Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

Kloakservice kan give dig svar på, om du har rotter

Er du i tvivl, om du har rotter i kloakken? Så er det en rigtig god idé at bestille en kloakservice. Med en kloakservice er det muligt at finde ud af, om du har rotter, og i dag kan det gøres helt uden ekstra udgifter til opgravning eller reparationer. Med en kloakservice er det nemlig muligt at finde frem til problemområdet med en TV-inspektion, som hurtigt giver dig svar på, om du har rotter.

Tegn på rotter

Hvis du er i tvivl, om du har rotter, er der forskellige tegn, du kan lægge mærke til. Der er fire tydelige tegn, du særligt skal holde øje med.

Det første tegn på rotter er lugtgener. Rotter har en stærk og ubehagelig lugt, som du vil opdage. Lugten minder om kloak eller en svinestald.

Det andet tegn er ekskrementer, som ligger rundt omkring og er sorte eller brune og cylinderformede. Rotternes afføring kan give sygdomme og indeholder mange skadelige bakterier, så det er vigtigt, at du straks sætter ind med rottebekæmpelse, hvis du finder noget.

Det tredje tegn på rotter er små huller rundt omkring i hjemmet eller bygningen. Huller rundt omkring er et tydeligt tegn på rotter eller mus, som kan gnave sig igennem både vægge, gulve og paneler. Udendørs kan de lave huller i jorden eller under fliser, så fliserne synker. Det er især vigtigt hurtigt at kontakte en kloakmester for en kloakservice, hvis du opdager tegn på rotterne indendørs.

Det sidste tydelige tegn på rotter, du kan lægge mærke til, er lyde fra loftet og væggene. Det vil ofte være små kradselyde, hvis de gnaver eller skraber i væggene, panelerne eller loftet. Dette kan også være andre dyr, men hvis der samtidig lyder hvin og skrig, er det næsten altid en rotte. Hvis du er i tvivl, skal du hurtigt kontakte en kloakmester, så det kan blive vurderet.

Hvis du opdager nogle af disse tegn, skal du hurtigst muligt kontakte en kloakmester, så du kan få det vurderet ved en kloakservice. Det er vigtigt at bekæmpe rotterne hurtigst muligt, før de laver skader på for eksempel rør, som kræver udbedring og reparationer og koster dig yderligere.

Hvis du oplever tegn på rotter, kan du få løst dine problemer på en hurtig og effektiv måde med en kloakservice helt uden opgravning til kloakken. Men en TV-inspektion kan en kloakmester føre et kamera ned i kloakken og vurderer, om der er tale om rotter, eller om der er andre problemer eller skader i kloakken. Herudfra laver din kloakmester en handlingsplan for, hvordan din kloak skal repareres.

Hvis du gerne vil i kontakt med en erfaren og professionel kloakmester, kan du kontakte Leon Petersen Kloakservice. Vi udfører TV inspektioner for både private, offentlige og erhvervskunder i forbindelse med en kloakservice eller en kloakreparation, og vi kører ud til hele København og omegn. Vi hjælper også i akutte tilfælde uden for normale åbningstider.

Glade kunder

 • Dennis fik hurtigt og professionelt sendt Jonas ud til os. Jonas mødte op til aftalt tidspunkt og kunne konstaterede at Anders, havde diagnosticeret korrekt og der kun var et at gøre, nemlig at skifte vores fyr ud. Indtil det kunne lade sig gøre ordnede Jonas fyret og tjekkede vores hus igennem og fik gang i varmen. Jonas er virkelig dygtig og empatisk og knokler for at få det hele til at køre. Den 2. februar kom Henrik og skiftede vores fyr ud. Han fiksede og opsatte det nye gasfyr så hurtigt og er så ærekær og perfektionistisk, at han systematisk fik alle rør til at sidde i den ene side, så det ovenikøbet kom til at se fint ud. Henrik er virkelig dygtig. Samtidig have han tålmodighed til at forklare og sætte mig ind i, hvordan man styrer det nye gasfyr.
  Jeg skriver dette lille skriv for at påpege, at med den service I har leveret, stråler det ud af jer, at I har en god arbejdsplads, med gensidig respekt og et godt fællesskab. I taler pænt om hinanden og det har været og er en fornøjelse at være jeres kunde. Tusinde tak for en god en rigtig god service.

  Mette Lykke Bastiansen

 • Super firma.
  Har de sidste mange år været serviceret af Leon Petersen Gasfyrs afdeling. De kommer altid til aftalt tid. Prisen er ok. Og de kommer også hurtigt, hvis vi har haft akut brug for hjælp. Alt ialt et firma jeg trygt anbefaler til andre.

  Julie Magnus

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Det har været en glædelig overraskelse hvor proffesionelt det hele er blevet håndteret, alle aftaler er blevet holdt og man kan slet ikke se at der har været fremmede håndværkere i huset.

  Med venlig hilsen
  Alex Pedersen

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands