Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13
 • toemrer_top3
 • toemrer_top2
 • toemrer_top1

Køkken

Skal du have et helt nyt køkken eller måske blot moderniseret det gamle køkken en smule?

Så er Leon Petersen helt bestemt den rette til opgaver. Vi har mange års erfaringen inden for levering og montering af køkkener. Vi kender vigtigheden af et indbydende og funktionelt køkken, og står klar med rådgivning gennem hele processen.

Overvej grundigt dine behov, inden du får nyt køkken

Der er rigtig mange ting, som man kan tage stilling til, når man skal have bygget eller moderniseret et køkken. Dette kan f.eks. være ting som:

 • Hvor meget opbevaringsplads er der brug for?
 • Ønskes der skabe eller skuffer? Eller begge ting.
 • Hvad er behovene til ovne og kogeplader?
 • Skal der være opvaskemaskine, vaskemaskine eller lignende?
 • Designet af selve køkkenet (farver, materiale, former etc.)
 • 3D-tegning af køkkenet

toemrer_koekkenKøkkenet er et af de rum, som er mest benyttet i de danske hjem, og det er rigtig vigtigt, at køkkenet opfylder de krav, der stilles i det enkelte hjem. Nogle har brug for et stort køkken, hvor hele familien kan stå og lave mad, hvor andre blot har brug for et lille funktionelt køkken.

Når man befinder sig i processen, hvor man skal indrette sit køkken, er det rigtig svært at fornemme hvordan køkkenets udformning vil blive – selv hvis man har en 2D-plantegning. Derfor tilbyder vi 3D-tegninger af køkkenet, der kan give den helt rigtige fornemmelse af rummet.

Glade kunder

 • Dennis fik hurtigt og professionelt sendt Jonas ud til os. Jonas mødte op til aftalt tidspunkt og kunne konstaterede at Anders, havde diagnosticeret korrekt og der kun var et at gøre, nemlig at skifte vores fyr ud. Indtil det kunne lade sig gøre ordnede Jonas fyret og tjekkede vores hus igennem og fik gang i varmen. Jonas er virkelig dygtig og empatisk og knokler for at få det hele til at køre. Den 2. februar kom Henrik og skiftede vores fyr ud. Han fiksede og opsatte det nye gasfyr så hurtigt og er så ærekær og perfektionistisk, at han systematisk fik alle rør til at sidde i den ene side, så det ovenikøbet kom til at se fint ud. Henrik er virkelig dygtig. Samtidig have han tålmodighed til at forklare og sætte mig ind i, hvordan man styrer det nye gasfyr.
  Jeg skriver dette lille skriv for at påpege, at med den service I har leveret, stråler det ud af jer, at I har en god arbejdsplads, med gensidig respekt og et godt fællesskab. I taler pænt om hinanden og det har været og er en fornøjelse at være jeres kunde. Tusinde tak for en god en rigtig god service.

  Mette Lykke Bastiansen

 • Super firma.
  Har de sidste mange år været serviceret af Leon Petersen Gasfyrs afdeling. De kommer altid til aftalt tid. Prisen er ok. Og de kommer også hurtigt, hvis vi har haft akut brug for hjælp. Alt ialt et firma jeg trygt anbefaler til andre.

  Julie Magnus

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Det har været en glædelig overraskelse hvor proffesionelt det hele er blevet håndteret, alle aftaler er blevet holdt og man kan slet ikke se at der har været fremmede håndværkere i huset.

  Med venlig hilsen
  Alex Pedersen

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands