Man - fre: kl 10-17 | Lør kl 9-13

Utilisation du Levitra https://www.acheter-levitra.net/levitra-instructions.html Effets secondaires du Levitra

Hvad koster VVS arbejde?

Vand, ventilation og sanitet – er de arbejdsopgaver, som VVS installatører er kompetente i at udføre.

Og der er god grund til at få foretaget professionelt VVS arbejde frem for at give sig i kast med opgaverne selv. For selvom det kan være fristende at spare lidt penge ved selv at trække i arbejdstøjet, så sikrer det solide håndværk og kvaliteten i professionelt VVS arbejde, at du slipper for både uforudsete udgifter og efterfølgende omkostningsfulde skader.

Hos Leon Petersen tilbyder vi ene og alene konkurrencedygtige priser på VVS arbejde.

Vores VVS installatører har en fast timepris, og denne stiger i takt med at vi bevæger os uden for normal arbejdstid, i weekender og på helligdage. Det koster også et mindre beløb at få sendt en servicevogn ud, men ikke desto mindre er det et vigtigt led i udførelse af professionel VVS-service.

Din købsproces hos os er kendetegnet ved en nøje planlagt betalingsoversigt, og du vil kun blive opkrævet betaling for allerede udført arbejde – aldrig forudbetaling.

Akutte behov – højere priser

Der er mange ting du selv kan bestemme inden for VVS arbejde, men akutte skader er ikke en af dem.

Sprængte vandrør, skader på kloak eller andre VVS relaterede problemer kommer sjældent belejligt. Derfor er det guld værd at have Leon Petersen ved hånden, da vi tilbyder akut VVS-service indenfor vores åbningstider, således at du aldrig står alene, når uheldet rammer.

Kunne du tænke dig at høre mere om vores priser for VVS arbejde, kan du kontakte os døgnet rundt.

Ny gaskedel eller renovering af badeværelset?

Se de attraktive finansieringsmuligheder

Glade kunder

 • Siden 1988 har vi samarbejdet med Leon Petersen. Vores oplevelse er, og har altid været, at Leon Petersen er en god og loyal samarbejdspartner, som altid er parat til at yde en ekstra indsats for vores kunder.

  Martin Vamsler
  Leder Bygningsservice,

 • Det er nu om dage sjældent at man bliver positivt overasket med at møde rigtig god service ... Jeg har dog her til aften haft den fornøjelse at bliver mere end positivt overrasket i den service der blev ydet af deres medarbejder Rasmus Pedersen.
  Fra telefonen blev taget til han var kørt igen var der kun tale om en meget serviceminded og positivt engageret medarbejder, der ville gøre en hver arbejdsgiver og kunde glad.

  Keith Bothmann
  Direktør, KAR-MIL A/S

 • Vi har været utroligt glade for at have jer i vores hus i forbindelse med etablering af nyt badeværelse. I har alle været flinke, rare, hjælpsomme og imødekommende på alle måder. Tusind tak for og vi er meget glade for resultatet.

  Med venlig hilsen
  Lene og Erling

 • Til Steen/Gas Tusinde tak for hurtig service og et behageligt gensyn med Henry. Du har uden tvivl ret i, at den våde periode har gjort det op af bakke at lime.

  Med venlig hilsen en tilfreds kunde Steen Rohde

 • Jeg modog Jeres mail går kl.10.15. Taksator besigtigede skaden kl. 13.30. Skaden blev udbedret ved 17.30 tiden. Professionel, dygtig og kundevenlig taksator, tømrer og vvs-mand skal have et stor TAK. Næste uge bliver hullet i loftet lukket.

  Med venlig hilsen, Casper Wagner - Scalepoint

Brands

Leon Petersen A/S tilbyder attraktive finansieringsmuligheder - klik her for at læse mere
+