Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

Utilisation du Levitra https://www.acheter-levitra.net/levitra-instructions.html Effets secondaires du Levitra

Kloakservice – kan hjælpe med mere, end du tror!

Kloakker er vi ikke altid selv herrer over. Kloaksystemer kan være gamle, og kloaksystemer kan være nye, men fælles for dem alle er, at de har afgørende betydning for, at vi kan foretage vores daglige gøremål i vores hjem og på vores arbejdsplads. Kloakker er altså vigtige for at få alt til at fungere. Men faktisk er der mange, som aldrig skænker deres kloak en tanke, før noget er, som det ikke plejer at være. Og når noget ikke er, som det skal være, kan det være svært at vide, hvad du skal stille op. I sådanne situationer er det godt at kende nogle fagfolk, som med deres ekspertise kan træde til, når du har allermest brug for det.

Alt hvad du skal bruge hos Leon Petersen

Med vores mange års erfaring inden for alle typer af kloakservice, tilbyder vi en lang rækker af ydelser, således at vi kan være behjælpelige i enhver situation. Den kloakservice, som vi hos Leon Petersen foretager, indebærer, at vi renser kloakker ved tilstopning, foretager slamsugning og hvis du har problemer med rotter i dine kloakker, er det godt, at rottebekæmpelse også er en af vores spidskompetencer. Derudover foretager vi tilmed mere gennemgribende kloakservices i form af kloakrenovering, der i mange tilfælde medfører en opgravning af din have – enten delvist eller fuldstændigt. Vores populære kloakservice kan med de nyeste former for udstyr altså hjælpe med mere, end du tror – og så er serviceniveauet endda tilmed i top!

Hos Leon Petersen tilbyder vi desuden at rykke ud uden for vores normale åbningstider. Det betyder, at du kan få akut kloakservice og dermed ikke skal bekymre dig om, hvorvidt du altid kan få hjælp til at løse et pludseligt problem – for dét kan du!

Kontakt Leon Petersen allerede i dag og hør mere om, hvordan vores kloakservice kan hjælpe dig.

kloakservice

Ny gaskedel eller renovering af badeværelset?

Se de attraktive finansieringsmuligheder

Glade kunder

 • Siden 1988 har vi samarbejdet med Leon Petersen. Vores oplevelse er, og har altid været, at Leon Petersen er en god og loyal samarbejdspartner, som altid er parat til at yde en ekstra indsats for vores kunder.

  Martin Vamsler
  Leder Bygningsservice,

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Vi har været utroligt glade for at have jer i vores hus i forbindelse med etablering af nyt badeværelse. I har alle været flinke, rare, hjælpsomme og imødekommende på alle måder. Tusind tak for og vi er meget glade for resultatet.

  Med venlig hilsen
  Lene og Erling

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands