Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13
 • kloak_slide3
 • kloak_slide2
 • kloak_slide

Kloakservice

4373 4100

Professionel kloakservice med hurtig udrykning

Mange års erfaring med kloakservice

Hos Leon Petersen har vi mange års erfaring med kloakarbejde, og yder derfor den bedst mulige service i forbindelse med kloakarbejde. Vi udfører alle former for arbejde, både kloakreparationer, ændringer i kloakken og reparationer af kloaken via TV-inspektion. Har du brug for hjælp, så kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud på dit kloakproblem.

Avanceret kloakudstyr for det mest præcise resultat

Vi har det mest avancerede udstyr indenfor kloakservice og kloakreparation, og de fleste gange kan vi derfor undgå opgravninger ved hjælp af TV Inspektion og punktreparationer. Fordelen ved at foretage en TV Inspektion er, at vi med fuldkommen præcision kan lokalisere dit problem, så du undgår gener og ekstra udgifter. Har du brug for kloakservice eller reparation af kloakken, kan du altid kontakte os.

Rådgivning og vejledning

Vi gør meget ud af god rådgivning, både før og undervejs i projektet, så du til hver en tid kan føle dig opdateret på vores arbejde. Vi mener nemlig, at det bedst samarbejde opnås via god dialog, og derfor står vi altid klar med råd og vejledning. Er du i tvivl om hvilken løsning du skal vælge, kommer vi gerne med vores profesionelle vurdering af dit kloakproblem, så du kan vælge den løsning, der passer til både problemets omfang – og din pengepung. Vi kan derfor roligt sige, at du hos os får den bedste løsning på dit kloakproblem – til den bedste mulige pris.

Professionel kloakservice – døgnet rundtkloakservice

Har i problemer med kloakken, står vi klar til at yde en professionel kloakservice. Er der tale om et akut problem, tilbyder vi desuden hurtig udrykning, også selvom dit problem opstår midt om
natten. Vi har mange års erfaring med flere forskellige former for kloakarbejde, og kan derfor tilbyde ekspertise inden for kloakservice, som kun fås hos en autoriseret kloakmester.

Spar tid og penge ved hjælp af TV-inspektion

Har du på fornemmelsen, at dit kloaksystem trænger til kloakservice, men har du ikke nogen ide om, hvad der er galt med kloakken, skal du bare kontakte os. Vores kloakservice starter altid med en inspektion, så vi kan lokalisere problemet i dit kloaksystem. For at finde årsagen til dine kloakproblemer, foretager vi en TV-inspektion af dine kloakker. Denne form for kloakservice gør det billigere for dig, i forhold til alternativet med at grave hele haven op. Ofte kan vi nemlig nøjes med at udføre en punktreparation, når vi har fundet ud af, hvad der er galt med dit kloaksystem.

Vi anbefaler desuden, at du får foretaget kloakservice i form af en TV-inspektion, når du køber et nyt hus, så du sikrer dig mod store økonomiske udgifter ved problemfyldte kloaksystemer.

Vores kloakservice renser kloakkerne ved tilstopning

Hvis dine kloakker er tilstoppet, og trænger til en kloakrensning, indgår det ligeledes i vores kloakservice. Som udgangspunkt er danske kloaksystemer selvrensende, hvilket betyder, at de vedligeholder sig selv i mange år. Alligevel kan der opstå problemer med tilstopning efter mange år, hvorefter der opstår behov for kloakservice. Her kan vi bistå dig med professionelt arbejde, udført af en autoriseret kloakmester.

Få bekæmpet rotterne med vores kloakservice

Har du problemer med rotter i dine kloakker, kan vi også hjælpe dig af med dem, for rottebekæmpelse hører også ind under vores kloakservice. Med vores rottebekæmpelse kan vi garantere, at du slipper af med rotterne i løbet af tre måneder. Vores fælder fungerer på den måde, at rotterne bliver registreret ved hjælp af varmesøgning, og derefter udryddes med et stempeltryk. Som en del af vores kloakservice, får du en SMS fra rottefælden, hver gang en rotte er blevet elimineret.

Slamsugning indgår i vores kloakservice

Som en del af vores kloakservice foretager vi også slamsugning, når behovet opstår. I sommerhusområder er der oftest ikke kloakering, men spildevandet opsamles i stedet i septiktanke, som dermed skal tømmes fra tid til anden. Dette foregår ved hjælp af en slamsuger, som vi også er i besiddelse af, og som er en del af den kloakservice vi kan tilbyde.

Kloakrenovering

Denne form for kloakservice er den mest komplicerede, og kræver i mange tilfælde opgravning af hele eller dele af din have. Hvis din kloak er utæt, er det desværre nødvendigt at foretage en kloakrenovering. Når der skal udføres kloakservice af denne kaliber, er du bedst stillet ved at anvende en autoriseret kloakmester, som fx Leon Petersen. Ved hjælp af en af vores andre former for kloakservice, en TV-inspektion, kan vi se om dit kloaksystem er utæt et eller flere steder. Hvis det er muligt, foretager vi en foring af rørene ved hjælp af en plaststrømpe.

Har din kommune stillet krav om separatkloakering?

Vi tilbyder også kloakrenovation i form af separatkloakering. Efterspørgslen på denne type af kloakservice er stigende, fordi de størstedelen af de danske kommuner har vedtaget, at der skal indføres separatkloakering. Separatkloakering betyder, at man anvender to forskellige ledninger til at lede spildevand og regnvand væk, i stedet for en fællesledning. Dette er mere miljøvenligt, men er også en bedre sikring med ekstreme regnskyl, som der forventes at komme flere af i Danmark i fremtiden. Dette skyldes, at der er større chance for, at den separate ledning til regnvand bedre kan rumme mængden af vand, når der ikke samtidig skal spildevand gennem den samme ledning.

Vi tilbyder vores kloakservice i hele København og Københavns omegn

Vi hører til i Ishøj, men kan alligevel tilbyde at udføre kloakservice i hele København og omegnen, hvilket vil sige at vores kloakservice strækker sig over byer som fx Tåstrup, Albertslund og Vedbæk. Vi garanterer et professionelt stykke arbejde, uanset hvilken form for kloakservice, der er tale om. Vi kan rådgive dig om hvilken form for kloakservice, der er bedst for dig, og forsøger ikke at prakke dig alle mulige unødvendige tilbud på. Vi reparerer dit kloakproblem til en god pris.

Kontakt os hvis du bor i København eller i en af de omkringliggende byer, og har problemer med din kloak. Vi foretager en undersøgelse af kloakken, og tilbyder dig den kloakservice du har brug for, hvad enten der er tale om kloakrenovering, kloakrensning eller andre former for kloakarbejde. Vil du gerne anvende vores ekspertise inden for kloakservice, men er du i tvivl om, hvorvidt du geografisk hører under vores rækkevidde, så kan du henvende dig til os og høre nærmere.

Hvis du ringer til os, kommer vi gerne med et uforpligtende tilbud på kloakrenovering, eller nogle af de andre former for kloakservice vi tilbyder. Hvis du hellere vil ringes op af os, kan du udfylde formularen til højre på din skærm, hvorefter du hører fra os vedrørende dit behov for kloakservice, så hurtigt som muligt.

Nyeste udstyr giver en bedre service

For at kunne tilbyde vores kunder optimale løsninger, benytter vi avanceret udstyr. Ved brug af TV-inspektion kan vi eksempelvis identificere og lokalisere eventuelle skader i kloaksystemet. Det betyder, at vi kan undgå større udgravninger og foretage punktreparationer, som både er en billige og mere effektiv metode til kloak-reparationer.
Uanset hvilken form for kloakarbejde, du har brug for, kan du regne med, at vi kan løfte opgaven og give dig den bedste løsning. Er du i tvivl om vi udfører arbejde inden for dit geografiske område, kan du altid kontakte os. Har du behov for ydelser inden for kloak-rensning, kloak-renoveringer og meget andet, kan du ringe og modtage et uforpligtende tilbud på vores kloakservice.

Erfaring med adskillige former for kloakservice

Vi har i en lang årrække hjulpet adskillige kunder med alt lige fra mindre kloakservice til mere omfattende kloakreparationer. Lige meget hvilket omfang dine problemer har, kan vores veluddannede og dygtige medarbejdere finde en løsning og afhjælpe dit problem. Vi har i årenes løb fået erfaring og ekspertise inden for de fleste udfordringer, der kan opstå med kloaksystemet. Har du brug for vedligeholdelse og eftersyn af dine kloakker, tilslutning til offentlige kloak,kæmper du med en forstoppet kloak eller har du mistanke om rotter, kan vi sagtens hjælpe dig.

Glade kunder

 • Dennis fik hurtigt og professionelt sendt Jonas ud til os. Jonas mødte op til aftalt tidspunkt og kunne konstaterede at Anders, havde diagnosticeret korrekt og der kun var et at gøre, nemlig at skifte vores fyr ud. Indtil det kunne lade sig gøre ordnede Jonas fyret og tjekkede vores hus igennem og fik gang i varmen. Jonas er virkelig dygtig og empatisk og knokler for at få det hele til at køre. Den 2. februar kom Henrik og skiftede vores fyr ud. Han fiksede og opsatte det nye gasfyr så hurtigt og er så ærekær og perfektionistisk, at han systematisk fik alle rør til at sidde i den ene side, så det ovenikøbet kom til at se fint ud. Henrik er virkelig dygtig. Samtidig have han tålmodighed til at forklare og sætte mig ind i, hvordan man styrer det nye gasfyr.
  Jeg skriver dette lille skriv for at påpege, at med den service I har leveret, stråler det ud af jer, at I har en god arbejdsplads, med gensidig respekt og et godt fællesskab. I taler pænt om hinanden og det har været og er en fornøjelse at være jeres kunde. Tusinde tak for en god en rigtig god service.

  Mette Lykke Bastiansen

 • Super firma.
  Har de sidste mange år været serviceret af Leon Petersen Gasfyrs afdeling. De kommer altid til aftalt tid. Prisen er ok. Og de kommer også hurtigt, hvis vi har haft akut brug for hjælp. Alt ialt et firma jeg trygt anbefaler til andre.

  Julie Magnus

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Det har været en glædelig overraskelse hvor proffesionelt det hele er blevet håndteret, alle aftaler er blevet holdt og man kan slet ikke se at der har været fremmede håndværkere i huset.

  Med venlig hilsen
  Alex Pedersen

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands