Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

Utilisation du Levitra https://www.acheter-levitra.net/levitra-instructions.html Effets secondaires du Levitra

Købsproces

Hos Leon Petersen VVS & Gas A/S er det en dyd at yde ærlig rådgivning og have gennemsigtighed i såvel aftaler som priser. Du vil derfor opleve, at vi fortæller dig hele historien, når et projekt skal udarbejdes. Her på siden kan du læse mere om, hvordan processen er, når du handler hos os.

Konkurrencedygtige priser

Når du møder op i vores butik rådgiver vi dig bedst muligt og sørger for du får dine produkter til en konkurrencedygtig pris. Herefter står vi for bestilling samt levering af de rigtige varer her til huset, hvorefter vi udfører modtagekontrol på alle produkter, således du undgår modtagelse af dyre varer med transportskader.

Derudover kontrollerer vi at det er nøjagtig de varer der er bestilt, som leveres til kunden. Er der sket fejl, sørger vi for, at kunden får nye varer direkte fra vores leverandør.

Projektplan udarbejdes på max 5 arbejdsdage

Samtlige medarbejdere er opdaterede på sidste nye produkter, teknikker og teknologier samt gældende lovgivning indenfor området.

Møder du op i vores butik med ønske om, at få lavet et nyt badeværelse, gennemgår vi i store træk, hvad dine ønsker og behov er. Vi kigger på tidligere projekter fra vores omfattende scrapbog og finder frem til hvad projektet skal indeholde. Samtidig bliver du informeret om hvad projektet ca. kommer til at koste.

Hvis du vælger at fortsætte samarbejdet herefter, aftales et nyt møde, hvor vi fremlægger tegninger og projekt. Dette udarbejdes og fremlægges for kunden indenfor max 5 arbejdsdage. Alt gennemgås med kunden ned til mindste detalje og der foretages tilpasninger i projekt og tegninger efter behov.

Herefter udleveres et komplet brugbart projekt til kunden med varenumre og måltegninger (disse tegninger er gratis for kunden, såfremt denne vælger at Leon Petersen skal levere projektet – i modsat fald koster projekt kr. 2.500,-).

Vælger kunden Leon Petersen til at levere projektet udarbejdes der straks en tidsplan (et projekts varighed er ca. 5 uger).

Din sikkerhed for at Leon Petersen VVS & Gas A/S leverer et ordentligt stykke arbejde

 • Leon Petersen VVS & Gas A/S kræver aldrig forudbetaling, men opkræver derimod kun penge for allerede udført arbejde ifølge en nøje planlagt betalingsoversigt, som også er beskrevet i projektet.
 • Alle håndværkere som arbejder på dit projekt er danskuddannede ifølge gældende lovgivning og løbende efteruddannede. Derved sikrer vi at samtlige medarbejdere er opdaterede på sidste nye produkter, teknikker og teknologier samt gældende lovgivning indenfor området.
 • Der udføres afleveringsforretning på projekt ved færdiggørelse. Hvis der er mangler, kan passende beløb svarende til mangler tilbageholdes indtil disse er udført. Dette er ligeledes beskrevet i projektet, så der ikke er noget at være i tvivl om.

Ny gaskedel eller renovering af badeværelset?

Se de attraktive finansieringsmuligheder

Glade kunder

 • Siden 1988 har vi samarbejdet med Leon Petersen. Vores oplevelse er, og har altid været, at Leon Petersen er en god og loyal samarbejdspartner, som altid er parat til at yde en ekstra indsats for vores kunder.

  Martin Vamsler
  Leder Bygningsservice,

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Vi har været utroligt glade for at have jer i vores hus i forbindelse med etablering af nyt badeværelse. I har alle været flinke, rare, hjælpsomme og imødekommende på alle måder. Tusind tak for og vi er meget glade for resultatet.

  Med venlig hilsen
  Lene og Erling

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands