Hvis du står med et akut problem med dine afløb, og har behov for en kloakrensning, rykker vi lynhurtigt ud, således kan vi hurtigt få renset din kloak og løst problemet. Er kloakken gået i stykker, eller døjer du med en tilstoppet kloak, har vi løsningen.

Vi har rigtig mange års erfaring med alt, der vedrører kloakarbejde, herunder kloakrensning og kloakspuling, og vi løser derfor altid kloakopgaverne på den smartest mulige måde. En stoppet kloak skal laves hurtigt, da der ellers kan opstå lugtgener, samt ens handlemuligheder i hjemmet bliver begrænset. Vi har udført alle typer af kloakarbejde, herunder kloakrensning, kloakrenovering og generel service af kloaker, og ved hvordan opgaven skal løses.

Hvornår er kloakrensning nødvendigt

Kloakrensning, er som ordet angiver, rensning af kloakken. Dette kan der være behov for, hvis dit afløb eller din kloak er tilstoppet. Der kan være mange forskellige årsager til, at en kloak tilstopper og mange forskellige scenarier, hvor man eventuelt ikke ved, hvad løsningen på problemet er. I sådanne tilfælde kan vi, med vores ekspertise, være behjælpelige med kloakrensning og kloakspuling.

Stoppet toilet/kloak

Hvis vandet forsvinder langsomt, eller ‘klukker’ mærkeligt, når man skyller ud i toilettet, kan dette være et tegn på, at kloakledningen er stoppet. Her vil kloakrensning være en løsning på problemet. Problemet opstår som regel om morgenen, hvor mange mennesker benytter toilettet inden for et kort tidsrum. I og med at der er en del bøjninger på kloakledningen, vil der let kunne samle sig en prop, hvis papiret ikke er helt opløst, hvorfor kloakrensning vil være nødvendigt. Yderligere opstår dette problem ofte, når folk bruger toilettet som “skraldespand”, og smider vatpinde og lignende i toilettet, som ikke kan opløses i vandet. Et stoppet toilet er det mest akutte og generende problem i forbindelse med tilstoppede afløb, kloakrensning er således måden hvorpå problemet løses, og man igen får en velfungerende kloakledning og funktionelt toilet.

Vandet løber langsomt fra afløb eller vask

Kloakrensning kan være løsningen på dette problem. Årsagen er ofte, at vandlåsene trænger til at blive renset. Denne form for problem er oftest ikke så problematisk som et tilstoppet toilet, men det betyder ikke, at det ikke kan være yderst irriterende. I nogle tilfælde vil det være muligt selv at rense vasken eller vandlåsen, men i andre scenarier kan det være tilfældet, at kloakrensning og kloakspuling er den eneste vej frem. Hvis man selv forsøger sig frem, er det vigtigt, at man holder sig fra de kraftige kemikalier, såsom kaustisk soda. Årsagen til dette er, at udover produktet er utroligt dårligt for miljøet, er stoffet så kraftigt, at det kan ætse selve afløbsrørene op, hvilket vil være et endnu større problem.

Kloakrensning giver et godt resultat samtidig med, at det ikke er så skadeligt for miljøet. Dermed er kloakrensning sommetider også løsningen på en umiddelbart mindre tilstoppelse i et afløb.

Når man står i sådanne situationer, er kloakrensning formentlig den rette løsning, hvorfor et autoriseret kloakfirma vil være vejen frem. Vi kan udføre kloakrensning af dit afløb eller kloakledning af højeste kvalitet. Ved at benytte en autoriseret kloakmester med et fokus på kvalitet til kloakrensningsproblemer, sikrer du dig, at problemet vil blive løst hurtigt og godt, og dermed vil en stoppet kloak ikke være til gene for dig i en længere periode.

Specialister i kloakrensning

Vi er specialister i kloakrensning, og er meget kvalitetsbevidste, når det kommer til valg af arbejdsmaterialer, når vi udfører kloakrensninger. Vi er et sikkert valg, når du skal have udført opgaver inden for kloakrensning. Vi har mange års erfaring, kvalitetsprodukter, og en fleksible døgnservice, hvorfor du sikret en professionel og pålidelig service, når opgaver inden for kloakrensning skal foretages. Ud over at være specialister inden for kloakrensning, udbyder vi også utrolig konkurrencedygtige priser på vores services, således tilbyder vi det bedst mulige produkt.

Vi foretager kloakrensninger og kloakspulinger i hele København og omegn

Med vores hovedsæde i Ishøj har vi mulighed for at tilbyde kloakrensninger i hele København og omegnen. Således kan vi nå ud til byer såsom Tåstrup, Glostrup, Ballerup, Albertslund og Køge. Med vores mange års erfaring og ekspertise inden for kloakarbejde, udfører vi altid et professionelt stykke arbejde, og vi kan rådgive dig om hvilken løsning, der er den bedste for dig og det problem du står med.

Kontakt os hvis du bor i København eller omegn, og har problemer med kloakken, og har brug for en kloakrensning. Så laver vi en vurdering af problemet, og tilbyder en løsning således, at du kan få løst dit problem hurtigst muligt. Har du behov for kloakrensning, og er du i tvivl, om du geografisk er udenfor vores rækkevidde, så er du velkommen til at kontakte os.

Kontakt os på 4373 4100 og få et uforpligtende tilbud på kloakrensning. Vi udfører alt fra kloakrensning til reparation af kloakker, som alle bliver udført på bedste vis. Du kan også udfylde formularen til højre på skærmen og du vil blive ringet op vedrørende dit problem og en løsning så hurtigt som muligt.

Glade kunder

 • Dennis fik hurtigt og professionelt sendt Jonas ud til os. Jonas mødte op til aftalt tidspunkt og kunne konstaterede at Anders, havde diagnosticeret korrekt og der kun var et at gøre, nemlig at skifte vores fyr ud. Indtil det kunne lade sig gøre ordnede Jonas fyret og tjekkede vores hus igennem og fik gang i varmen. Jonas er virkelig dygtig og empatisk og knokler for at få det hele til at køre. Den 2. februar kom Henrik og skiftede vores fyr ud. Han fiksede og opsatte det nye gasfyr så hurtigt og er så ærekær og perfektionistisk, at han systematisk fik alle rør til at sidde i den ene side, så det ovenikøbet kom til at se fint ud. Henrik er virkelig dygtig. Samtidig have han tålmodighed til at forklare og sætte mig ind i, hvordan man styrer det nye gasfyr.
  Jeg skriver dette lille skriv for at påpege, at med den service I har leveret, stråler det ud af jer, at I har en god arbejdsplads, med gensidig respekt og et godt fællesskab. I taler pænt om hinanden og det har været og er en fornøjelse at være jeres kunde. Tusinde tak for en god en rigtig god service.

  Mette Lykke Bastiansen

 • Super firma.
  Har de sidste mange år været serviceret af Leon Petersen Gasfyrs afdeling. De kommer altid til aftalt tid. Prisen er ok. Og de kommer også hurtigt, hvis vi har haft akut brug for hjælp. Alt ialt et firma jeg trygt anbefaler til andre.

  Julie Magnus

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Det har været en glædelig overraskelse hvor proffesionelt det hele er blevet håndteret, alle aftaler er blevet holdt og man kan slet ikke se at der har været fremmede håndværkere i huset.

  Med venlig hilsen
  Alex Pedersen

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands